29.07.05, 10:45
ostatnio w niemczech widziałem to auto - zakochałem się.
www.maserati.com/jsp/home.jsp?BV_SessionID=@@@@1073453001.1122626532@@@@&BV_EngineID=ccccaddfeelhhfjcefeceeg
dgimdfmg.0
czy w polsce ktoś je sprzedaje, bo szukam i nie moge znaleźć.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hmp_inc Re: maserati 29.07.05, 10:51
      Quattroporte? Tak sa dostepne w kazdym salonie fiata. Obok pandy i stilo.
      • kalj Re: maserati 29.07.05, 10:55
        Tak myślałem ze to salony Fiata będą miały, ale nie mają.

CO prawda nie pytałem się ich ciekawe ile będzie trzeba czekać na zamówienie.
        Piękny samochód szczególnie w środku.

pozdrawiam
        • hmp_inc Re: maserati 29.07.05, 11:24
          U ciebie nie ma? Slyszalem ze w obornikach dolnych maja 1 egzemplarz. Podobno
          mozna wziac na raty... na jakies 30lat. Co ty- to powstalo na podwooziu alfy
          166 i ma silnik 1.9jtd z lancii, a zaprojektowali go goscie od pandy. Ach ta
          unifikacja modeli...
    • kundabufer Re: maserati 30.07.05, 21:22
      Widziałem oststnio na allegro quattroporte z 90lat wystawiony przez gościa z
      Wrocławia-cena ok.50tys(o ile sobie przypomonam),auto piękne niestety jedyny
      minus to serwis w Berlinie.Było jeszcze kiedyś Ghilbi-też w podobnej cenie i
      wieku oraz stare Biturbo.Samochody dla bogatych entuzjastów z cięzkim trzosem
      ale pomarzyć warto.
      • hmp_inc Re: maserati 30.07.05, 22:12
        www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C403404
        Tego szukacie;]?
    • schovinista Re: maserati 30.07.05, 21:27
      tez widziałem to auto, czarne, wygląda ciekawie, znacznie przyjemniej jeździć
      czymś takim niż S Klassą zrobioną przez Brabusa, czy czymś podobnym.

Jednak dla mnei dwiek silnika jest niedoprzyjecia. Wlasciwie to jest zgrzyt. W
      ruchu miejscim, w korku to auto caly czas natarczywie zgrzytało. Kompletnie nie
      pasuje ten dzwiek do sylwetki tego auta.

Sasza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka