Dodaj do ulubionych

Naprawa zderzaków

22.01.06, 19:26
Szanowni Forumowicze czy znacie w Warszawie tanich naprawiaczy/spawaczy
lub sklejaczy/ plastykowych zderzaków???
Otóż przez swoja nieuwagę w ten rozkoszny mróz/minus 20C/ zrobiłem
sobie w tylnim zderzaku dziurę fi 10 parkując na jakims posr..nym
słupku parkingowym.
I ta dziura wprawia mnie o ból głowy !!!
Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: Naprawa zderzaków 22.01.06, 19:58
      Klei się zderzaki,wśród używanych części do kupienia jest cała masa poklejonych
      zderzaków.Najlepiej znajdź jakiegoś pana Kazia z warsztatem na jedno stanowisko
      i pewnie ci sklei za flache.
      • trug Re: Naprawa zderzaków 22.01.06, 20:02
        Nie te czasy.
        Ja zapłaciłem za sklejenie z siatką oczywiście) + pomalowanie (metalik) 5
        stówek. Także z tą flachą to przesadziłeś. Czy wiesz ile kosztuje pomalowanie
        elementu? Nie ważne jakiego-elementu, tak biorą i nie masz wpływu.
        • polokokt Re: Naprawa zderzaków 22.01.06, 20:06
          zaklad klejacy zderzaki (pewnie jeden z wielu) znajduje sie na drodze Warszaw -
          Nieporet (ul. plochocimska?). Nie dojezdzajac do podwojnego ronda na rozjezdzie
          Legionowo, Marki, Nieporet, Warszawa. Jakies 200 metrow przed, po lewej stronie
          (zjezdza sie w taka gruntowa uliczke. Z tego co pamietam szyld widac z tej
          glownej drogi (czhyba ze go aktualnie zasypalo.
          I ktos tu ma racje, o ile klejenie moze byx w miare tanie (mysle ze jakies 50-
          100 pln, o tyle lakierowanieu zderzaka (raczej konieczne po klejeniu) to okolo
          300 PLN
          Pozdrawiam
          • trug Re: Naprawa zderzaków 22.01.06, 20:08
            Pełna zgoda, tylko że ja piszę o klejeniu a nie o pomazaniu lutownicą. Jak
            sądzisz, jest różnica?
        • dr.verte Re: Naprawa zderzaków 22.01.06, 20:09
          trug napisał:

> Nie te czasy.
          > Ja zapłaciłem za sklejenie z siatką oczywiście) + pomalowanie (metalik) 5
          > stówek. Także z tą flachą to przesadziłeś. Czy wiesz ile kosztuje pomalowanie
          > elementu? Nie ważne jakiego-elementu, tak biorą i nie masz wpływu.

To ci się dziwie że nie kupiłeś sobie nowego zderzaka.Ja za malowanie elementu
          (zderzaka właśnie) płaciłem 120 a skleił mi gość za darmo.Fakt że to był
          zaprzyjaźniony i malutki warsztacik.5 stów za malowanie???Hyhyhy tyle to u
          mnie nawet w ASO nie biorą.Poza tym nie wszystkie zderzaki są malowane.
          • trug Re: Naprawa zderzaków 22.01.06, 21:02
            Po ch...j my się spieramy?
            5 stówek z klejeniem i z malowaniem.
            A skąd Ty wiesz, ile było tego sklejania, w ilu miejscach popękany był zderzak?
            Małe pęknięcie a uszkodzenie przy mocowaniu to jest różnica.
    • des4 nie polecam spojlerów.com 14.07.14, 09:41
      pracownicy kradną i śmierdzi im z japy
    • xvqqvx Nie polecam spojlery.com.pl - ta firma to dno 14.07.14, 10:08
      Nie polecam spojlery.com.pl - firma, która zamiast pracować zatrudnia kretynów spamerów (takich jak edek557) nieumiejących nawet przeczytać daty, z pewnością jest denna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka