jachoo23 22.04.05, 08:30 Witam!!! Może zna ktoś sposób na usunięcie nieaktualnej naklejki rejestracyjnej z przedniej szyby samochodu, żeby nie został slad???? (niewielki;) ) Z góry dziękuje za podpowiedz.... Link Zgłoś Obserwuj wątek
robertek Re: NAKLEJKA REJESTRACYJNA... 22.04.05, 08:41 Uuuuu, to jest poważny problem. Ja u siebie najpierw zerwałem ile się da palcami, potem klej ile się dało usunąłem zmywaczem do paznokci żony, na końcu pozostałą przezroczystą folię zdrapałem śrubokrętem (tak żeby szyby nie porysować - udało się) i znowu zmywaczem. Śladu najmniejszego po naklejce nie było. Może są inne sposoby (ktoś coś pisał o tym na forum). Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: NAKLEJKA REJESTRACYJNA... 22.04.05, 09:00 PODOBNO suszarka i podgrzewanie. Nie probowalem, ale facet w serwisie szybowym twierdzi, ze przekleja na nowa szybe bez problemu. Czyli oderwac bez sladu musza umiec. pzdr. Link Zgłoś
robertek Re: NAKLEJKA REJESTRACYJNA... 22.04.05, 09:40 Cóż, moja naklejka była upierdliwa i suszarka nic nie pomogła... Link Zgłoś
dusia83 Re: NAKLEJKA REJESTRACYJNA... 22.04.05, 10:03 a ja zerwalam palcami a reszte zmylam denaturatem,nie ma sladu,niczym nie skrobalam. Link Zgłoś