IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 21:40
...robi coraz lepsze samochody .

www.auto.t-online.de/AU/DE/de/homepage.jhtml?navi_param=test_technik&news_newsart=autotests&area_navigation=vergleichstests
&report=bericht_43&repId=%2FAU%2FDE%2Fde%2Fcontentrepositories%
2FDE_de_comparisonTestReportRepositoryXML%2FXML%2FComparisonTest415.xml

A w ostatnim AMS to nowego Carnivala nachwalic sie nie mogą .
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: KIA... IP: *.atlanta-36-37rs.ga.dial-access.att.net 27.10.02, 04:08
      Ja jednak sie jeszcze pare lat wstrzymam.
      • Gość: Clin Re: KIA... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.02, 19:00
        Kia jakoś kojarzy mi się z kiłą,bardzo nieprzyjemną przypadłością.
      • Gość: Prezes Re: KIA... IP: *.ces.clemson.edu 28.10.02, 22:30
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Ja jednak sie jeszcze pare lat wstrzymam.

Tak, te samochody nie mają tu zbyt dobrej renomy,
        choć niewątpliwie ich obecność na rynku amerykańskim wzrasta.
        Mają bardzo długą gwarancję i cena też nie do pobicia.

• remo29 Re: KIA... 29.10.02, 08:51
          Obraz tej firmy u nas kształtowany jest z perspektywy gościa, który czeka 2
          miesiące na zderzak, bo "się sprowadza". Nie od dziś wiadomo, że ludzie
          najbardziej narzekają nie tyle na same samochody, co serwis KIA. Lepszy będzie
          serwis, to i pękną mity o gównianych samochodach. Zawsze w takich momentach
          przypominam sobie jak opieprzyłem swoją mamę, która kupiła sobie TV samsung,
          powszechnie kiedyś uważany za azjatycki szajs do kwadratu. I okazało się, że TV
          chodzi do dzisiaj (10 lat!) bez szwanku. A samsung zrobił niebywały postęp.
          Koreańczycy wiedzą, że w Europie i Stanach nie da się na dłuższą metę wciskać
          tandety.
          Być może jestem zbytnim optymistą, ale bardziej wierzę w azjatycką sumienność
          niż ułańską fantazję, hiszpanski temperament czy niemiecki porządek.
          pzdr
    • Gość: radioaktywny Re: KIA... IP: tv.Astral.Lodz.pl:* / 212.191.134.* 29.10.02, 12:53
      Zwróćcie uwagę jak koreańczycy błyskawicznie się uczą i nie powtarzają
      błędów.Kilka lat temu eksperci samochodowi ostrzegali,że Korea będzie drugą
      Japonią.Trochę się to odwlekło z powodu kryzysu,ale Oni już się otrząsneli,idą
      do przodu jak taran,jedynie my będziemy jeszcze przez lata kontestować upadek
      Żerania i trzymać tam załogę w komplecie za pieniądze z naszych podatków.
      Ja popieram ludzi pracowitych i mądrych,a zatem NIECH ZYJA KOREANCZYCY !!!
      poZDRAWIAM SERDECZNIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka