ida37 11.02.06, 16:02 Cześć. Właśnie udoskonalam swoje autko i chciałabym poznać wasze opinie - czy kobiecie pasuje poruszanie się pojazdem po tuningu, czy jest to temat jedynie dla facetów? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lukrecja.borgia1 Re: kobieta i tuning 11.02.06, 16:22 Jeśli Tobie samej ten tuning sie podoba to co Cie reszta obchodzi? Link Zgłoś
Gość: Dviper Re: kobieta i tuning IP: *.toya.net.pl 11.02.06, 16:53 Tuning jest dla ludzi którzy to lubią i im się to podoba a nie tylko dla facetów. Poza tym znam kobiety które się znają na autach lepiej niż niejeden facet :P Link Zgłoś
Gość: ida37 Re: kobieta i tuning IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:27 Oj, podoba mi się te moje autko. Dobrze się w nim czuję.:) Link Zgłoś
halszkabronstein Re: kobieta i tuning 12.02.06, 14:17 Głupie pytanie ... jestem kobieta , uwielbiam samochody i wszystko co jest z nimi związane i nie zadaje pytań typu - czy jeśli grzebie pod maską i wymieniam części to komukolwiek pasuje poza mną . Co prawda osobiście nie podoba mi się większość samochodów po tuningu gdyż jest to dość prowincjonalny tuning sprowadzający się głownie do zeszpecenia wyglądu zewnętrznego aczkolwiek nie widze różnicy miedzy kobieta i mężczyzna w tej kwestii . Każdy powinien robić to co lubi . Na tej samej zasadzie facet lubiący gotować nie wydaje mi się pantoflem czy 'waginą' jak to niektórzy określają. Pozdrawiam . Link Zgłoś
roman_wawa Re: kobieta i tuning 21.05.06, 21:23 kobieto rób jak chcesz, podoba Ci się Tuning zrób to z głową. Link Zgłoś
Gość: ginekofan Re: kobieta i tuning IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:55 babkę tez można podtjuningować - silikony na biust, cc.ipkwww.wodnypark.com.pl nieco zeszyć żeby taka wielka dziura nie była, itd. Link Zgłoś
hasiu89 Re: kobieta i tuning 14.09.06, 07:29 Siema siema! Nie czytałem postów innych ale co do Twojego tematu.. Jasne że kobiety mogą sie interesować tuningiem!!:) Nawet wskazane!!:) Im więcej kobiet fascynujących sie tym tematem tym lepiej!!:) Przynajmniej nikt tu nie bedzie gadał o dyskryminacji kobiet i wogóle:) To życze powodzenia w tuningowaniu i przyjemnej jazdy:) Pozdrawiam! Link Zgłoś