bezdachu Re: po co? 22.01.06, 09:59 Kupuję właśnie takie cacko chciałem porozmawiać. Co masz? Link Zgłoś
bezdachu Re: po co? 23.01.06, 21:08 Chciałem wysłuchać Twojej opinii i tyle. Co powiesz na zorganizowanie zlotu na wiosnę?Aleś tajemniczy...no powiedz. Ja Audi A4 Link Zgłoś
prom2 Re: cabrio 22.01.06, 11:26 Miałem kiedyś cabrio... i się trochę rozczarowałem;). Jakk jest zimno ..wiadomo komfort nie ten- przy założeniu dachu, jak jest gorąco i świeci słońce .. przy otwartym dachu- niewyróba, słońce pali w karczycho niemiłosiernie, generanie cario jest ok. ale do cruisowania w ciepłe wieczory i to nie koniecznie w mieście. W mieście jest ryzyko że zostaniesz okopcony przez jakiś autobus lub innego szrota- żadna przyjemność. Cario jest ok jako drugi samochód i tylko w tym wypadku spełnia swoją rolę.pozdro Link Zgłoś
purhed Re: cabrio 22.01.06, 12:18 Moje odczycia są całkiem inne. Przez rok miałem punto cabrio (i był to wtedy mój jedyny samochód). W codziennym użytkowaniu sprawdzał się znakomicie - oczywiście także zimą. Z otwartym dachem można jeździć już przy temperaturze rzędu 15 st.C - włącza się nawiew ciepłego powietrza i jest całkiem przyjemnie:) Dach jest wyłożony jakimiś materiałąmi izolującymi, więc nawet przy -15st.C w środku jest ciepło (praktycznie jak w wersji ze stalowym dachem). Główne wady cabrio (w porównianiu z "niecabrio") - miejsze wnętrze i bagażnik, nieco mniej sztywna karoseria. pzdr Link Zgłoś
waskes29 Re: cabrio 22.01.06, 12:58 Ja natomiast mialem Audi {80} cabrio 2.8 V6 z elektryczno/pneumatycznie skladanym dachem . Samochod super ,bardzo podabal mi sie wyglad ale choc to duze cabrio miejsca praktycznie jest dla 2 osob plus dwa miejsca z tylu dla niewysokich ,chociaz zdarzalo sie jezdzic i w 5-tke doroslych. To co mi sie nie podobalo to duze niestabilnosc karoserii {auto bezwypadkowe} na duzych nierownosciach , ale to typowe dla cabriletow starszych konstrukcji , jezdzilem mercedesem SL z 93r i bylo podobnie. Jesli chodzi o Audi to zadnych przeciekow , szum wiatru zaczyna dokuczac przy predkosci ok 130km/h .Nie ma zadnych problemow w zimie chociaz w naprawde duze mrozy samochod poczatkowo troche skrypi. Link Zgłoś
bezdachu Re: cabrio 23.01.06, 21:09 Dzięki serdeczne. Kup znów cabrio! Chcę zorganizować zlocik. Link Zgłoś
waskes29 Re: cabrio 23.01.06, 21:13 bezdachu napisał: > Dzięki serdeczne. Kup znów cabrio! Chcę zorganizować zlocik. jak beda robic cabrio combi to pomysle narazie mnie nie stac na dwa samochody a juz napewno na combi. Jak masz znajomych co maja Audi 80 cabrio to mam troche czesci do takiego samochodu. Link Zgłoś