t-tk 05.07.05, 17:31 Właśnie słucham sobie radia pewnego, i co słysze? Ano, że "na stacjach shell codziennie do wygrania radia z Gie Pe eS <ROTFL>". Brawa dla lektora Link Zgłoś Obserwuj wątek
gradus2004 Re: Reklama Shella :D 05.07.05, 17:36 t-tk napisał: > Właśnie słucham sobie radia pewnego, i co słysze? Ano, że "na stacjach shell > codziennie do wygrania radia z Gie Pe eS <ROTFL>". Brawa dla lektora a jak masz samochod z ABS to jak mowisz: - mam samochod z "ei bi es" - mam samochod z "a be es" ? Link Zgłoś
piotrpilinko Nie rozumiem... 06.07.05, 07:45 Przecież w alfabecie polskim nie ma liter "dżi" czy "pi"... Prawidłowo. Tak samo CD-ROM, to "cede rom", a nie "sidi rom" (tak długo, jak obok w zdaniu występują polskie słowa)... Link Zgłoś
callafior Re: Nie rozumiem... 06.07.05, 21:08 No nieeeeeee, nigdy nie powiedziałem jeszcze "cederom". Bleeeee Mówię DżiPiEs, ale na ABS już a be es. --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: Nie rozumiem... 06.07.05, 21:16 tankujemy na be pe i schellu Wole nie myslec jak wypowiadacie Heyah. Nie macie klopotow z artykulowaniem zespolow muzycznych? Oczywiscie tez kupujecie filmy na dewałde Link Zgłoś
xxmarceli Re: Reklama Shella :D 06.07.05, 11:14 I bardzo dobrze! A np. taka reklama: Eurocard Anglik powie po angielsku jurokard Niemiec powie po niemiecku ojrokard a Polak powtórzy za Anglikiem jakby w polskim słowniku nie było słowa europa Link Zgłoś
t-tk Re: Reklama Shella :D 06.07.05, 22:28 a jak brzmi w naszym języku Twója nazwa uzytkownika. Bo przecież nie napisze "nick" Link Zgłoś