Gość: Artur IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 12:57 Przejechałem również 30 tys. km swoim Seatem Toledo (1,6 benzyna). Jak narazie samochód spisuje się bez zarzutu . Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ddd Re: SEAT TOLEDO 1.9 TDi - TEST 30 000 km IP: *.slowianska.kbn.pl / 192.168.1.* 23.08.02, 22:10 Przejechałem w 3,5 roku 140 tys. km Seatem Toledo 1,9TD. Auto jest rzeczywiście bezawaryjne a średnie zużycie paliwa wynosi 5,8 litra oleju napędowego przy jeździe miasto-trasa pół na pół. Prędkości na trasie w granicach 120 km/h. Olej syntetyk, obowiązkowe wymiany płynów, pasków zgodnie z zaleceniami producenta. Bardzo wdzięczne autko. Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: SEAT TOLEDO 1.9 TDi - TEST 30 000 km IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.02, 12:50 Przejachałem Toledo 1.6 benzyna 29.000 km i jak do tej pory jesyem bardzo zadowolony pozdrawiam wszystkich użytkowników Toledo cześć. Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: SEAT TOLEDO 1.- TEST 30 000 km IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 18:45 przejechałem swoim seat'em(czyt.shit'em)35.000 i zatarł się silnik!!! wyleciał olej z silnika przez bagnet od oleju!? a przyczyną była niedrożność odmy oleju!!! wszyscy użytkownicy! - sprawdzajcie czy przypadkiem u was też nie zablokował się zawór w odmie olejowej. mój samochód ma 15 - miesięcy i po upływie gwarancji SEAT nie przyznaje się do wyprodukowania tego samochodu, a kierownictwo IBERII potrafi tylko odsyłać klientów na drzewo!!! NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ SEATA I ODRADZAM WSZUYSDTKIIM MOIM ZNAJOMYM ZAKUP TEGO WSPANIAŁEGO???? SAMOCHODU. W REKLAMIE NAZWANEGO KUSZĄCO DOSKONAŁYM!!! Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: SEAT TOLEDO 1.4 16V - TEST 30 000 km IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 18:47 przejechałem swoim seat'em(czyt.shit'em)35.000 i zatarł się silnik!!! wyleciał olej z silnika przez bagnet od oleju!? a przyczyną była niedrożność odmy oleju!!! wszyscy użytkownicy! - sprawdzajcie czy przypadkiem u was też nie zablokował się zawór w odmie olejowej. mój samochód ma 15 - miesięcy i po upływie gwarancji SEAT nie przyznaje się do wyprodukowania tego samochodu, a kierownictwo IBERII potrafi tylko odsyłać klientów na drzewo!!! NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ SEATA I ODRADZAM WSZUYSDTKIIM MOIM ZNAJOMYM ZAKUP TEGO WSPANIAŁEGO???? SAMOCHODU. W REKLAMIE NAZWANEGO KUSZĄCO DOSKONAŁYM!!! Link Zgłoś
Gość: Michał Re: SEAT TOLEDO 1.9 TDi - TEST 30 000 km IP: 81.26.6.* 02.06.03, 11:23 Moim seatem 1.9 TDi 110KM mam juz przejechane prawie 200 000km i nie ma żadnych problemów. Spalanie średnie w mieście z włączoną klimatyzacją 5.6l/100km. Na trasie spokojnie można zejść do 4l/100km. Oczywiście przy lekkiej nodze :) Link Zgłoś
Gość: wittorio Re: SEAT TOLEDO 1.9 TDi - TEST 30 000 km IP: 212.76.52.* 19.11.03, 15:21 do pierwszego przeglądu w zasadzie żadnych usterek. Jedyne wady seata to brak wycieraczki na tylnej szybie i mały wlot do bagażnika - poza tym OK Link Zgłoś
Gość: Jacek K. Re: SEAT TOLEDO 1.9 TDi - TEST 30 000 km IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.04, 01:55 Ja mam za soba moim "Toledo" juz 68´Tys. km i takze (odpukac) nie mam jakichkolwiek zastrzezen co do jakosci samochodu. Co do listu na temat tzw. >shitu<, gdzie olej wyciekl przez bagnet, to jest to sprawa b. ciekawa, poniewaz autor opisuje silnik o poj. 1400 ccm, a w tym samochodzie VW montuje najmniejsze silniki benzynowe o poj. 1600 ccm, co do bubli, to kazda marka ma swoje samochody poniedzialkowe. Ja to samo móglbym powiedziec o moim bylym VW Golf TDi (IV), którym przejechalem 180´Tys. i z tego 2 lata przestalem w warsztacie. Co do wspominanych w artykule lusterek (prawego malego) to jest to sprawa kraju, z jakiego samochód zostal przywieziony lub importowany. Ja mam w moim samochodzie dwa identyczne (duze) lusterka boczne, ale problem jest mi znany z Golf´a i takze nie bylem zadowolony. Link Zgłoś