Dodaj do ulubionych

Sprzedam okulary do skody

IP: *.toya.net.pl 04.11.05, 21:41
mam jeszcze buty do skody i komplet kluczy nasadowych, ale nie wiem od czego.
Obserwuj wątek
    • Gość: at Re: Sprzedam okulary do skody IP: *.net-serwis.pl 04.11.05, 22:15
      A masz może koło?
      • Gość: allegro Re: Sprzedam okulary do skody IP: *.toya.net.pl 04.11.05, 22:55
        nie, ale mam kołonotatnik (zabazgrany)
        • Gość: skodziarz-burak Re: Sprzedam okulary do skody IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.05, 08:53
          a może posiadasz na zbyciu kapelusz?
          • Gość: allegro Re: Sprzedam okulary do skody IP: *.toya.net.pl 05.11.05, 17:04
            Niestety nie do sprzedania przysłaniam nim rysia na plaży.
    • tornisterszkolny Re: Sprzedam okulary do skody 06.11.05, 20:58
      A ja mam atrament do trzeciej klasy, zeszyt w kółka i globus Warszawy.
      • Gość: skodziarz Re: Sprzedam okulary do skody IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.05, 21:35
        a może ktos ma skarpetki do skody, koniecznie po malym przebiegu i z malymi
        dziurami, ale żeby jeszcze sztywno stały
        • xystos Re: Sprzedam silnik od Matiz´a .. 07.11.05, 08:18
          .. obecnie zamintowany na kosiarce do trawnika , karoseria/platforma Matiz´a
          rozpadla sie po 10 000 km, acha i jeszcze dobre opony do spruchnialego koreanca
          • Gość: władek Re: Sprzedam silnik od Matiz´a .. IP: *.net 07.11.05, 16:44
            Witam. Pogadajcie sobie jeszcze między sobą, a jak wytrzeżwiejecie to wróćcie na
            forum.
            • Gość: skodziarz Re: Sprzedam silnik od Matiz´a .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.05, 07:23
              Gość portalu: władek napisał(a):

> Witam. Pogadajcie sobie jeszcze między sobą, a jak wytrzeżwiejecie to wróćcie
              n
              > a
              > forum.
              jjjesssssem zczeźwy całkiem, czy ma ktoś może sandały w komplecie ze
              skarpetkami, rozmiar 44, kolor skarpetek najchetniej biały w różowe słoniki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka