max_maestro 05.12.05, 14:39 No nie mam pytan, zmienie Volvo na Seata po tym co zobaczyłem: miniurl.pl/seat Link Zgłoś Obserwuj wątek
emes-nju Fajne te koszulki :-P~ 05.12.05, 14:49 Dodaja wieszaki na te koszulki do sprzedawanych samochodow? Link Zgłoś
01boryna Re: Seat ale masakra ! 05.12.05, 14:51 max_maestro napisał: > No nie mam pytan, zmienie Volvo na Seata po tym co zobaczyłem: > miniurl.pl/seat Czym mniejszy piesek tym glosniej szczeka (obfitszej reklamy potrzebuje).... Link Zgłoś
derduch Re: Seat ale masakra ! 05.12.05, 15:06 Masz na mysli ciągle reklamowaną Skodzinę? Skode na takiej wystawie reprezentowałyby moherowe berety. Link Zgłoś
dr.verte Re: Seat ale masakra ! 05.12.05, 17:26 takie sobie mocno średnie te panienki,widać że mamy bieda-rynek samochodowy Link Zgłoś
karakalla Re: Seat ale masakra ! 05.12.05, 18:49 A to nie działo się przypadkiem na Węgrzech? Link Zgłoś
klemens1 Re: Seat ale masakra ! 06.12.05, 12:47 > takie sobie mocno średnie te panienki, Verte, jak rozumiem jesteś facetem który zarywa takie w ostateczności gdy już przez pół roku nie może znaleźć odpowiednio ładnej (bo gdyby znalazł to oczywiste że by się nie oparła vertowemu urokowi)? OK, pokazałeś nam (a przynajmniej mnie), że jesteśmy cieniasy, bo mnie te panienki się podobają i oceniam je wyżej niż "mocno średnie". Ale wiadomo, dla takich jak ja pozostaje tylko plebs. Ty to co innego .... Ankieta - poczułeś się lepiej jak to przeczytałeś? Link Zgłoś
plawski Re: Seat ale masakra ! 06.12.05, 13:09 Przepraszam, czy to są dodatki w promocji "Stary Leon z Nowymi Poduchami" Bo jeśli tak to może warto się jednak przejść do salonu? Link Zgłoś
speedone Re: Seat ale masakra ! 06.12.05, 21:19 to juz w ch.. czasu temu bylo jeszcze pare ftek bylo \|/ www.fun.from.hell.pl/2003-09-04/ Link Zgłoś