kasiulek70 Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 21:38 Jak się tak napatrzę to tak go znienawidzę że go nigdy nie kupię :( Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 21:39 psychiatra przyjmuje piętro wyżej Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 21:44 posłuchaj. jeżeli nie lubisz i nienawidzisz mercedesa to prosze ciebie bardzo , twój-twoja wola , wiec nie musisz okazywac tego na forum i na tym wątku . zachowaj dla siebie odrobinę skromności i wyczucia. nikt na siłe nie wciska Ci gwiazdy. Link Zgłoś
mobile5 Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 21:50 Niby wallenrode, a cytatów nie kuma. Link Zgłoś
kasiulek70 Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 21:52 Ale ty jesteś mało kumaty lubię i to bardzo Mercedesa no może z wyjątkiem tego małego (klasa A) moim pierwszym autem jakim jeździłam zaraz po zdobyciu prawka był mercedes 123 rocznik bodajże 80 do dnia dzisiejszego dobrze go wspominam i nawet żałuję że go sprzedałam, a to był taki żart w stylu "nie dla psa kiełbasa", który ma się odnieść do mnie samej :) Link Zgłoś
mobile5 Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 22:25 typson napisał: > > już byłem;) > > opsss.... Znowu hermafrodyta. Link Zgłoś
typson Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 22:40 chyba juz opuscil wątek, coby sie smrod nie rozszedl :D Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 22:00 trzeba byc matolem zeby łykać ten bullshit: "Sprawnie, bezawaryjnie, bezpiecznie o dużym komforcie prowadzenia, to cechy dzięki którym Mercedes przekonał do siebie nie jednego użytkownika" Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 22:13 nie odzywaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Link Zgłoś
01boryna Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 22:47 izyda12 napisała: > trzeba byc matolem zeby łykać ten bullshit: > "Sprawnie, bezawaryjnie, bezpiecznie o dużym komforcie prowadzenia, to cechy > dzięki którym Mercedes przekonał do siebie nie jednego użytkownika" a ty z iloma Mercedesami mialas bezposredni kontakt? Uzywanie tylko tylnej kanapy sie nie liczy... Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 22:52 > a ty z iloma Mercedesami mialas bezposredni kontakt? Uzywanie tylko tylnej > kanapy sie nie liczy... a na masce? pewnie gwiazdunia uwierala,ja bym sie nie znecal i uznal ze miala bezposredni kontakt :-) Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 23:47 jezdzilam sluzbowym nowym E (oczywiscie benzyna)- umowa leasingu rozwiazana po po pol roku z powodu 3 kolejnych awarii; domyslam sie ze wy wspolzylyscie tylko ze szrotami i zdjeciami w katalogach Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 23:56 nie chrzań. nikt ci nie wierzy dziewczynko , taka jedna ,zwała sie iberia 29 jeździla żekomo c 220cdi i tak się jej psuł i serwis był do bani i wogóle lipa.. a jak sie okazało to nawet nie wiedizala na jaki kolor są podświetlone liczniki wiec uważaj , bo sie ośmieszasz. Link Zgłoś
iberia30 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 08:48 wallenrode napisał: ... taka jedna ,zwała sie iberia 29 jeździla > żekomo c 220cdi i tak się jej psuł i serwis był do bani i wogóle lipa.. > > a jak sie okazało to nawet nie wiedizala na jaki kolor są podświetlone liczniki> wyluzuj synku, najpierw zerknij do slownika by sprawdzic ortografie, po drugie to ze bylam z tym autem w serwisie nie znaczy,z e cos sie w nim zepsulo, wiec laskawie nie przeinaczaj moich slow.O kolor liczników nikt nie pytal, wiec daruj sobie marne insynuacja. p.s. zalatujesz niejakim unterseebootem. Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 11:15 zmieniłem nicka z unterseeboota . jeżeli jesteś iberią29 a teraz 30 to dobrze wiesz że sie pytałem o kolor podświetlenia liczników. zresztą nie che mi sie z tobą gadać bo dlamnie jesteś pozerką Link Zgłoś
iberia30 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 11:59 czyli jednak sie nie mylilam. Nie doczytalam gdzie i kiedy pytales o kolor podswietlania liczników, a btw ty jak do tej pory nie pochwaliles sie jakimze to modelem MB mykasz, wiec jestesmy kwita.Zegnam. Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:04 nie udawaj takiej rezolutnej :D zaraz ci znajdę - poczekaj nie uciekaj Link Zgłoś
iberia30 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:13 skoro nie raczyles odp na pytanie zadane przeze mnie x razy to nie licz, ze ja bede udowadniac jak bardzo sie mylisz co do twojej opinii na temat mojej osoby.EOT Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:18 nie gadaj bo wiesz jakim modelem mercedesa jeżdżę! Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=35918405&a=36033596 kłamczucho wredna :D widzisz - i tyle jesteś warta :D Link Zgłoś
iberia30 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:02 szkoda, ze sam sie nie przyznales, tylko ktos mi podsunal tego linka. I daruj sobie epitety pod moim adresem, bo jak widac to wszystko na co cie stac. Link Zgłoś
wallenrode kłamczucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :D 21.02.06, 13:04 kłamczucha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D hehehheheheheheheh Link Zgłoś
wallenrode klamczucha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDD 21.02.06, 13:09 pinokio :---) hehehe Link Zgłoś
iberia30 wallenrode-tak poza tym wszyscy w domku 21.02.06, 13:11 zdrowi? Idz sie sybku lecz na nogi bo na glowe juz za pozno. Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 20.02.06, 23:58 oczywiście benzyna ? a jaka? kolor wyświetlacza i rocznik modelu bo sie różniły odcieniami. no to sie pochwal jakim to mb e kalsą pomykałaś? Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:01 buahahaa, co za matol; nie rozsmieszaj mnie - myslisz ze bede pamietal kolor zegarow w samochodzie firmowym z '97 roku? - w odroznieniu od ciebie czy habudzikia nie brandzluje sie przy folderach mercedesa Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:09 dziękuję za potwierdzenie mojej opinni :D w tym sęk że są bardzo charakterystyczne i to w modelu 95-98 moze od razu napisz jaki samochodami wogole nie jeżdziałaś - będzie łatwiej wymienić ze względu na liczbę :D wiesz i za to słownictwo olewam Ciebie. jesteś na bardzo niskim poziomie , żałosne. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:16 buuuu, nie placz waluś - to piekne polskie slownictwo; zalosna jest wasza pro-niemiecka druzyna nieudacznikow(habudzik+waskuś+waluś) - wasze łączne roczne dochody pozwalają może na zooszczedzenie na OC i koło zapasowe a zamiast wziasc sie do roboty bijecie non stop piane, podniecając się kazdym niemieckim szajsem jaki zobaczycie na zlomowisku albo w internecie; gdyby wam sie chcialo robic, to byscie sobie te samochody pokupowalili albo dostali sluzbowe Link Zgłoś
typson Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:10 > myslisz ze bede pamietal upsss..... Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:11 bogini,ciagle nie mozesz zapamietac ze teraz masz pisie a nie ptysia? to chyba pierwszy taki przypadek transformersa, bo jak ktos sie czuje kobieta w meskim ciele to bezwiednie mowi w rodzaju zenskim. a tu prosze.problemy. :-) Link Zgłoś
typson Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:16 jak to napisal mobile5 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=37179061&a=37184072 cos duzo dzis tych tranzystorów na forum :D Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:15 no właśnie ,zauważyłem że w osobie męskiej jest napisany post a nick ewidentnie rodzaju żeńskiego? wypowiedzi sugerują deficyt w osobowości i pzrekłada się to na agresję w postaci słownictwa, a im bardziej większe zacietrzewienie tym większe bzdury ... to naprawdę jest żałosne Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:19 bełkoczesz - jestes wyraznie splątany-powinienes uzyc relanium: deficyt w osobowowsci? :))))))))))) skonczyles chociaz szkole srednią? Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:22 ktorys z kolei raz pada relanium. to nieco podejrzane bogini transformers. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:27 to prosty lek dla splątanych kolesi - a bełkot (byc moze spowodowany brakiem obycia ze slowem pisanym) zdarza tu sie wyjatkowo czesto (ciekawe ze to ci proniemieccy maja z tym glownie klopot - moze woleliby uzywac mowy sasiadow?) Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:25 tak, deficyt osobowości - występuje u Ciebie obojniaku. chyba że twoje komurki jeszcze się nie rozwineły na tyle by można było stwierdzic do jakiej płci będziesz należeć. idź lepiej spać. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:29 widac braki w wyksztaceniu - pojecie deficytu w osobowosci moglo powstac tylko w twoim pustym lbie; komorki wystukuj przez ó Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:45 komórka przez ó - mój bląd ,owszem , ale jestem zajęty teraz pracą wieć mam prawo popełnić błąd ,ale nie zmienia to faktu ,ze jesteś osobą psychiczną Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 00:50 walus, nie masz nawet 10% potencjalu umyslowego niezbednego do tego zeby byc psychiatrą - to naprawde trudny zawod; zajmij sie czyms prostym - np. jak waskes- czesci samochodowe etc. Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 01:01 no czego ty nie powiesz. taki wyszczekany-na jesteś na forum a pewnie w klasie jesteś pierdołą do bicia i mają z ciebie ubaw. jesteś dzieciakiem i to widac po twojej pisowni - idealni mi pasujesz do Szymiegozalogowanego. kolo z kompleksami i wszędzie ciebie pełno na forum i tak naprawdę na niczym sie nie znasz. to forum jest dla ciebie takim światem gdzie ciebie MUSIMY wysluchac-pzreczytać i tym sie czujesz dowartościowany bo na ulicy nikt z nas by nawet na ciebie nie spojrzał. mi wisi co na mnie napiszesz bo i tak wiem ze jesteś gnomem i durniem kótry jeszcze do matury ma kawał czasu - widać widać :D i takie lapanie za ó pokazuje że niemasz niczego sensownego do powiedzenia i twoje posty ograniczaja sie do jakis pzrepychanek słownych ... o byś na maturze nie popełnił takiego błędu bo dostaniesz dwóję :D samym swoim nickiem pokazujesz że masz problem - boisz się czegoś , stwarzasz sobie własnt świat i juz to pisałem kiedyś.. inteligenty człowiek jezeli sie niezna na jakimś temacie to stara sie nie zabierać głosu lub dowiedzieć sie o czymś a ty wypowiadasz sie na tematy niemajac zielonego pojęcia. wszyscy cię olewają nie widzisz tego?polewkę mają , Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 10:12 walus , ciagle powtarzasz te same brednie - nie przekladaj swoich problemow ze szkola na ludzi o dwadziescia lat starszych, majacych za soba doktorat; co za palant... Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 10:28 bogini doktorantko piszemy WZIĄĆ a nie wziąść. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 10:38 misko-doktorantka to jest przez doktoratem a nie 7 lat po Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 10:47 ja mam podstawowe wyksztalcenie,nikt mnie nie kocha,nie mam przyjaciol,jezdze wypierdzianym niemieckim szrotem, sie tego nie wstydze ale i nikomu nic nie narzucam. nimkomu niczego z natury nie musze wiec tez udowadniac. no chyba ze sie napatoczy takie przemadrzale indywiduum :-) wtedy jest zabawa. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 10:55 biedna z ciebie jednostka majac takie rozrywki Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 11:13 bardzo biedna. tym bardziej wstyd dostawac becki od takiej jednostki :-) Link Zgłoś
mobile5 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 11:16 To może być Niebanalny, ale poziom jakby niższy. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 11:59 znow kompleksy,nieuki... "bęcki" hahaha - psik chlopcy na podworko, tylko nie bawcie sie za bardzo swoimi ptaszkami Link Zgłoś
mobile5 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:19 izyda12 napisała: > znow kompleksy,nieuki... > > "bęcki" hahaha - psik chlopcy na podworko, tylko nie bawcie sie za bardzo > swoimi ptaszkami Akurat ty, masz małe prawa do zarzucania innym nieuctwa. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:37 mobile- jestem pzrekonany ze tak jak wiekszosc osob na tym forum za duzo szkol nie ukonczyles, stopni czy tytulow naukowych tez zapewne nie masz i pracujesz w jakims biurze czy fabryce...duzo sie pomylilem? Link Zgłoś
wallenrode Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:41 ty naprawę masz jakis komplex wykształcenia lecz się chloptasiu Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:58 ja akurat w tym towarzystwie jestem najlepiej wyksztalcony i do tego - zdrowy; zajmij sie sobą - zamiast ogladac stronki www poucz sie troche to sobie ukochanego mesia kupisz Link Zgłoś
mobile5 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:19 izyda12 napisała: > mobile- jestem pzrekonany ze tak jak wiekszosc osob na tym forum za duzo szkol > nie ukonczyles, stopni czy tytulow naukowych tez zapewne nie masz i pracujesz w > > jakims biurze czy fabryce...duzo sie pomylilem? Prawidłowa diagnoza, to twoja pięta Achillesa. Musisz zacząć nad sobą pracować, lub ukończ jakąś poważną szkołę. Te prywatne, jak sam po sobie widzisz, dają marne efekty. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:26 musisz podciagnac sie w stawianiu przecinkow bo z belkotu ktory zapisales nic sensownego nie wynika Link Zgłoś
mobile5 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:28 izyda12 napisała: > musisz podciagnac sie w stawianiu przecinkow bo z belkotu ktory zapisales nic > sensownego nie wynika Nie rozśmieszaj mnie. Za cienki jesteś domniemany kauzyperdo. Link Zgłoś
izyda12 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:43 mobiś, drepczesz sie w kolko - nic sensownego z twojej pisaniny nie wynika - przedstawilbys sie: gdzie pracujesz, jakie szkoly "okonczyles" itd a tylko bijesz po proznicy piane; jaki masz zawod?- marketingowiec czy mechanizator rolnictwa? Link Zgłoś
iberia30 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:46 izyda12 napisała: > > przedstawilbys sie: gdzie pracujesz, jakie szkoly "okonczyles" itd a tylko > bijesz po proznicy piane; jaki masz zawod?- marketingowiec czy mechanizator > rolnictwa? a co to forum towarzyskie czy jakie , zeby sie przedstawiac? Link Zgłoś
mobile5 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:58 izyda12 napisała: > mobiś, drepczesz sie w kolko - nic sensownego z twojej pisaniny nie wynika - > przedstawilbys sie: gdzie pracujesz, jakie szkoly "okonczyles" itd a tylko > bijesz po proznicy piane; jaki masz zawod?- marketingowiec czy mechanizator > rolnictwa? Polska języka, trudna języka. Link Zgłoś
iberia30 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 12:03 zapomniales dodac tego : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36050 Link Zgłoś
iberia30 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:00 masz racje, to baaardzo normalne jak ktos pisze sam ze soba. Link Zgłoś
wallenrode tu też jestem :D 21.02.06, 12:25 to moze doszukajcie sie mnie na innych forach - kino , forum humoru i chyba militaria ... trochę wam ułatwilem :D choroba psychiczna nie zna granic.... Link Zgłoś
mobile5 Re: tu też jestem :D 21.02.06, 12:30 wallenrode napisał: > to moze doszukajcie sie mnie na innych forach - kino , forum humoru i chyba > militaria ... > > trochę wam ułatwilem :D > > choroba psychiczna nie zna granic.... Diagnoza musiała być interdyscyplinarna. Link Zgłoś
wallenrode Re: tu też jestem :D 21.02.06, 12:32 naprawdę? popatrz , zaskoczyleś mnie swoja diagnozą :D Link Zgłoś
izyda12 Re: tu też jestem :D 21.02.06, 12:44 mysle ze wszyscy pro-niemieccy fanatycy na tym forum nadaja sie do leczenia - to jakis nie znany do tej pory przypadek obsesji; od dawna bylo wiadomo ze marzeniem polaczka jest osiagniecie chociaz czesci zamoznosci sasiadow zza odry, co najczsciej konczylo sie na kupnie starego samochodu, wypierdzianego przez jakiegos niemieckiego emeryta ; ale to co sie dzieje na tym forum jest juz przypadkiem zoologicznym , ktoremu nie moge nadziwic sie od miesiaca Link Zgłoś
waskes29 Re: tu też jestem :D 21.02.06, 12:46 izyda12 napisała: > mysle ze wszyscy pro-niemieccy fanatycy na tym forum nadaja sie do leczenia - > to jakis nie znany do tej pory przypadek obsesji; od dawna bylo wiadomo ze > marzeniem polaczka jest osiagniecie chociaz czesci zamoznosci sasiadow zza > odry, co najczsciej konczylo sie na kupnie starego samochodu, wypierdzianego > przez jakiegos niemieckiego emeryta ; ale to co sie dzieje na tym forum jest > juz przypadkiem zoologicznym , ktoremu nie moge nadziwic sie od miesiaca To wypie**alaj stad nikt plakac nie bdzie za toba pajacu. Link Zgłoś
wallenrode przeginasz czubie - izydzie12-sty 21.02.06, 12:50 ty naprawdę jesteś chory!!! a co ciebie obchodzi że ktoś ma wypierdziałą 123 124 czy 190 czy nawet starą eSklasą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pie..ięty jesteś po całości - lecz się czubie i wymiataj z stąd . Link Zgłoś
izyda12 [...] 21.02.06, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
mobile5 Re: tu też jestem :D 21.02.06, 13:24 izyda12 napisała: > mysle ze wszyscy pro-niemieccy fanatycy na tym forum nadaja sie do leczenia - > to jakis nie znany do tej pory przypadek obsesji; od dawna bylo wiadomo ze > marzeniem polaczka jest osiagniecie chociaz czesci zamoznosci sasiadow zza > odry, co najczsciej konczylo sie na kupnie starego samochodu, wypierdzianego > przez jakiegos niemieckiego emeryta ; ale to co sie dzieje na tym forum jest > juz przypadkiem zoologicznym , ktoremu nie moge nadziwic sie od miesiaca Natręctwa, często zwane zaburzeniami obsesyjno-kompulsywnymi są szczególną formą zaburzeń niepsychotycznych, dawniej zaliczanych do nerwic. Choroba nieleczona często ma tendencję do przewlekłego przebiegu znacznie upośledzającego zdolność do zdrowego funkcjonowania. Objawy tej choroby to: przykre natręctwa, uporczywe wyobrażenia lub myśli, powracające wbrew woli oraz czynności zwane kompulsyjnymi. Chory zdaje sobie sprawę z tego, że te myśli i czynności są niedorzeczne i zbędne, często sprzeczne z postawą chorego, są bardzo męczące, ale nie można nad nimi zapanować, ani ich zignorować, bowiem przeciwwstawienie się im powoduje paraliżujący lęk. Link Zgłoś
izyda12 Re: tu też jestem :D 21.02.06, 13:33 to tez mialem na mysli - trojka habudzik, waskes i walus (untercostamlodzpodwodna?) nadaja się do leczenia z powodu ich kompulsji na tle niemieckiego sprzetu (u habudzika dotyczy to tez sprzetu foto, audio, video itd - podejrzewam ze kazdego innego również) u waskeza - histerycznego negowania jakichkolwiek sukces zoltkow np. w sporcie; leczenie: psychoterapia + srodki antydepresyjne (zwrotny wychwyt serotoniny- prozac, zoloft itd, ); uspokajajacych bym im nie dawal bo sie uzaleznia i na glodzie beda jeszcze gorsi Link Zgłoś
mobile5 Re: tu też jestem :D 21.02.06, 13:35 izyda12 napisała: > to tez mialem na mysli - trojka habudzik, waskes i walus > (untercostamlodzpodwodna?) nadaja się do leczenia z powodu ich kompulsji na tle > > niemieckiego sprzetu (u habudzika dotyczy to tez sprzetu foto, audio, video > itd - podejrzewam ze kazdego innego również) u waskeza - histerycznego > negowania jakichkolwiek sukces zoltkow np. w sporcie; > leczenie: psychoterapia + srodki antydepresyjne (zwrotny wychwyt serotoniny- > prozac, zoloft itd, ); uspokajajacych bym im nie dawal bo sie uzaleznia i na > glodzie beda jeszcze gorsi Znowu brak zrozumienia kontekstu. Link Zgłoś
kasiulek70 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:39 Ale tu kochająca sięinaczej grupa fanów "MESIA" się spodkała a Wallenrode najpierw opieprzył mnie choć nie wiem za co:( Link Zgłoś
iberia30 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:42 on opiernicza wszystkich po kolei, tak na zapas bo pogubil sie juz chlopina kto jest Za a kto przeciw MB;-DDDDDDDDDDD Link Zgłoś
mobile5 Re: strona dla fanów Mercedesa 21.02.06, 13:47 iberia30 napisała: > on opiernicza wszystkich po kolei, tak na zapas bo pogubil sie juz chlopina kto > > jest Za a kto przeciw MB;-DDDDDDDDDDD To może być efekt wielokrotnych zanurzeń: "U ludzi pojawia się skłonność do śmiechu i gadulstwa, zwolnieniu ulegają reakcje na bodźce wzrokowe, węchowe, słuchowe i dotyku, osłabieniu ulegają czynności umysłowe. Jest to tzw. choroba kesonowa". Link Zgłoś
wallenrode Re: IBERIA SPIER. BO KŁAMIESZ !!!!!! :-D 21.02.06, 18:52 oto dowód forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=37179061&a=37208434 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=37179061&a=37209489 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=37179061&a=37209969 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=37179061&a=37210141 cos jeszcze ??? dwa mercedesy już przerobiłem a TY nadal w rajstopach :D Link Zgłoś
wonnan_izyda Re: SPIER 22.02.06, 22:43 waluś - unter, jakie slownictwo, feeee; przerabiasz szroty na żyletki? ---------------------------- waskes29, habudzik, walenrodzik i wonnan30 to fajne dziewczyny Link Zgłoś
28ce Re: strona dla fanów Mercedesa 22.02.06, 22:31 fanom prawdziwych Mercedesów, czyli kończących się na W123 i W126, a zwłaszcza fanom W114 i W115 polecam strony: www.w114-115.org.pl (tu mnie znajdziecie ;-) ) www.mb.auto.pl macmerc.eltrakon.pl lub np.: www.astralsilber.de Do zobaczenia na trasie lub zlocie!!! Link Zgłoś