Dodaj do ulubionych

Alfa Romeo 147 GTA

14.11.02, 13:04
...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

to jest to co tygrysy lubią najbardziej...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piti Re: Alfa Romeo 147 GTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.02, 15:35
      25 litrów na 100km to chyba lekka przesada. Gdyby nie te
      potworne parametry spalania, byłaby to dosyć interesująca
      propozycja.
      • Gość: Rafał Re: Alfa Romeo 147 GTA IP: *.int.warszawa.tdci.pl 14.11.02, 16:47
        No tak....
        A i butli na gaz nie ma gdzie założyć :)
        Chyba se kupie Matiza....

PS. No i pewnie jeszcze strasznie się psuje.....
        :):):)
    • Gość: Szymi Re: Alfa Romeo 147 GTA IP: 193.0.236.* 14.11.02, 16:54
      jak sie nie zepsuje w ciagu 7 dni od zakupu to trzeba reklamowac bo cos nie tak
      z samochodem:), a tak poza tym to jak dla mnie kibel, samochodow mocniejszych
      od tego jest duzo, ladniejszych jeszcze wiecej, trzeba byc fanem marki

Pozdrawiam,
      • Gość: meydey Re: Alfa Romeo 147 GTA IP: *.agh.edu.pl 14.11.02, 18:15
        Nie zgadzam się że są ładniejsze samochody od 147, co do
        awaryjnosci to gratuluje wierzacym w mity i przesady, zapytajcie
        wlascicieli "niezniszczalnych" niemieckich samochodow
      • Gość: cOlo Re: Alfa Romeo 147 GTA IP: 213.77.96.* 14.11.02, 18:17
        > ladniejszych jeszcze wiecej, trzeba byc fanem marki

Wskaz mi chociaz jeden bo pekam z ciekawosci co to takiego moze byc !!!!!!!!!!!!
        • Gość: henio Re: Alfa Romeo 147 GTA IP: *.bci.net.pl 15.11.02, 00:41
          niestety wasze wiadomości są przestarzale. dalczego
          zamieszczacie informacje o gta dopiero teraz? zobaczcie na
          interię! Tam jest cool
          • Gość: http://motoryzacja http://motoryzacja.interia.pl/ IP: *.bci.net.pl 15.11.02, 00:42
            motoryzacja.interia.pl/
        • Gość: Szymi Re: Alfa Romeo 147 GTA IP: 193.0.236.* 15.11.02, 09:57
          > > ladniejszych jeszcze wiecej, trzeba byc fanem marki
          >
          > Wskaz mi chociaz jeden bo pekam z ciekawosci co to takiego moze
          byc !!!!!!!!!!!
          > !

Czesc,

Mam Ci podac przykład ładniejszego samochodu? Proszę bardzo Mercedes Klasy C,
          BMW serii 3 (szczegolnie Coupe), Audi A4, Lexus is200, Mazda 6. Co do mocy to
          GTA jest to chyba topowy model, wiec z wymienionych samochodow Mercedes (C32
          AMG), BMW (M3), Audi (RS4) są mocniejsze od Alfy. Poza tym 147 jak kazda alfa
          jest "hitem jednego sezonu", i za 3 - 4 lata bedzie wygladac bardzo
          przestarzale (tak jak teraz zaczyna 156, którym się wszyscy "podniecali" po
          jego premierze) a samochody o ktorych pisze maja wybitnie ponadczasowy design i
          bede ladne i za 10 lat.

A i jeszcze jedno, niech szefowie Alfy Romeo zrobią coś z jakością plastików
          wewnątrz samochodu. Znajomy kupił ostatnio używaną (2000 rok) Alfę 166 2.0 TS
          Manual (chyba 150 konną). Jakość w środku jest ŻENUJĄCA, plastiki jak w
          Yarisie, mogli by chociaż obszywać skórą kierownicę w samochodzie klasy
          Mercedesa E.

Pozdrawiam,

• Gość: walduś Szymi, szacuneczek ale brednie piszesz IP: *.fw 15.11.02, 11:05
            Gość portalu: Szymi napisał(a):

> > > ladniejszych jeszcze wiecej, trzeba byc fanem marki
            > >
            > > Wskaz mi chociaz jeden bo pekam z ciekawosci co to takiego moze
            > byc !!!!!!!!!!!
            > > !
            >
            > Czesc,
            >
            > Mam Ci podac przykład ładniejszego samochodu? Proszę bardzo Mercedes Klasy C,
            > BMW serii 3 (szczegolnie Coupe), Audi A4, Lexus is200, Mazda 6.

Rozumiem że nie trzeba być fanem marki zeby się komuś podobał Lexus, Mazda 6,
            Bmw czy Mercedes? Piękna próba narzucenia własnej opinii. Moge CI tylko
            przypomnieć ze AR 147 została uznana autem roku, a najlepszymi designerami na
            swiecie są włosi - nagradzani za to od lat. Faktom nie zaprzeczysz. A co do aut
            które wymieniłeś - to osobiście Lexus mi sie kompletnie nie podoba, mazda teś,
            Mercedes jest ładny ale nie ładniejszy i nie ciekawszy od AR.

> Co do mocy to
            > GTA jest to chyba topowy model, wiec z wymienionych samochodow Mercedes (C32
            > AMG), BMW (M3), Audi (RS4) są mocniejsze od Alfy.

Wyjątkowo głupi argument. Ktoś ci powie że podoba mu sie samochód klasy
            najniższej, ale ty powiesz ze nie moze być ładny bo byle auto kalsy wyższej
            jest silniejsze od niego. Jak byś chciał wsadzić silnik 8 czy 12 cylindrowy do
            AR 147? Na dach????

Poza tym 147 jak kazda alfa
            > jest "hitem jednego sezonu", i za 3 - 4 lata bedzie wygladac bardzo
            > przestarzale (tak jak teraz zaczyna 156, którym się wszyscy "podniecali" po
            > jego premierze) a samochody o ktorych pisze maja wybitnie ponadczasowy design
            i
            >
            > bede ladne i za 10 lat.

Rozumiem ze przed mercedesem z przet 4 lat zdejmujesz majtki przez głowę????

> A i jeszcze jedno, niech szefowie Alfy Romeo zrobią coś z jakością plastików
            > wewnątrz samochodu. Znajomy kupił ostatnio używaną (2000 rok) Alfę 166 2.0
            TS
            > Manual (chyba 150 konną). Jakość w środku jest ŻENUJĄCA, plastiki jak w
            > Yarisie, mogli by chociaż obszywać skórą kierownicę w samochodzie klasy
            > Mercedesa E.
            >
            > Pozdrawiam,

A i jeszcze jedno niech goście z Mercedesa zrobia cos z jakością linek od
            szybkościomierzy bo jechałem nówką sztuką i się przetarła, i niech zrobią coś z
            jakością uszczelek bo się drzwi nie chcą lekko zamknąć, a w VW niech coś zrobią
            z innymi rzeczami które się po prostu psują, a w Audi, a w porsche? Czy ty
            uważasz że istnieje auto idealne dla każdego kierowcy????
            A co do plastików w AR 147 to jakość wykończenia i jakośc plastików znacznie
            przewyższa jakość nap Volvo 60 w topowej 250 konnej wersji!!!!

Pzdr
            • Gość: Szymi Re: Szymi, szacuneczek ale brednie piszesz IP: 193.0.236.* 15.11.02, 11:47
              czesc,

> Rozumiem że nie trzeba być fanem marki zeby się komuś podobał Lexus, Mazda 6,
              > Bmw czy Mercedes? Piękna próba narzucenia własnej opinii. Moge CI tylko
              > przypomnieć ze AR 147 została uznana autem roku, a najlepszymi designerami na
              > swiecie są włosi - nagradzani za to od lat. Faktom nie zaprzeczysz. A co do
              aut
              >
              > które wymieniłeś - to osobiście Lexus mi sie kompletnie nie podoba, mazda
              teś,
              > Mercedes jest ładny ale nie ładniejszy i nie ciekawszy od AR.

to ze wlosi sa najlepszymi designerami na swiecie nie jest ZADNYM AKSIOMATEM
              ANI FAKTEM!!! wedlug wielu ludzi wcale nie sa!!! pinifarina i reszta moze
              potrafia zaprojektowac ladny samochod sportowy np. ferrari ale ich projekty aut
              dla smiertelnikow wcale nie sa piekne a laczy je jedno: BARDZO SZYBKO SIE
              STARZEJA, idac dalej wedlug mnie sa udziwnione i brzydkie. to ze najladniejsze
              samochody sa francuskie i wloskie to jest jakas bzdura i nieporozumienie
              powtarzana przez wszystkich naokolo, chyba przyjelo sie tak mowic bo te kraje
              od setek lat kojarzone sa z artystami, malarzami, rzezbiarzami, kreatorami mody
              itd. NATOMIAST SAMOCHODY WLOSKIE I FRAMCUSKIE SA BRZYDKIE!!! wedlug mnie jedyna
              rzecz ktora w is200 jest brzydka to okragle swiatelka z tylu ktore dodal
              zaproszony do wspolpracy przez lexusa chyba ... pinifarina!!!

> Wyjątkowo głupi argument. Ktoś ci powie że podoba mu sie samochód klasy
              > najniższej, ale ty powiesz ze nie moze być ładny bo byle auto kalsy wyższej
              > jest silniejsze od niego. Jak byś chciał wsadzić silnik 8 czy 12 cylindrowy
              do
              > AR 147? Na dach????

to z czym mam porownywac alfe 147? z lexusem sc430? z mercedesem slk, clk?
              wcale nie musi byc z silnikiem V8 albo V12. wystarczy szesciocylindrowka z
              tuningiem od brabusa albo amg

> Rozumiem ze przed mercedesem z przet 4 lat zdejmujesz majtki przez głowę????

majtek nie zdejmuje ale przyznaje podziwiam. np. klasa E, od 1995 nie
              zestarzala sie NIC, sprzed 4 lat to jest nowa S-klasa w220 ktora wyglada tak
              samo swiezo jak w momencie premiery i nie ma nawet OZNAK zestarzenia sie. a
              alfy z 1995? szkoda slow jakies staroswieckie 155, 164 itd...

> A i jeszcze jedno niech goście z Mercedesa zrobia cos z jakością linek od
              > szybkościomierzy bo jechałem nówką sztuką i się przetarła

zgadzam sie. mercedes schodzi na psy pod tym wzgledem, ale zanim zejdzie do
              poziomu alfy to troche potrwa

> z innymi rzeczami które się po prostu psują, a w Audi, a w porsche? Czy ty
              > uważasz że istnieje auto idealne dla każdego kierowcy????

heh wszystko sie psuje ale NA PEWNO AUDI I PORSHE sa w "innym swiecie" jesli
              chodzi o awaryjnosc niz Alfa

> A co do plastików w AR 147 to jakość wykończenia i jakośc plastików znacznie
              > przewyższa jakość nap Volvo 60 w topowej 250 konnej wersji!!!!

nie widzialem, nie neguje, wierze na slowo

Pozdrawiam,
              • Gość: cOlo Re: Szymi, szacuneczek ale brednie piszesz IP: 213.77.96.* 15.11.02, 13:42
                Co ty czlowieku pieprzysz za farmazony ???
                Te twoje Mercedesy sie nie zmienija od lat!!!
                Przechodza tylko faceliftingi.
                Zenada. Taka duza firma a nic nowego nie potrafi wymyslec :( heheh

NIE MA LADNIEJSZYCH AUT NIZ WLOSKIE I FRANCUSKIE

Oczywiscie zdazaja sie nieporozumienia, ale to przez takich ludzi jak Ty,
                ktorzy wola tandetna niemiecka (itp.:czeska,hiszpanska) prostote, ciosanie
                toporem w klodzie drewna :) heheh buhahaha
                • Gość: Szymi Re: Szymi, szacuneczek ale brednie piszesz IP: 193.0.236.* 15.11.02, 15:08
                  jak dla mnie to sobie mozesz jezdzic i multimpla skrzyzowana z velsatisem i
                  skrzydlem od 156, a wlosi i francuzi wypuszczajac te maszkary mysla ze to oni
                  kreują stylistyke tymczasem to są ZAWSZE slepe uliczki, które zanikaja,
                  natomiast MERCEDES BMW i inni tacy naprawde tworza stylistyke. te samochody sa
                  jak markowy garnitur od najlepszego krawca a twoje francusko-wloskie badziewia
                  jak moda dla nastolatkow

Pozdrawiam,

> Co ty czlowieku pieprzysz za farmazony ???
                  > Te twoje Mercedesy sie nie zmienija od lat!!!
                  > Przechodza tylko faceliftingi.
                  > Zenada. Taka duza firma a nic nowego nie potrafi wymyslec :( heheh
                  >
                  > NIE MA LADNIEJSZYCH AUT NIZ WLOSKIE I FRANCUSKIE
                  >
                  > Oczywiscie zdazaja sie nieporozumienia, ale to przez takich ludzi jak Ty,
                  > ktorzy wola tandetna niemiecka (itp.:czeska,hiszpanska) prostote, ciosanie
                  > toporem w klodzie drewna :) heheh buhahaha
                  • Gość: cOlo Re: Szymi, szacuneczek ale brednie piszesz IP: 213.77.96.* 15.11.02, 15:47
                    No tak, zapomnialem ze drechy tylko sie kochaja w BMW i Mercach.

Raz w sumie widzialem drecha w AR156 i bylem w ciezkim szoku!!
                    No ale moze ten drech skonczyl cos wiecej niz zawodoofke ;-)
                    • Gość: Szymi Re: Szymi, szacuneczek ale brednie piszesz IP: 193.0.236.* 15.11.02, 16:03
                      taaaaak, typowe, mercedesami i bmw jezdza dresiarze a alfami inteligencja.
                      skoro masz takie argumenty to ja pojde w druga strone. alfami jezdza baby i
                      niedzielni kierowcy albo gogusie chcacy "poszpanowac" ale nie majace pojecia o
                      jezdzie i samochodach. a dowody mam takie ze alfy sie podobaja moim kolezankom.
                      na drugim biegunie: bmw serii 5 ma prywatnie robert herba, schumacher mimo ze
                      reklamuje produkty fiata to prywatnie jezdzi jednym z 63 wyprodukowanych
                      Brabusow E V12S, poczytaj sobie o testach drogowych na Nurburgenring gdzie sie
                      naprawde TESTUJE samochody a robia o kierowcy wyscigowi. tam zawsze gora sa
                      konstrukcje niemieckie i japonskie a wlosi i francuzi nie maja czego szukac.
                      pochlebne "testy" zachwalajace alfy 156, a147, laguny i inne pierdoly to mozna
                      znalezc na ostatnich stronach Maxima, Playboya, CKM'u itd. a argumenty
                      to "fajnie wyskakuja cupholdery", "147 przyciaga kobiece spojrzenia"
                      albo "naszej redakcyjnej kolezance wyjatkowo przypadl w aucie do gustu uchwyt
                      do wieszania kosmetyczki i przyciski od ktorych nie lamia sie tipsy"
                      • Gość: cOlo Re: Szymi, szacuneczek ale brednie piszesz IP: 213.77.96.* 15.11.02, 16:35
                        > na drugim biegunie: bmw serii 5 ma prywatnie robert herba, schumacher mimo
                        ze
                        > reklamuje produkty fiata to prywatnie jezdzi jednym z 63 wyprodukowanych
                        > Brabusow E V12S, poczytaj sobie o testach drogowych na Nurburgenring gdzie

A co mnie obchodzi czym jezdzi herba, schumaher czy sw. turecki ??? :o

Ja jezdze tym co MI sie podoba i na co MNIE stac (przede wszystkim) :(
        • vwdoka Re: Alfa Romeo 147 GTA 15.11.02, 12:32
          Jak dla mnie Lexus SC430, IS300, Toyota Celica, i wiele jeszcze innych.
          Pozdrawiam,
          vwdoka
          PS. AR147 jest dla mnie brzydka, nie aż tak jak Multipla, ale jednak.
          vwdoka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka