Gość: GeC IP: *.pec.poznan.pl 27.09.01, 12:08 Jestem zainteresowany wielkością bagażnika nowego modelu, który pojawi sie na początku roku 2002. Oczekuje informacji G.Celinski@pec.poznan.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Ali Re: Nowa Corolla sedan. IP: *.popnet.pl 27.09.01, 12:22 Zainteresuj się Polonezem, jest większy i w dodatku pali 2xwięcej i po 4-ech latach rdza go zażre. Narodowiec PZDR Link Zgłoś
Gość: GeC Re: Nowa Corolla sedan. IP: *.pec.poznan.pl 27.09.01, 13:07 Gość portalu: Ali napisał(a): > Zainteresuj się Polonezem, jest większy i w dodatku pali 2xwięcej i po 4-ech > latach rdza go zażre. > > Narodowiec > > PZDR Szkoda ze nie znasz odpowiedzi na moje pytanie. Z "narodowej" propozycji skorzystaj sam po raz wtóry, skoro znasz już efekty zakupu tego cacka Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Nowa Corolla sedan. IP: *.popnet.pl 27.09.01, 13:17 > Szkoda ze nie znasz odpowiedzi na moje pytanie. Z "narodowej" propozycji > skorzystaj sam po raz wtóry, skoro znasz już efekty zakupu tego cacka Słuchaj stary znam, ale ty jeszcze nie wiesz, że najlepszym autem dla Ciebie jest Polonez. Bin Link Zgłoś
Gość: rico Re: Nowa Corolla sedan. IP: 195.136.25.* 27.09.01, 13:21 To prawda że nowa corolla pojawi sie na początku 2002 roku (w lutym) ale na Zachodzie. U nas z pewnością trzeba będzie parę miesięcy poczekać od premiery w UE. Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Nowa Corolla sedan. IP: *.popnet.pl 27.09.01, 13:24 > To prawda że nowa corolla pojawi sie na początku 2002 roku (w lutym) ale na > Zachodzie. U nas z pewnością trzeba będzie parę miesięcy poczekać od premiery w > > UE. A widzisz więc nie lepiej kupić sobie Poloneza? Bin!!! Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Nowa Corolla sedan. IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 27.09.01, 14:01 Ali!!! Polonez "zyje" dluzej niz cztery lata. Jezdzilem trzema - 15-letnim, 7-letnim i 6-letnim. Wiec liberum veto!!! GeC!!! Zerknij na www.corolla.toyota.pl. Powinny tam byc jakiej dane techniczne. Pozdr ;-) Link Zgłoś
Gość: GeC Re: Nowa Corolla sedan. IP: *.popnet.pl 27.09.01, 13:34 Wiesz, co Ali chyba mnie przekonałeś, idę do salonu kupić Poloneza. Może jeszcze załapię się na ulgę 1499.99 zł. Bin Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Nowa Corolla sedan. IP: *.pec.poznan.pl 27.09.01, 14:15 Gość portalu: GeC napisał(a): > Wiesz, co Ali chyba mnie przekonałeś, że nie znasz wielkości teho kufra....i miary swego dowcipu w stylu "narodowym"....Hej! > > > Link Zgłoś