Dodaj do ulubionych

ceny czesci Renault

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 11:34
Czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego lusterko (prawe, elektryczne) do Clio II
kosztuje 1050 zl, a np. nowy kluczyk blisko 700 zl?! Przeciez to jakis nonsens
zeby kluczyk kosztowal tyle kasy! Koszt produkcji takiego kluczyka na pewno
nie przekracza 50 zl...
Obserwuj wątek
    • Gość: Z^2 Re: ceny czesci Renault IP: *.iung.pulawy.pl / *.opisik.pulawy.pl 10.07.02, 12:15
      Gość portalu: <=AA=> napisał(a):

> Czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego lusterko (prawe, elektryczne) do Clio II
      > kosztuje 1050 zl [...]

Taka taktyka cenowa ma zniechęcić do naprawy samochodu. Jaśniej - trzeba kupować
      nowe auta.
      Tylko czy my aż tyle zarabiamy?
      Z^2
    • Gość: alek Re: ceny czesci Renault IP: 195.136.36.* 10.07.02, 14:17
      Twoje informacje są nieścisłe.
      Kluczyk kosztuje nie prawie 700, a 770 zł i jest to kluczyk bez kluczyka, tzn.
      tylko to co się trzyma w palcach (plip), a to co się wkłada do dziurki trzeba
      sobie dorobić u ślusarza. Dla ścisłości plip kosztuje ok. 650 zł + ok. 120 zł
      trzeba dać za zaprogramowanie "szpery" (jeżeli nie znasz, a na pewno nie znasz,
      jej kodu).

Również tym wstrząśnięty, alek
    • Gość: Virgin Re: ceny czesci Renault IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 22:53

Hej chyba przesadzasz z tymi cenami (przynajmniej z lusterkiem). Ostatnio
      wymieniałem samo szkiełko i zapłaciłem 100,00 cena kopletnego lusterka byla w
      granicach 300zł ( elektr. regulowane, podgrzewane)
      • Gość: <=AA=> Re: ceny czesci Renault IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 23:20
        Nie przesadzam - prawe lusterko elektr. reg., podgrz., z czujnikiem temp. zewn.,
        + wklad + oslona lusterka = ok. 1050 zl. Przynajmniej taka cene mi podali w
        serwisie Auto Fus w Warszawie (ul. Ostrobramska 73).
        • Gość: Virgin Re: ceny czesci Renault IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 09:38
          faktycznie w prawym jest czujnik temperatury. Dzisiaj bede w serwisie to zapytam
          o cene.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka