flic_k 15.06.05, 16:04 Pozatym, że jestem pierwszy nie mam nic do powiedzenia. Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: MEGATest: Range Rover Sport Supercharged LE 16.06.05, 17:24 Podniecają mnie takie wielkie, ciężkie i do tego doładowane pożeracze benzyny. Link Zgłoś
cupressus Re: MEGATest: Range Rover Sport Supercharged LE 16.06.05, 19:02 Oczywiście, pod warunkiem, że ktoś mi da 100 tys euro... (i drugie tyle na ubezpieczenie i paliwo:) Link Zgłoś
cracovian Wczoraj przed sklepem spozywczym stal taki... 16.06.05, 19:43 ...czarny z VW Jetta wyskoczyl, zaczal obmacywac i przez szyby do srodka z podziwem patrzyl - ciekawe ile ubezpieczenie tego cuda kosztuje :-) Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Wczoraj przed sklepem spozywczym stal taki... 16.06.05, 19:48 cracovian napisał: > ...czarny z VW Jetta wyskoczyl, zaczal obmacywac i przez szyby do srodka z > podziwem patrzyl - ciekawe ile ubezpieczenie tego cuda kosztuje :-) autko kosztuje 70 kola ( www.edmunds.com/new/2006/landrover/rangeroversport/100530963/prices.html )wiec pewnie z 5 kola na rok Link Zgłoś
cracovian Re: Wczoraj przed sklepem spozywczym stal taki... 16.06.05, 19:51 W nju dzersi pewnie tak - w dzizusland pewnie jedna piata - tylko jesli bedzie tak "popularny" jak Escalade to nie wiem... Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Wczoraj przed sklepem spozywczym stal taki... 16.06.05, 19:54 myslisz ze nygasy w to wsiada ? watpie, jednak cadi to jest dla nich bog i basta Link Zgłoś
cracovian Re: Wczoraj przed sklepem spozywczym stal taki... 16.06.05, 20:00 wszystko sie zmienia tak szybko. Do tej pory nie widzialem jednego bialego w "normalnym" nowym Range Rover, wiec chyba zaczyna sie trend. Link Zgłoś
kpetecki Range Rover Sport Supercharged LE - niesamowite... 17.06.05, 14:48 Auto zapiera dech w piersiach pod kazfym wzgledem, ehhh.... gdyby nie to spalanie :))) Kto wie, moze w niedlugim czasie bede mial okazje przetestowac tego potwora - byloby suuuuuper, na pewno podziele sie wrazeniami. Link Zgłoś
rafalladziak Re: Range Rover Sport Supercharged LE - niesamowi 18.06.05, 10:22 Auto jest rzeczywiście niezłe, ale mając sarkę na takie autko musisz mieć także na benzynkę Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: MEGATest: Range Rover Sport Supercharged LE 18.06.05, 18:17 Ciekawe ze autor tym razem nie okreslil doladowania za pomoca sprezarki jako rozwiazania "przestarzalego"? Wg. Wysokich Obrotow (patrz test Morrisa Mini), doladowanie sprezarka jest rozwiazaniem przestarzalym. Ciekawe dlaczego wiec coraz wiecej firm decyduje sie na ten rodzaj doladowania zamiast turbo? Link Zgłoś