Gość: Tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:20 Czy ktoś wie co z tymi falującymi obrotami na biegu jałowym w octavkach??? Czy można coś zrobić czy tak już po prostu jest? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Roger Re: Falujące obroty IP: *.chello.pl 16.08.05, 18:13 Ja tez tak mam czasem we fabii wiec sie przyłączam do pytania :D Link Zgłoś
Gość: mosze Re: Falujące obroty IP: *.toya.net.pl 16.08.05, 21:15 Jakie falujące brody? Zakręć szybę to ci przestanie falować. Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Falujące obroty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:09 Przeczysc nastawnik przepustnicy Link Zgłoś
Gość: akolo Re: Falujące obroty IP: *.com.pl 25.08.05, 10:20 Tez jest taki objaw u ojca w Fabii. Silnik 1,4 jeszcze Skodowy (model roku 2000) Jak samochod jest na jalowym biegu to rzeczewiscie obroty oscyluja i nie sa stale. Ciekawe czy to naprawde przepustnica jak pisze poprzedni autor.... Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: Falujące obroty IP: *.4web.pl / *.4web.pl 27.08.05, 14:03 W Fabiach 1.4 z Czeskimi (60/68KM) silnikami falujące obroty na jałowym to normalka wiec nic nie kombinujcie. Są to stare dolnozaworowe silniki z dodanym na siłę wtryskiem więc kultura ich pracy jest bardzo niska. Wszystkie próby usunięcia tej niedogodności skończą się niepotrzebnym wydatkiem. Link Zgłoś
Gość: JACA83@O2.PL Re: Falujące obroty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:43 DOKŁĄDNIE:) 1,4 SKODOWSKIE W FABIACH BĘDĄ PODRYGIWAĆ I NIKT Z TYM NA ŚWIECIE NIC NIE ZROBI:) CHYBA ŻE SE INNY SILNIK WSADZI:)A JEŚLI CHODZI O TĄ OCTAVIE 1,6 TO PRZECZYŚCIC SOBIE PRZEPUSTNICE WPROWADZIĆ NASTAWY I GOTOWE:p (A CO TO TEN NASTAWNIK TO NA SERIO NIE WIEM:) CHOCIAŻ PRACUJE W SERWISIE SKODY HEHE:) POZDRAWIAM:) JESLI MACIE PYTANIA JESZCZE TO PYTAJCIE:) Link Zgłoś
Gość: at Re: Falujące obroty IP: *.net-serwis.pl 31.08.05, 21:50 Nastawnik to chyba ten pan, który nastawia ;-) Link Zgłoś