Dodaj do ulubionych

Isuzu w Polsce

IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 23.07.02, 20:53
Wlasnie sprawilem sobie fajny kwadratowy woz (2002 Isuzu Trooper LS), bo cena
byla calkiem w porzadku minus $6000 rabatu. Z rynku amerykanskiego
ten "staruszek" juz w tym roku odchodzi, ale wiem, ze np. w Australii i W.
Brytanii tego typu Isuzu sa i beda jeszcze calkiem popularne.
carpoint.msn.com/vip/newoverview.aspx?make=Isuzu&model=Trooper
Czy w Polsce jest serwis Isuzu? Czy za Odra moze jest? Ciekawy jestem,
poniewaz zastanawiam sie czy go za pare lat nie przywiezc ze soba do Polski.
Te samochody sa niezniszczalne, ale fajnie by bylo gdyby czesci na wszelki
wypadek mozna bylo dostac.

Silnik benzynowy: 3.5 litra, 215KM, benzyne pali stojac w garazu :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Isuzu w Polsce IP: *.telia.com 23.07.02, 21:42
      Jezeli On ci jest potrzebny naprzyklad do wykonywania pracy to sie
      zastanow,moze tak,ale dla, bo mi sie podoba to raczej nie.Pzdr.Michal
      • Gość: cracovian Re: Isuzu w Polsce IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 23.07.02, 21:52
        Wyglad to jest przeciez kwestia gustu... Chodzi takze o to co ma, czy jest
        bezpieczny i jak dlugo pohula no i za jakie pieniadze (>$25,000 ze wszystkimi
        oplatami) Wyglada jak ciezarowka to fakt (to dobrze albo zle), ale ze skora,
        automatycznym AC, dachem otwieranym najwiekszym jaki mozna znalezc i gwarancja
        na 100 tys. mil/10 lat to zona sobie pojezdzi przez dwa lata dopoki nie kupie
        Jej VW Bug tak jak zawsze chciala :-)

A potem bym do Polski wzial, bo woz bezpieczny no i zim i dziur w drogach sie
        nie boi.
        • Gość: clik Jedyne co wiem ...to IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.02, 23:34
          ze niektore ople (GM) sa w europie z silnikami ISUZU .
          Wiem ze niewiele ci to pomoze ...ale niektore czesci musialy by do nich juz byc.
          No i czasem bywa ze jakies auto (choc dokladnie to samo) na rynek europejski
          moze sie inaczej nazywac ...np jako opel ;)))
          Co do wygladu.....to bierz to co ci sie podoba i nie sluchaj zadnych
          marudow...oni krytykuja wszystko jak leci.
          Twoje pieniadze i twoj komfort .... reszta cie nie obchodzi !!!
          Pozdrawiam
          • Gość: is300 Re: Jedyne co wiem ...to IP: *.dyn.optonline.net 24.07.02, 01:37
            Nie wiem;
            Osobiscie tego bym nigdy nie kupil
            Ta cenna i znizka cie zacheca, ale za te pieniadze to mozna miec lebsze auto.
            Nie wiem do czego ci terenowka do polski potrzebna, nie zrozum mnie zle,
            chodzi o ta pojemnosc silnika.
            Ja bym ci radzil kupic Toyote 4runner, napewno bedzie ci sie dluzej taczac bez
            zadnych problemow niz te Isuzu.
            • Gość: cracovian Re: Jedyne co wiem ...to IP: *.dialup.mindspring.com 24.07.02, 06:21
              huh? Ja przeciez juz ten samochod kupilem, wiec Toyota odpada. Ale ona juz
              odpadla na poczatku, lacznie z Nissanem Pathfinder, Xterra i Honda CRV. Po
              pierwsze duzo drozsza, jest w srodku tak strasznie mala i ma tragiczna
              widocznosc dla mojej zony. Silnik jest jeszcze starszy od tego w Isuzu, ma duzo
              mniej mocy, a w ogole o komforcie nie ma w 4Runner mowy, bo to zupelny pickup z
              przykryciem i jezdzi jak bryczka. Troopery regularnie jezdza 200 tys. mil bez
              napraw, wiec zawodnoscia nie grzesza.

Powracajac do mojego oryginalnego pytania to smutno mi, ze w Polsce, a
              szczegolnie w kontynentalnej Europie nie ma serwisu Isuzu :-(

clik ma racje z czesciami Opla i Isuzu. Silnik Troopera byl zaprojektowany
              przez Isuzu, jest skladany we Francji przez GM, reszta czesci powstaje w
              Japonii, a caly woz jest tez tam skladany.

Rodeo/Frontera byl opcja, ale to w sumie tez grat bez komfortu no i jest
              robiony w USA i ma problemy jakosciowe. To tyle - na razie.

• Gość: cracovian Re: "Polski" Trooper IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 24.07.02, 22:29
      hihi - A jednak w Polsce ten samochod tez ktos ma:
      www.motoklub.com.pl/Porownania/Terenowe/teren05.htm
      Moj co prawda nie diesel, ale za to ma skore, ogromny otwierany dach i
      automatyczna skrzynie biegow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka