srul 16.12.05, 16:43 Mój typ 1. Fiat Multipla 2. Renault Thalia 3. Ford Scorpio 4. BMW3 5. Toyota Avensis Link Zgłoś Obserwuj wątek
wilk11 Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 16:50 Opel vectra, najnowsza odmiana... bleeeee Link Zgłoś
pindoll Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 16:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=26657014&a=26657014 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=25613065&a=25613065 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=17877074&a=17877074 Link Zgłoś
pindoll Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 16:52 na TEN temat powiedziano już na TYM forum WSZYSTKO Link Zgłoś
astro_glide Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 17:37 Jesli ten temat ciebie nie interesuje ,nie zabieraj glosu . Chyba wszystko juz kiedys bylo poruszone ,co z tego? Link Zgłoś
iberia29 Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 17:44 ale ile razy mozna walkowac wkolo Macieju to samo? Link Zgłoś
pindoll Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 17:48 astro_glide napisał: > Jesli ten temat ciebie nie interesuje ,nie zabieraj glosu . ty za to zabrałeś głos wybitnie NA TEN TEMAT > Chyba wszystko juz kiedys bylo poruszone ,co z tego? A to, że szkoda prądu, czasu, piany, i miejsca na serwerze. Link Zgłoś
waskes29 Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 17:53 astro_glide napisał: > Jesli ten temat ciebie nie interesuje ,nie zabieraj glosu . > Chyba wszystko juz kiedys bylo poruszone ,co z tego? A to jest tak interesujacy watek ze nie mogles sie doczekac az bedziesz sie mogl wykazac? No i nie wykazales sie -udzieliles sie w temacie ale nie do konca na temat . Link Zgłoś
pindoll Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 18:50 waskes29 napisał: > A to jest tak interesujacy watek ze nie mogles sie doczekac az bedziesz sie > mogl wykazac? > No i nie wykazales sie -udzieliles sie w temacie ale nie do konca na temat . > waskes, od dzis jesteś u mnie zielono ;):D Link Zgłoś
wowo5 Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 19:23 Megane II hatchback (sedan jest calkiem ladny), Corolla hatchback. Link Zgłoś
plawski Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 19:30 pindoll napisał: > waskes29 napisał: > A to jest tak interesujacy watek ze nie mogles sie doczekac az bedziesz sie mogl wykazac? No i nie wykazales sie -udzieliles sie w temacie ale nie do konca na temat . waskes, od dzis jesteś u mnie zielono ;):D U mnie już od dawna, poczytaj jego wcześniejsze posty ;) Pozdrawiam. Link Zgłoś
derduch Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 19:35 Skody można nie lubic ale obiektywizm obowiązuje, jak dla mnie królowie paskudy to: 1. Ford Ka 2. Renault Thalia 3. Dacia Logan 4. Audi A2 5. Fiat Multipla Link Zgłoś
przemekthor Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 19:57 Potwierdzam wiekszosc typowanych, plus: - Toyota Prius sedan (hatchback jest ok) - Mitsubishi colt i lancer (ohyda) - Suzuki Liana sedan Plus wiekszosc koreanczykow, katastrofalny dizajn. Getz wyjatek - niebrzydki jest. Link Zgłoś
don.experto Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 20:07 Prius to jedno wielkie gowno i ta cala hybryda. Brzydkie to, to fakt, niewygodne i za drogie jak na srednia nizsza. Spala to 5-6 z ta 4 to przeklamanie. Przy tych parametrach sa silniki benzynowe z lepszymi osiagami co biora tyle samo. Liana sedan to wies, ale mitsubishi jak na swoja klase jest w porzadku. Link Zgłoś
przemekthor Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 20:20 Mitsubishi moze i w porzadku, ale wyglad tych aut jest zwichniety. Colt i lancer wygladaja, jakby je ktos nadmuchal. A jeszcze nie tak dawno byly takie fajne auta, no... Link Zgłoś
don.experto Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 16.12.05, 20:23 Poprzedni colt wizualnie bardziej mi sie podobal, ale cz3 nie jest najgorszy. Lancer, coz poszli w trend za impreza, ktora mi sie nie podoba. Link Zgłoś
expedit54 Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 20:14 a żeby było śmieszniej to sprzedają go niedaleko mnie w salonie Viggen razem z Saabami ;o) tiny.pl/xpd7 Link Zgłoś
przemekthor Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 20:24 O wlasnie, to auto glownie mialem na mysli piszac o koreanczykach. Nie wiem, jak bardzo trzeba sie nie szanowac, zeby kupic sobie cos tak brzydkiego. Ale z drugiej strony, jak ktos juz kupi, to sie wyrozni, i ostatecznie spierdzielony wyglad rodiusa pojdzie mu na korzysc, hehe. Ale na sprzedaz raczej nie wplynie dobrze. *** Stawianie sangjonga obok saaba to dziwne posuniecie. Oczami duszy widze, jak sie te saaby traca - jak w kreskowkach, gdzie skunks idzie ulica i wszystko wiednie. Link Zgłoś
don.experto Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 20:28 Saab jest blisko doskonalosci, zarowno w lotnictwie, jak i w motoryzacji, nie ma co sciemniac. Link Zgłoś
przemekthor Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 20:42 don.experto napisał: > Saab jest blisko doskonalosci, zarowno w lotnictwie, jak i w motoryzacji, nie > ma co sciemniac. No nie sciemniam, zgadzam sie, zastanawiam siie tylko, jak mozna handlowac czyms tak wspanialym, jak saaby, i jednoczesnie wystawiac obok koreanskie pokraki. To zakrawa na herezje. Rozumiem, ze fajna sprawa laczyc sprzedaz roznych marek, ale tu to jest jak zgrzyt paznokcia na tablicy. Link Zgłoś
maly.burek Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 20:55 racja! podczas tworzenia poprzednich watkow na ten temat nie bylo na tym padole jeszcze tego sank jonka. teraz jest i warto uczcic jego jestestwo nowym watkiem :-) www.4x4.pl/ejsi/media/4972.jpg Link Zgłoś
maly.burek Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 20:59 nie moge sie powstrzymac. jeszcze jedno zdjecie mojego faworyta. www.4x4.pl/ejsi/media/4971.jpg Link Zgłoś
plawski Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 21:00 maly.burek napisał: > nie moge sie powstrzymac. jeszcze jedno zdjecie mojego faworyta. > www.4x4.pl/ejsi/media/4971.jpg Slogan z reklamy Rodiusa: "Rodius - wyważone proporcje" Link Zgłoś
maly.burek Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 21:05 opowiedzcie co was najbardziej bawi na drugim zdjeciu. mnie tylna wycieraczka. ciezko ciezko ciezko i wtedy patrze na wycieraczke i od razu geba mi sie smieje :) Link Zgłoś
przemekthor Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 22:08 maly.burek napisał: > opowiedzcie co was najbardziej bawi na drugim zdjeciu. > mnie tylna wycieraczka. ciezko ciezko ciezko i wtedy patrze na wycieraczke i od > > razu geba mi sie smieje :) He, he, pojechali - wyglada to jak mister uniwersum z 3 centymetrowym fiutkiem Link Zgłoś
algreg Re: SsangYong Rodius 16.12.05, 22:28 thalia,logan.scorpio,jundai coupe,kia clarus,siena Link Zgłoś
plawski Re: SsangYong Rodius 22.12.05, 11:06 maly.burek napisał: ... i wtedy patrze na wycieraczke i od razu geba mi sie smieje :) No nie może być inaczej ;-). Zabrakło materiału... Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: SsangYong Rodius 22.12.05, 11:55 buhahhahah nie zauwazyłem wczesniej tej wycieraczki! ciekawe jakie ma z przodu;) Link Zgłoś
pocieszne Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 17.12.05, 02:10 moze ma ktos spis wszystkich produkowanych aut ,niech wklei - bedzie szybciej Link Zgłoś
cygan100 Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 31.12.05, 20:59 nowy civic renault thalia Link Zgłoś
benita5 Re: Najbrzydszy samochód na rynku, typujcie! 01.01.06, 20:27 thalia i multipla O perfumach Link Zgłoś