Dodaj do ulubionych

DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDONALDEM

14.05.05, 12:17
czemu BURAKI kupują hamburgery na McDrive i zaraz zjeżdżają na parking żeby
zjeść w samochodach zamiast kulturalnie wejść do środka i posilić sie jak
człowiek?Ja rozumiem jak ktoś bierze na wynos do domu,ale jedzenie
hamburgerów w aucie to buractwo,pomijając że potem tymi tłustymi łapskami
obsmarowywują kierownicę i sie potem świeci jak psu jaja
Obserwuj wątek
    • ml_500 Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 14.05.05, 12:42
      ojej straszne ...
      • tjaktoj Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 14.05.05, 13:17
        Biorąc pod uwagę istotę zagadnienia, można wysunąć odważną tezę, że poboczność
        zbieżna tworzącej stożka odchyleń na prostej w kierunku samozaspokojenia
        emocjonalnego parkingowych podglądaczy konsumentów McDriva nie stoi w istotnej
        sprzeczności z dziubkiem gołębia rasy, dajmy na to, cukrówka.
        • wirski Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 16.05.05, 06:39
          tjaktoj napisał:
          > Biorąc pod uwagę .....

ROTFL
    • expedit54 Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 14.05.05, 13:12
      pewnie mocno identyfikują się ze swoimi samochodami, traktują je jak drugi dom,
      a spróbuj rozkazywac komuś w jego własnym domu.

-------------------------
      Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE !!!!
      "Nie no, nie porównujmy gówna do twarogu"
    • mbanaszk [...] 14.05.05, 13:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • hondziarz Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 14.05.05, 14:55
      buractwo to jest właśnie w środku. Smród oleju, dzieciaki sprzedające kartki,
      żebrzące kloszardy, przyjęcia urodzinowe, biegające i drące się dzieciaki i
      ciasno jak skurczybyk.
      • klatka_schodowa OD RAZU WIDAĆ, ŻE Z PROWINCJI POCHODZISZ 14.05.05, 19:36
        U nas nie ma tłumów w Mc Donald's. Tłumy sa tylko w prowincjonalnych
        miasteczkach, gdzie tego typu restauracje urastaja do rangi lokalnych centrów
        rozrywki.
        • hondziarz Re: OD RAZU WIDAĆ, ŻE Z PROWINCJI POCHODZISZ 15.05.05, 13:31
          ciekawe co mówisz. Ostatnio byłem w Warszawie i poszedłem sobie kupić loda w MC
          koło Smyka. Tłumy nie z tej ziemi. Czyli wg. twojego toku rozumowania warszafka
          to małe miasto. Dobre.
          • klatka_schodowa Re: OD RAZU WIDAĆ, ŻE Z PROWINCJI POCHODZISZ 16.05.05, 12:54
            Trzeba było jechać do Wilanowa albo supersamu. Tam jest Mc drive.

PS. wchodząc do Mc donalds w tym rejonie trzeba sie było liczyć z tłumami. W
            Jerozolimskich jest wiecej przyjezdnych niż rodowitych warszawiaków.
      • barkas Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 18.05.05, 22:45
        W środku? Hałas, często brak miejsc siedzących i właśnie tacy lanserzy jak
        autor wątku, którzy przyjeżdżają pod MaCa starymi wypucowanymi Golfami z żelem
        na włosach i łańcuchami na szyi z równie tanimi pasztetówami na prawym fotelu.
        Aż żygać się chce. Jeśli Wasz Barkas musi jechać tam się posilić to w 80 %
        wybierze Drive'a i zje w samochodzie, bo na samą myśl zygać się chce......
    • traktorzysta Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 14.05.05, 16:04
      Może to plotka ,ale słyszłem ,że do szejków "spuszczają" się zdesperowani
      pracownicy . Kiedyś widziałem film z ukrytej kamery ,jak to pracownicy mszczą
      (??!!) się na klientach i plują , szczą , mastu... się do jedzenia . Po tym
      filmie odechciało mi się zaglądać na do jakiej kolwiek restauracji czy
      fastfooda . Skoro chrzczą u nas paliwo to może i jedzenie też ? Ale różne
      plotki chodzą po tym świecie .
      • mamlas.1 Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 14.05.05, 17:00
        No tak,bo nie ma nic przyjemniejszego w świecie niż walenie konia do puszki z
        szejkiem
      • mbanaszk Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 15.05.05, 13:33
        to w moim Macu musieli by to robic w kibelku i przynosic, bo jest tak zbudowany
        ze cale zaplecze gdzie przygotowuje sie zarcie jest doskonale widoczne...

• pawlo3 Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 14.05.05, 17:34
      Takie buractwo to mi nie przeszkadza, niech sobie je kto chce to niech je. Byle
      na drodze nie zachowywał sie jak burak.
      Paweł
    • klatka_schodowa CZUJĄ SIE PRZEZ TO BARDZIEJ DOWARTOSCIOWANI 14.05.05, 19:33
      Też mnie to zawsze smieszyło, zwłaszcza że w 9 na 10 przypadków szybciej jest
      się obsłiżonym w środku.
    • wujaszek_joe Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 14.05.05, 19:38
      cos jest z tobą mocno nie tak, jesli w zachowaniu odmiennym niż twoim, a przy
      tym zupełnie nieszkodliwym dopatrujesz sie jakiegoś buractwa, które piszesz
      capsem, co może znaczyć że strasznie cie denerwuje.
      nie wpadłbym na to. nie chce mi sie wysiadać z auta, obserwować cudze mordy,
      wyłączać swoje radio itd. a ty mnie za to próbujesz obrazić
    • barmanik [...] 14.05.05, 21:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • uny Re: żro bo lubio! 15.05.05, 10:37
    • miloszpm Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 15.05.05, 13:29
      Jest upał, z tyłu siedzi pies. Kupuje jedzenie w McDrive, zatrzymuje się na
      parkingu, silnik dalej pracuje, pies siedzi w środku klimatyzowanej kabiny. Z
      psem nie wejdę do McDonalda, jeśli zostawiłbym go w samochodzie, zwierzak
      niepotrzebnie by cierpiał.
      Zawsze jak jadę z psem, korzystam z McDrive.
    • kerstinoven Tez ich zawsze 'podziwiam' :-) 15.05.05, 23:08
      Choc z pozycji 'niezaleznej' - MC to kulinarny burdel a ja nie lubie sie
      prostytuowac.
      Dlaczego? Pewnie przyczyna jest prosta. Czlowiek ktory nic w zyciu nie widzial
      mysli ze to normalne. Nie wpadnie sam na to ze nie zre sie w samochodzie bo to
      po prostu wstyd.
    • siwy-55 Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 16.05.05, 08:22
      dawny_ubek napisał:

> czemu BURAKI kupują hamburgery na McDrive i zaraz zjeżdżają na parking żeby
      > zjeść w samochodach zamiast kulturalnie wejść do środka i posilić sie jak
      > człowiek?Ja rozumiem jak ktoś bierze na wynos do domu,ale jedzenie
      > hamburgerów w aucie to buractwo,pomijając że potem tymi tłustymi łapskami
      > obsmarowywują kierownicę i sie potem świeci jak psu jaja (!).

z pewnoscia boja sie o swoje bolidy,przeciez wiedza w jakim zlodziejskim kraju
      mieszkaja !
    • emes-nju Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 16.05.05, 11:35
      Przeszkadza ci jak ktos kolo ciebie robi to co ty? :-P

A zauwazyles, ze McDonaldsy pelne sa rozwrzeszczanych dzieciakow? Mi to np. przeszkadza. Dlatego, jezeli juz cos jem w tej "restauracji" (najczesciej w trasie jak nie znam okolicznych lokali i nie chce dac sie zatruc), to po skontrolowaniu "zadecybelowania", najczesciej biore na wynos i jem w samochodzie sluchajac kojacego jazzu :-P I nie wachajac przechodzonej frytury :-(

Znaczy sie jestem burakiem.
      • gosforth Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 16.05.05, 13:29
        > Znaczy sie jestem burakiem.

Jestes. W samochodzie sie nie zre.
        • emes-nju Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 16.05.05, 13:32
          Ale ja w samochodzie jem, a nie zre - to nic nie zmienia?

Czasem tez spiewam, rozmawiam przez telefon, rozmawiam z pasazerami, slucham radia, jak przycisnie to i piedne. To tez przejawy buractwa?
          • kali.gulla Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 16.05.05, 13:43
            hehehe
            ]jeżeli robisz to wszystko jednocześnie to chyba tak :)
            • emes-nju Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 16.05.05, 13:54
              Jezeli jestem w stanie robic to jednoczesnie to jestem geniuszem albo Tytusem, ktory, jak wiadmo, byl pieciodzielny :-)))
    • gieroy_asfalta dlaczego gamonie zadają takie pytania? 16.05.05, 19:59
      ale odpowiem. Ja jem w aucie bo: mam tam swój napój- wychodzi taniej i
      smaczniej, w aucie są wygodniejsze siedzienia niż krzesła w barze, słucham tam
      swojego ulubionego radia.Wystarczy?
      • gosforth Re: dlaczego gamonie zadają takie pytania? 16.05.05, 22:43

>Ja jem w aucie bo: mam tam swój napój- wychodzi taniej i
        > smaczniej, w aucie są wygodniejsze siedzienia niż krzesła w barze, słucham
        tam
        > swojego ulubionego radia.

Rece opadaja. No widzisz Ubek, glupta jednak jest nie do wytarcia.
        Ma 'swoj' napoj (wychodzi taniej)... no i jest wygodniej :-))

• gieroy_asfalta Re: dlaczego gamonie zadają takie pytania? 19.05.05, 15:50
          zgadza się, wygodniej. Mam wygodne auto. Poza tym nie lubię posilać się w
          hałaśliwym pomieszczeniu w tłumie rozkrzyczanych dzieci.
          ale jeżeli ktoś lubi ścisk, wrzask i zapachy tłumu, to jego sprawa. Jeden lubi
          pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą.
    • nineczkak A jeśli po zakupie w Drivie pojadę na parking 17.05.05, 08:28
      sąsiadującej stacji beznynowej to już nie będziesz miał problemu?
      • mamlas.1 Re: A jeśli po zakupie w Drivie pojadę na parking 17.05.05, 23:02
        Najgorsza jest potem ta tłusta,obrzydliwie świecąca sie kierownica.Dla mnie to
        na tyle odrażające,że wyklucza zakup jakiegokolwiek samochodu używanego.
        • barmanik Re: A jeśli po zakupie w Drivie pojadę na parking 18.05.05, 08:44
          Myślałem, że kierownica świeci się w wyniku ścierania i zużycia.
          A nie słyszałeś o myciu rąk po jedzeniu?
          Chyba sam tego nie robisz skoro sam piszesz że masz "obrzydliwą, świecącą kierownicę".
          W takim razie współczuję tym którzy odkupią po tobie samochód.
          A powiedz mi ilu konsumentów z McDonald umyje ręce po jedzeniu? Jakoś nie zauważyłem tłumów przy umywalce.
        • wujaszek_joe Re: A jeśli po zakupie w Drivie pojadę na parking 18.05.05, 23:00
          rozumiem że każdy klient w mcdonaldzie wchodzi po posiłku do ubikacji i myje
          grzecznie rączki. widocznie są różne mcdonaldy
          poza tym dostajesz pełno serwetek, nie?
          o co wam chodzi z tym mcdrivem???????????
          super jest argument że nie żre sie w aucie. auto to twój ołtarzyk? i smiejesz
          sie z posiadaczy fabii?
          • barmanik Re: A jeśli po zakupie w Drivie pojadę na parking 19.05.05, 11:53
            "super jest argument że nie żre sie w aucie. auto to twój ołtarzyk?"
            A co samochód jest tylko do jazdy? A o seksie w aucie nie słyszałeś?
        • gieroy_asfalta Re: A jeśli po zakupie w Drivie pojadę na parking 19.05.05, 15:52
          tam dają serwetki do rąk gratis. Nie musisz dopłacać, nie bój się;-)
    • gixera Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 18.05.05, 09:11
      samo jedzenie w MD nie nie posilaniem sie jak czlowiek.
      • ariwa Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 19.05.05, 12:58
        Świnie siedzą,w MC Donaldzie jedzą.
        • siwy-55 Re: DLACZEGO BURAKI JEDZĄ NA PARKINGU PRZED MCDON 19.05.05, 15:49
          gosforth 16.05.2005 13:29

Znaczy sie jestem burakiem.

Jestes. W samochodzie sie nie zre.
          --------------------------------------------------------------------------------

Nie zre sie w aucie ? ,mylisz sie,nawet sie pie..... , w jakim aucie poczety
          zostales ??? .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka