cygan100 31.12.05, 16:00 Co za obleśny tył ma ten samochód. Jednym słowem tragedia. Wnętrze też niewiele lepsze. Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: civic 31.12.05, 16:03 cygan100 napisał: > Co za obleśny tył ma ten samochód. Jednym słowem tragedia. Wnętrze też > niewiele lepsze. No to po tobie i znowu sie zacznie. Link Zgłoś
bigt Re: civic 31.12.05, 16:09 chociaz powiedz jaki rocznik, ilo drzwiowy. może ktos będzie za Tobą. Link Zgłoś
dr.wal2 Re: civic 31.12.05, 16:25 cygan100 31.12.05, 16:00 Co za obleśny tył ma ten samochód. Jednym słowem tragedia. Wnętrze też niewiele lepsze. Cygan cofnij te slowa ,- bo ci q.... d... skopie i cyganke przelece !!! Link Zgłoś
cygan100 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:01 coto ma być ten spojler w połowie szyby i ten wydech-pożal się boże. A oszczędna wersja zawieszenia po prostu wymiata. Link Zgłoś
dr.wal2 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:05 cygan100 napisał: coto ma być ten spojler w połowie szyby i ten wydech-pożal się boże. A oszczędna wersja zawieszenia po prostu wymiata. Cygan,Ty sie lepiej zajmnij wydechem i tylnym zawieszeniem Twej Cyganki , a od nowego Civica wara .... Link Zgłoś
srul Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:14 Wygląd to małe piwo, dla mnie ujdzie. Ale zawieszenie od poprzedniej generacji zeszło na psy, zmienili na gorsze o parę klas. Oktutna trzęsidupka, jak w furmance Link Zgłoś
cygan100 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:21 masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem. Link Zgłoś
daria.1 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:26 zazdrośnik ,chciałoby się takim pośmigać Link Zgłoś
cygan100 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:46 kolejnym "super" modelem jest honda city. gorsza niż renault thalia Link Zgłoś
waskes29 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 18:28 cygan100 napisał: > masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem. Pierwszy raz stane w obronie hondy ale miales okazje sie przejechac tym samochodem? Link Zgłoś
waskes29 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 18:32 waskes29 napisał: > cygan100 napisał: > > > masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem. > To ze ma prymitywne zawieszenie to wcale nie musi oznaczac ze bedzie kiepsko jezdzil -chyba nowa Astra ma takie z tylu i podobno nie jest zle. Gorzej ze firma ktora ukierunkowuje sie na pseudo sportowe samochody wklada tak zacofany silnik zupelnie nie rozumiem chyba lepiej bylo zmodernizowac dotychczasowy 1.4 z drugiej strony czesto silniki 2 zaworowe duzo lepiej lapia dul obrotow wiec moze jazda bedzie przynajmniej przyjemniejsza. A co do wygladu to totalnie mi nie lezy, wole juz poprzednia bo ta nowa jest okropna -zreszta dla mnie to nie problem jesli kiedys kupie japonczyka to i tak nie bedzie to honda a mazda. Link Zgłoś
gregor886 Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 04:54 wyglad oki zawieszenie czytalem ze pomimo belki jest lepsze od tamtego nie wiem jak oni to zrobili ale......... jestem fanem tej marki nie slepym tylko troche myslacym hihihihi ;) no i ten silnik 1.4 jest do bani tzn chcialem powiedziec tylko po bulki do marketu :) Link Zgłoś
srul Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 19:41 Witam cię Waskes antyhondziarzu. Właśnie od 2 mc-y jestem 'szczęśliwym" posiadaczem civica sedan 1.6 VTEC Przesiadłem sie z Civica 1.4. Poprzednik miał zawieszenie o niebo lepsze, generalnie bez zarzutu. Zmienili system wielowahaczowy na jakieś badziewie , belka skrętna żeby zwiększyć przestrzeń w kabinie. Teraz jazda tym civikiem to dramacik rodzinny, każda nierówność przenosi się na żołądek i trzęsie jak na kucyku. Link Zgłoś
jerzyk444 Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 12:34 jak to jeździsz, jak nie ma jej jeszcze w salonach? A może rodzina Ci się powiększyła ?:) Link Zgłoś
apolot Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 16:16 IOps...Po pierwsze..... salon w Olsztynie ....juz stoi piekny grafitowy egz.. ))))) A na temat wygladu nie nalezy chyba tak drastycznie go oceniac .. fakt iz Toyota odłozyła prezentacje Corolli az na pół roku mówi chyba sam za siebie ... Mnie to auto wyjątkowo sie podoba i uważam ze jest to bardzo udany projekt... zuełnie jak nie Honda..i pewnie jest to zasługa projektanta który wykreslił ją po półrocznym pobycie we Włoszech ..)))) Link Zgłoś
black.iron Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 23:14 srul napisał: > Witam cię Waskes antyhondziarzu. Właśnie od 2 mc-y jestem 'szczęśliwym" > posiadaczem civica sedan 1.6 VTEC Przesiadłem sie z Civica 1.4. Poprzednik miał > > zawieszenie o niebo lepsze, generalnie bez zarzutu. Zmienili system > wielowahaczowy na jakieś badziewie , belka skrętna żeby zwiększyć przestrzeń w > kabinie. Teraz jazda tym civikiem to dramacik rodzinny, każda nierówność > przenosi się na żołądek i trzęsie jak na kucyku. ale Ty chyba piszesz o dotychczasowym modelu, bo w obecnym nie ma 1.6 ani wersji sedan. no chyba, zes nie z Polski Link Zgłoś
black.iron Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 23:11 cygan100 napisał: > masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem. a skad ty to mozesz wiedziec skoro zes nawet nim nie jechal? boszszsz, glupota niektorych poraza Link Zgłoś
kszyrztow Re: O gustach się nie dyskutuje 07.01.06, 16:56 cygan100 napisał: > coto ma być ten spojler w połowie szyby i ten wydech-pożal się boże. A > oszczędna wersja zawieszenia po prostu wymiata. Święte słowa, gypsy. A "wymiata" to silnik 1.8 pożal się boże ;) Link Zgłoś
civic_06 Re: O gustach się nie dyskutuje 19.01.06, 21:25 kszyrztow napisał: > cygan100 napisał: > > > coto ma być ten spojler w połowie szyby i ten wydech-pożal się boże. A > > oszczędna wersja zawieszenia po prostu wymiata. > > Święte słowa, gypsy. A "wymiata" to silnik 1.8 pożal się boże ;) Na szczescie w Ameryce sprzedaja z politycznie poprawnym zawieszeniem Reactive- Link Double Wishbone Rear Suspension. A co do silnika 1.8 to czego sie czepiasz, bo nie rozumiem. 140 kucy z wolnossacego silnika zapieprzajacego na zwyklej benzynie i na dodatek spalanie najwyzsze jakie osiagnalem to okolo 9.5 litra na setke. Srednie 7.5 l. I masz racje wymiata, wymiata a powyzej 4500 RPM to zapie.... > Link Zgłoś
morfeusz100 Re: civic 02.01.06, 07:30 cygan jak bym mógł to byum cie zlinczował.........japonce najlepsze auta na swiecie. Link Zgłoś
morfeusz100 Re: civic 02.01.06, 07:31 ale mnie kolo wnerwł , proponuje wywiezć cygana na taczce z kupą gnoju z tego forum Link Zgłoś
dunczyk1960 Re: civic 02.01.06, 09:48 cygan100 31.12.05, 17:21 + odpowiedz masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem. Masz racje Cyganie , jakas tam Honda to nie Tabor Cyganski z prawdziwymi konmi .... Link Zgłoś
morfeusz100 Re: civic 02.01.06, 11:38 to powodzenia i dalej wywoz gnoj swoim taborem z brudasami Link Zgłoś
cygan100 Re: civic 07.01.06, 15:36 ty się lepiej nie udzielaj zafajdany pal... Ciekawe skąd się biorą takie barany o zawężonych horyzontach i z IQ=25. Według mojej najlepszej wiedzy biologom się o tym nawet nie śniło, że takie coś będzie istnieć. Link Zgłoś