Dodaj do ulubionych

Achtung !! Mercedes znuf zaprasza na kawem .

11.10.05, 16:50
Kawem z ciastkiem dostana wlasciciele zlomu z gwiazkom o nazwie Vaneo oraz
pojazdu o nazwie A-klasa( kfiecien 2002- kfiecien 2003).
W tih pojazdah morze siem zdarzyc, rze odpadnom wycieraczki.
Mudlmy siem.
PS.Ktura firma samohodowa ma najlepszom kawem,a kturej ciastka polecacie ?
Obserwuj wątek
    • plawski Re: Achtung !! Mercedes znuf zaprasza na kawem . 11.10.05, 16:54
      kazimirz napisał:

> Kawem z ciastkiem dostana wlasciciele zlomu (....) polecacie ?

Wiesz Kazmirz, Ty chyba nawet jesteś dosyć inteligentnym chłopem, bo sposobem,
      jaki stosujesz, ukrywasz całą prawdę o swojej ortografii ;)

Ale wątki to masz mało ciekawe....
      • fru.fru Re: Achtung !! Mercedes znuf zaprasza na kawem . 11.10.05, 17:04
        sugerujesz kazimirzu iz jak kto lubi kawe i ciastko to powinien sobie merca
        kupic...eee teutonii o kawie pojecia nie maja:>
      • kszyrztow Re: Achtung !! Mercedes znuf zaprasza na kawem . 11.10.05, 17:08
        plawski napisał:

> Ale wątki to masz mało ciekawe....

Tu siem pozwolem z kolegom nie zgodzić. :]
        Bardzo trafne spostrzeżenia przedstawione w ciekawej formie ;)
        • caesar_pl Jakja bym pragnal,chocby raz w zyciu 11.10.05, 18:12
          zeby polski samochod by wzywany do naprawy.Tak jak w innych firmach.
          Np.polski samochod Niedzwiadek ze wzgledu na mozliwosc zatkania sie spryskiwaczy szyby tylnej wzywany jest do warsztatow:55 000 sztuk w Niemczech,25 0000 w USA,65 000 w UK...Nareszcze cos polskiego bylo by podobne do zachodniego.... tylko te kurczaki,kartofle,polskie gesi,kaczki i karpie..!!!
          • carnivore69 Re: Jakja bym pragnal,chocby raz w zyciu 11.10.05, 18:34
            Swietne spostrzezenie.

(65,000 szt. opakowan kabanosow z Morlin na razie w UK nie wycofuja, wiec - z
            drugiej strony - az tak zle nie jest ;-))

Pzdr.
    • unterseeboot [...] 11.10.05, 19:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • unterseeboot [...] 11.10.05, 19:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • qwertys22 Re: Achtung !! Mercedes znuf zaprasza na kawem . 11.10.05, 20:10
        skoro masz tak ograniczone zasoby cierpliwości to jest na to prosta rada-nie
        masz obowiązku czytania tego forum/udzielania się na nim. jeżeli natomiast
        Twoja cierpliwość uległa całkowitemu wyczerpaniu, to po prostu wyłącz
        komputer...dla swojego i naszego dobra
        • unterseeboot do qwertysa 11.10.05, 20:31
          kazdy ma ograniczone ale jak ktos cie przesladuje to cholera bierze.ten kszyś
          sie przyczepił jak rzep.
          a co do bzdór na temat pewnej marki a szczególnie niemieckiej .. jest ona tak
          osmieszana na tym forum co jakis czas... a tak sie skąłda ze posiadam ją i
          niezgadzam sie z tymi pogladami bo są nieprawdziwe!!!!
          tak jak tutaj koles przeczytał w gazetce ze osłonki wycieraczek pekają w
          mercedesach i juz wielki temat na forum i juz wysmiewa !!!!
          to jest tak , ze sie czeka na wpadkę kilku firm i juz sie wyolbrzymia ich
          słabe wykonanie etc.
          szlak trafia jak diabli!!!!
          w stylu "bo zupa była za słona" to VW czy MB dostaje cięgi ...
          przez wielkich znawców motoryzacji co sie tutaj pojawiają co jakiś czas!

• mobile5 Re: do qwertysa 11.10.05, 20:36
            To MB iVW są już subito?
            • unterseeboot Re: do qwertysa 11.10.05, 20:46
              to zauważ jak wszyscy nalatują tutaj na VW i MB , nawet w tym wątku !!!
              za jakas wycieraczkę !!!
              a co ciekawe jest to wykonane specjalnie ze złością by obsmiać mb.

najlepiej byc takim szarakiem jak inne marki i nie wporwadzac unowoczesnień ...
              cos sie przdazyło mb i zaraz wielka afera.. za wyciearczki z lat 02-03
              ciekawe czy inne firmy przyjmą reklamacje za wychodzącą rdzę - kto sledzisz
              forum to wiesz o jaka markę chodzi.
              tutaj panuje kult marki honda i wogóle co japońskie.....
              a tak sie sklada ze do "japońców" nic niemam.
            • unterseeboot .... 11.10.05, 20:47
              to zauważ jak wszyscy nalatują tutaj na VW i MB , nawet w tym wątku !!!
              za jakas wycieraczkę !!!
              a co ciekawe jest to wykonane specjalnie ze złością by obsmiać mb.

najlepiej byc takim szarakiem jak inne marki i nie wporwadzac unowoczesnień ...
              cos sie przdazyło mb i zaraz wielka afera.. za wyciearczki z lat 02-03
              ciekawe czy inne firmy przyjmą reklamacje za wychodzącą rdzę - kto sledzisz
              forum to wiesz o jaka markę chodzi.
              tutaj panuje kult marki honda i wogóle co japońskie.....
              a tak sie sklada ze do "japońców" nic niemam.
              • mobile5 Re: .... 11.10.05, 20:55
                Chyba nie masz większych zmartwień, szczęśliwy człowieku. Samochód, to RZECZ.
    • cc_2004 Re: obudziłeś się? 11.10.05, 21:12
      to już passe. Idź spać dalej.
    • waskes29 Re: Achtung !! Knurzynski !!!. 11.10.05, 22:02
      Ales tu uterseeboot vel knurzynski nahuczal ,nawyzywal nieladnie - i o co ze
      ktos odwazyl sie powiedziec zle slowo na MB ?
      Chyba troche nerwus z Ciebie ,wyluzuj jest o co sie tak spinac .
      I Ty chiales jakis zlot zoranizowac ?- ktos by sie jeszcze zle odezwal i by
      byla jatka jak w " Od zmierzchu do switu" .Trzeba panowac nad emocjami ,joge
      zacznij trenowac.
      • kszyrztow Re: Achtung !! Knurzynski !!!. 11.10.05, 22:05
        waskes29 napisał:

> Ales tu uterseeboot vel knurzynski nahuczal ,nawyzywal nieladnie - i o co ze
        > ktos odwazyl sie powiedziec zle slowo na MB ?
        > Chyba troche nerwus z Ciebie ,wyluzuj jest o co sie tak spinac .
        > I Ty chiales jakis zlot zoranizowac ?- ktos by sie jeszcze zle odezwal i by
        > byla jatka jak w " Od zmierzchu do switu" .Trzeba panowac nad
        emocjami ,joge
        > zacznij trenowac.

uff, waskes, w ostatniej chwili przybyłeś z odsieczą... :))
        Było gorąco, sam przyznasz ;}
        A zlot to byłaby istna jatka!!! ;))
        • waskes29 Re: Achtung !! Knurzynski !!!. 11.10.05, 23:42
          kszyrztow napisał:

>
          > uff, waskes, w ostatniej chwili przybyłeś z odsieczą... :))
          > Było gorąco, sam przyznasz ;}
          > A zlot to byłaby istna jatka!!! ;))
          >
          Troche furiat z niego pamietam kiedys tez miesem nawrzucal jak szlo a potem
          przepraszal i zrobil sie calkiem grzeczny ale jak widac do czasu.
          • kszyrztow Re: Achtung !! Knurzynski !!!. 11.10.05, 23:44
            waskes29 napisał:

> kszyrztow napisał:
            >
            >
            > >
            > > uff, waskes, w ostatniej chwili przybyłeś z odsieczą... :))
            > > Było gorąco, sam przyznasz ;}
            > > A zlot to byłaby istna jatka!!! ;))
            > >
            > Troche furiat z niego pamietam kiedys tez miesem nawrzucal jak szlo a potem
            > przepraszal i zrobil sie calkiem grzeczny ale jak widac do czasu.

Dr. Jackyll & Mr. Hyde taki forumowy ;) Kłopoty ma pewne...
            Choć z naszą "pomocą" z nich sie napewno nie wykaraska :)))))
        • unterseeboot ksisiu czep sie tramwaja,weż sie odpieprz wkońcu! 11.10.05, 23:56
          jeszcze ci nie przeszło.
          jeszcze raz powtarzam że słowa które poszły do tamtego kolesia dotyczyły mnie i
          mojego samochodu i zareagowałem tak jak napisałem , teraz wiem że za ostro ale
          co TY masz do tego to ja niewiem tego!!!!
          to są jego słowa skierowane do mnie !!!! z wątku o Samopomocy czyli strzeż sie
          jak ognia!!! to one

Pojeździsz jeszcze 10 lat tym truchłem i jak pasażer mocniej trzaśnie drzwiami
          to ci sie przestawi licznik przebiegu dziennego i zejdzie powietrze z lewego
          koła. Czas pomyśleć o nowszym aucie a nie jeździć takim, który cały ledwo
          przeżywa lekką stłuczkę. Nie tankuj do pełna, bo wyjda gniazda amortyzatorów:)

i jeśli jesteś nadal taki mądry w stosunku domnie to ubolewam nad tobą.

a to nie pierwszy raz ktoś mnie oczernił na tym forum - wczesniej 2 razy też
          ktoś mnie wyśmiał za to ze mam mb sprowadzonego.
          wiec juz cierpliwość sie skończyła...
          ciekawe czy ty tez byś niereagował..no chyba ze lubisz jak ktoś pluje na ciebie
          za to czym jeżdzisz.

Dziwi mnie fakt ,ze sie własnie domnie przyczepiłeś... jesteś ciekawy za co ???
          ja nie pozwalam po sobie jeżdzić i jeżeli tobie to przeszkadza to Twoja sprawa
          ale jesli nadal to będziesz robił ja będe tym samym ci odpowiadał....
          chamstwo na chamstwo bo juz za duzo tego mnie spotkało.

czepnąłeś sie mnie w imię czego?

forum to forum i mozna pisac wszystko !!! ale bez pzresady są granice dobrego
          smaku i jesli ktos pisze bzdury na temat jakiejś marki to cholera bierze...
          weż przykład VW golfa Skody Logana Megany!!!!! przeciez jakby ktos z piszących
          miałby ten samochód to byłby tu wyśmiany!! niezapzreczysz przecież!!!

tak wyszło że trafiło na mnie i na mój samochód.że jezdzę mb 190 z 91 ile juz
          sie nasłuchałem że on jest pzrerdzewiały , smierdzący itp... weż sie kórwa
          postaw w mojej sytuacji !!!!
          ty bys tak sobie to olał ??? ja tak robiłem ale niewytrzymałem !!!
          wątek był o Samopomcy a kolo wy wyjedża z takim txt.

a Ty to podłapałes i dalej ciągniesz!!!! jakbym Tobie krzywdę zrobił!!!!

widzę ze ty panuje samowolka! jakbym jeżdził volvo c60 to byłoby wszystko w
          porządku a tak mi przsrywają tacy jak ty!!!

i za to że zmieniłem nicka !!!! kórwa co za ludzie . panie K. zastanów sie nad
          sobą i co ty robisz !!!!!sam szukasz zwady i tyle , moze miałem wszystkich
          poinformowac ze nastapiła zmiana?????

jeszcze raz Cię BARDZO PROSZĘ - ODPIE..SIĘ - DOSŁOWNIE - ODPIE..SIE
          ODEMNIE. SAM ŻEŚ SIE MNIE UCZEPIŁ I DALEJ CIĄGNIESZ.

chyba że jesteś na tyle chamem nieczesanym i sprawia ci radość . ja mogę
          stworzyc sobie niestety kolejnego nicka byś mnie nie prześladował ale nichce mi
          się bo nie oto chodzi.

sam własnie pokazujesz na co ciebie stać ... śmieszy cie to że mnie denerwujesz?
          to dziekuję kórwa . bez odbioru mam nadzieję i wez przemyśl o co ci chodzi ?

• waskes29 Re: ksisiu czep sie tramwaja,weż sie odpieprz wko 12.10.05, 00:19
            unterseeboot napisał:

>
            > sam własnie pokazujesz na co ciebie stać ... śmieszy cie to że mnie
            denerwujesz
            > ?
            > to dziekuję kórwa . bez odbioru mam nadzieję i wez przemyśl o co ci chodzi ?
            >
            To chyba nie do mnie slierowane te slowa ale pozwole sobie zabrac glos.
            Zupelnie nie rozumiem dlaczego tak sie spinasz przeciez kazdy tutaj ma prawo
            oceniac samochody i pisac o nich jak mu sie podoba.Ktos zle napisal o MB a ty
            przyjmujesz to personalnie- a juz sposob w jaki to robisz powiem szczerze
            daleki jest od jakiegokolwiek poziomu.Troche wiecej luzu i dystansu .
            Dobrze powinienes wiedziec ze po samochodach niemieckich zwlaszcza MB i vw
            pisza najczesciej ci ktorzy nigdy ich nie mieli i nigdy tez nie beda pewnie
            mogli sobie na nie pozwolic bo sa drogie.
            A jaki jest mercedes to wystarczy zobaczyc po taxuwkarzach i po ilosci na
            drogach nawet jeszcze modelu 123 .Przebiegi rzedu 1mln km na 1 silniku
            niewiele marek jest wstanie osiagnac.
            Nawet tak tutaj uwielbiane BMW nie jest wstanie polowy takich ptrzebiegow
            dojezdzic -wszystkie te stare 5 i 7 -ki juz dawno okupuja zlomy .
            Mercedes jest marka wybitna i nie ma dwoch zdan kto nie jezdzil ten nie
            zrozumie koniec kropka-ale zeby z tego powodu wyzywac ludzi i obrazac to tez
            przesada.
            • tjaktoj Re: ksisiu czep sie tramwaja,weż sie odpieprz wko 12.10.05, 00:44
              Mercedesy to najlepsze auta na świecie, a kierowcy Mercedesów to
              najinteligentniejsi, najmądrzejsi i najmniej nerwowi ludzie i kierowcy na
              świecie. Chwała Mercedesom i prowadzącym Mercedesy Benze.
              • habudzik Re: ksisiu czep sie tramwaja,weż sie odpieprz wko 12.10.05, 00:50
                tjaktoj napisał:

> Mercedesy to najlepsze auta na świecie, a kierowcy Mercedesów to
                > najinteligentniejsi, najmądrzejsi i najmniej nerwowi ludzie i kierowcy na
                > świecie. Chwała Mercedesom i prowadzącym Mercedesy Benze.

Ależ nie trzeba byłoooo.... dziękuje.
              • mobile5 Re: ksisiu czep sie tramwaja,weż sie odpieprz wko 12.10.05, 00:51
                Przy przewlekłym stosowaniu amfetaminy zawsze pojawia się pewien rodzaj zaburzeń
                psychicznych objawiających się jako mania prześladowcza.:-)
                • pindoll Re: ksisiu czep sie tramwaja,weż sie odpieprz wko 12.10.05, 00:56
                  mobile5 napisał:

> Przy przewlekłym stosowaniu amfetaminy zawsze pojawia się pewien rodzaj
                  zaburze
                  > ń
                  > psychicznych objawiających się jako mania prześladowcza.:-)

z angelska: "Persecution mania". To musi dokuczać ;) Na codzień
                • waga71 Paranoja 12.10.05, 09:47
                  www.apocalypsecartoons.com/roc/ep2/ep2.html - tak wygląda paranoja.

pozdr
                  • plawski Re: Paranoja 12.10.05, 09:54
                    waga71 napisał:

> www.apocalypsecartoons.com/roc/ep2/ep2.html - tak wygląda
                    paranoja.

heavy thing.....
                    >
                    > pozdr
              • zgryzliwy1 mensa 12.10.05, 02:33
                tjaktoj napisał:

> ......kierowcy Mercedesów to najinteligentniejsi, najmądrzejsi i najmniej
                > nerwowi ludzie i kierowcy na świecie.

do tego stopnia ,ze wstapic do Mensy moga bez przechodzenia testow ,wystarczy
                przeslac ksero dowody rejestracyjnego
              • unterseeboot zes sie popisał 12.10.05, 13:15
                nudny jesteś
            • kszyrztow Re: ksisiu czep sie tramwaja,weż sie odpieprz wko 12.10.05, 00:51
              waskes29 napisał:

> unterseeboot napisał:
              >
              >
              > >
              > > sam własnie pokazujesz na co ciebie stać ... śmieszy cie to że mnie
              > denerwujesz
              > > ?
              > > to dziekuję kórwa . bez odbioru mam nadzieję i wez przemyśl o co ci chod
              > zi ?

ależ pełen looz. Chodzi mi o to, żeby być konsekwentnym. Trudno jest czytać (i
              tu zarzut z twojej strony) twoje wpisy, kiedy piszesz na "Pan" nie wiadomo komu
              (może znów sobie?? a o to zaczynam sie znów obawiać. I organizujesz "zloty") a
              później kórwisz (pisownia oryginalna) za damski chooy bo ktos zjebau MB, tak
              zajadle że należy sie ciebie tylko bać... kto tu ma co przemysleć?
              Knurzynski, wyloozooj! I zmien nick & styl- pro forma.
            • unterseeboot do waskeza29 12.10.05, 13:14
              zgodzę sie z tobą ale nadal mnie nie rozumiesz. Robert - tak sie podał
              SKRYTYKOWAŁ MNIE I MÓJ SAMOCHÓD !!!! OBLUŻNIŁ MNIE TO MU ODPOWIEDZIAŁEM .
              a krzyś sie podczepił i zaczął robić sobie dyskusję .dziwi mnie fakt że ci co
              podaja sie za takich mądrych wpieprzaja sie w nie swoje sprawy jak baby
              bazarowe.
    • eques Re: Achtung !! Mercedes znuf zaprasza na kawem . 12.10.05, 02:35
      No....w morde jeża ! ! ! Zmieniłem nick :) Kto zgadnie jaki miałem przedtem ???
    • vqr_via_jonci Re: Achtung !! Mercedes znuf zaprasza na kawem . 12.10.05, 10:19
      to wszystko wina ochotnikow z wermachtu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka