boorza 15.09.05, 09:46 Panie redaktorze Jules - Citroen, nie Ciroen i 107, nie 106 ;-). Link Zgłoś Obserwuj wątek
marjak92 Re: Nowe maluchy z Tychów 16.09.05, 14:57 Jestem ciekaw po co komu nowe fiaty. Ponoć mają oprucz tych wyprodukować nową 126p. Zauważyłem że gdy auta są coraz nowsze to mają coraz KOSMICZNE WYPOSAŻENIA I KSZTAŁTY. Ale powracanie do starych nazw mi się podoba. A może by tak wrucić stylistyką do kultowego "malucha" lub 500-setki Link Zgłoś
kazimirz Re: Nowe maluchy z Tychów 16.09.05, 17:53 marjak92 napisał: > Jestem ciekaw po co komu nowe fiaty. Ponoć mają oprucz tych wyprodukować nową > 126p. Zauważyłem że gdy auta są coraz nowsze to mają coraz KOSMICZNE > WYPOSAŻENIA I KSZTAŁTY. Ale powracanie do starych nazw mi się podoba. A może by > > tak wrucić stylistyką do kultowego "malucha" lub 500-setki No jak to "po co komu nowe fiaty" ? Rzeby je kupowac i nimi jezdzic po drogah.A w Tihah majom podobno oprucz Fiata 126, wznowic produkcjem Syreny 105 lux z wajchom przi kierownicy, ale jurz z silnikiem czterosuwowym z Warszawy 202.Podobno jurz siem ludzie zapisujom, bo ceny promocyjne. Mudlmy siem. Link Zgłoś
pocieszne Re: Nowe maluchy z Tychów 18.09.05, 00:43 marjak92 napisał: > A może by tak wrucić stylistyką do kultowego "malucha" lub 500-setki ano wlasnie tym autem "wracaja" do 500-ki Link Zgłoś
lewarek5 Re: fiat i ford czyli tandetne i zardzewiałe 18.09.05, 08:20 .. auta z historyczna nazwa dobrze sie obecnie sprzedaja ,,, moze by nazwac przyszlego malucha " Topolino" ? , ponizej link : www.quepo.com/queposite/fiat/fito500his/fito5oohis.html Link Zgłoś
lewarek5 Re: fiat i ford czyli tandetne i zardzewiałe 18.09.05, 08:22 lewarek5 napisał: > > .. auta z historyczna nazwa dobrze sie obecnie sprzedaja ,,, > moze by nazwac przyszlego malucha " Topolino" ? , ponizej link : > > > www.quepo.com/queposite/fiat/fito500his/fito5oohis.html www.quepo.com/queposite/quepoweb/topobooks.html Link Zgłoś