Gość: kleinee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:41 gdzie( u jakiego ubezpieczyciela) najkorzystniej ubezpiecyc samochod, 2 letnie autoko? podzielcie sie doswiadczeniami prosze Link Zgłoś Obserwuj wątek
rg73 Re: ubezpiecznie 22.06.05, 21:46 omijaj Link 4, ja mam Skodę ubezpieczoną w Hestii, mam pakiet ubezpieczeniowy łącznie z oc prywatnym i ubezp. mieszkania. Polecam Panią Marzenę Walisiak w agencji róg Żwirki i Kościuszki ...... niezła laska....... Link Zgłoś
Gość: kleinee Re: ubezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 08:52 niezla laska mowisz...hi hi jestem kobietą , wolę facetów jednak!, dzieki za popdpowiedzi, generalnie waham sie miedzy link4 a alianz, jesli chodzi o koszty wyszlo bardzo podobnie Link Zgłoś
Gość: at Re: ubezpiecznie IP: *.net-serwis.pl 22.06.05, 22:05 Sprawdź Allianz, jeśli chodzi o OC są najtańsi, mają też pakiety na auta do 5 lat. Link Zgłoś
monday2 Re: ubezpiecznie 23.06.05, 10:35 Gość portalu: at napisał(a): > Sprawdź Allianz, jeśli chodzi o OC są najtańsi, mają też pakiety na auta do 5 > lat. też mam 2 letnią skodę i w poprzednich latach ubezpieczałem w pzu. Sprawdzałem w kilku innych i pzu było najtańsze - oczywiście oc i ac. A macie jakiś namiar do allianza lub innych żebym sprawdził jak to wygląda obecnie bo za miesiąc muszę znowu wykupić polisę. Link Zgłoś
Gość: kleinee Re: ubezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:46 ja jestem z lodzi , moge podac namiar na lodzki allianz Link Zgłoś
monday2 Re: ubezpiecznie 23.06.05, 10:50 sprawdziłem przed chwilą w allianz chcą 1455 pln, a w pzu 1800. W jakich jeszcze towarzystwach warto sprawdzić? Link Zgłoś
Gość: kleinee Re: ubezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:51 agencja.allianz.pl/allrisk/ piotrkowska 232/8, 250 55 44 ja mam jeszcze jedno pytanko bo tego nie rozumiem( do tej pory sprawa polisy zajmowal sie maz ) co znaczy amortyzacja auta w ac? w link 4 zapytali czy chce z amortyzacje czy bez , pani cos mi tlumaczyla ale ja nie bardzo wiem o co chodzi? Link Zgłoś
Gość: kleinee Re: ubezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:52 ja sprawdzilam chyba wszystkie jakie istnieja , jedynie link4 ma podobną cene do allianz , reszta niestety wycenila polisę duzo drozej Link Zgłoś
Gość: zz Re: ubezpiecznie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.05, 23:34 Tylko Allianz są tańsi i daja samochód zastępczy wrazie (na 7 dni maksymalnie) "dzwona" Link Zgłoś
Gość: at Re: ubezpiecznie IP: *.net-serwis.pl 23.06.05, 16:55 Na stronach www.allianz.pl/x_main.php?id_kategorii=779 i www.tanieoc.pl można skalkulować ubezpiecznie. W moim przypadku (silnik 1,6 i max. zniżki za bezszkodowość) najtańsze OC jest w Allianz, bo 498 zł a w Link 4 ok. 550 zł. Allianz jest godną polecenia firmą ze względu na szybką likwidację szkody zarówno w przypadku wypadku jak i kradzieży. Natomiast Link 4 nie znam od tej strony. Link Zgłoś