kszyrztow Re: Valentino Rossi w F1? 03.03.06, 11:30 izyda12 napisała: > obstawiam ze rozbije samochod drugiego dnia testow odgrzewam podśmiardujący już kotlecik ;) Rossi to absolutny geniusz. Jak by były wyscigi kosiarek, tez by wszystkich wyciął. Tak już ma i tyle. Mam innych faworytów - przyznaję, ale WIEM że Rossi będzie pierwszy. I na otwarcie sezonu motogp też czekam z zajebistą niecierpliwością. :) Link Zgłoś
foxer696 Re: Valentino Rossi w F1? 03.03.06, 14:02 Mi sie wydaje ze jednak chlopak dałby sobie rady jakby co...jednak z ostatnich doniesien temat Rossiego w F1 jest juz chyba nieaktualny. Według info podanego na www.akumulator.pl Rossi zrezygnował z występów w F1 pozdr Link Zgłoś
izydaskes Re: Valentino Rossi w F1? 03.03.06, 17:27 eee, to wszytsko od poczatku bylo reklamowych kitem - facet zawsze mowil ze powazne starty nie wchodza w gre dopoty nie skonczy kariery moto (a kiedy to nastapia tak naprawde nie wiadomo - jak z jordanem...); na testach zle nie jezdzil ale czeto zaliczal zielone... -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś