Dodaj do ulubionych

Apel oszukanego golfiarza ..

03.05.05, 03:37
motoryzacja.interia.pl/news?inf=608939
Stąd nauka że należy w umowie z pośrednikiem zawierać klauzulę o wadach
ukrytych i zażądać wpisania pośrednika jako strony umowy
Obserwuj wątek
    • fazi_ze_sztazi Re: Apel oszukanego golfiarza .. 03.05.05, 04:41
      szkoda goscia, ale jako handlowiec powinien wiedziec ze sprzedawcy aut z
      zachodu uczciwi nie sa. brak umowy - dziwne jak na handlowca. sprawa kolejna to
      wiek auta - czy mozna sie spodziewac idealnego 15 latka ?? stare to sa dobre
      wino i skrzypce. nie wyobrazam sobie abym mogl wziasc kredyt na 2 lata na 15
      letnie auto (kto mu dal taki kredyt, chyba ze gotowkowy).
      a tak na marginesie, to czy "wszyscy" musza miec auto ?? jak mnie na nie nie
      stac to nie kupuje, albo kupuje tanie ale w dobrym stanie CC.
      pzdr.

p.s. mysle ze artykul jest zmyslony
      • wicio2004 Re: Apel oszukanego golfiarza .. 03.05.05, 10:45
        > p.s. mysle ze artykul jest zmyslony

Nie byłbym taki pewny... Idiotów jest cała masa.
    • mar_elx myślę, że to podpucha 03.05.05, 12:16
      Nie ma chyba aż takich idiotów, którzy kupowaliby samochód bez przejechania się
      nim. Co z tego, że nie ma tablicy rejestracyjnej. Można było się nim przejechać
      choćby po placu, podwróku itp.... Albo chociaż uruchomić silnik czy wogóle
      dziala! Remont skrzyni biegów za 300 złotych??????? To cóż to za wada? No i ten
      kredyt - ileż takie g... może kosztować? pareset euro? To kredyt na to trza
      brać????
      • dr.rocco Re: myślę, że to podpucha 03.05.05, 15:52
        Ale sie usmialem , sami kretyni , a ten artykol to jest celowo , by ludzi
        zniechecic do kupowania tych starych samochodow , 15 letni golf :) hehe
        i jeszcze za 4 tys :) tez mi kasa , cala ta sprawa to farsa i smiech na sali.
    • ml_500 Re: Apel oszukanego golfiarza .. 03.05.05, 18:28
      synchronizator do takiego golfa kosztuje grosze a pewnie to bylo przyczyna
      braku wstecznego
    • kolowr hehe, technik HANDLOWIEC, hehe 04.05.05, 16:47
      niezły z niego handlowiec, kupił kota w worku :)

i takie własnie złomy zalewają teraz komisy, parkingi, pobocza dróg..... życzę
      szybkiej sprzedaży, szkoda ze ich jest wiecej już u nas niż woli nabywczej
      polaków :)

pisali już dawno, ze te największe złomy i zdechlaki leza porzucone w lasach, bo
      nikt nie chce kupić aż tkich złomów. to chyba idioci, buraki i pijaki wymyślili,
      zę polak wszystko kupi.
    • sven_b Re: Apel oszukanego golfiarza .. 04.05.05, 16:57
      Niesamowite, ze sa ludzie ktorzy, wpadajac w gowno po szyje, nie czuja ze cos
      smierdzi. Bylo kilka oczywistych kwiatow do wylapania i wycofania sie, jezeli
      nie w aucie to w papierach (zero danych posrednika, brak jakichkolwiek tablic),
      a gosc brnal jak owca na rzeź. Podziw i uklony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka