frax1 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:16 Ale walnąłeś z tą Camry.... Link Zgłoś
polokokt Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:20 prziecez niczym lepszym mogl nie jezdzic.... Link Zgłoś
pizza987 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:20 frax1 napisał: > Ale walnąłeś z tą Camry.... Sra się tym co się ma.... Link Zgłoś
frax1 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:26 Tak może być... ale Camry się zachwycać ?? To jest totalnie nudny samochód... o prowadzeniu nie wspomne :/ Śmiem zaryzykować stwierdzenie że dobrze wyposażona Fabia będzie lepszy autem pod wieloma względami niż Camry Pozdrawiam Link Zgłoś
pizza987 Brawo, brawo!! 22.02.06, 15:28 frax1 napisał: > Tak może być... ale Camry się zachwycać ?? > To jest totalnie nudny samochód... o prowadzeniu nie wspomne :/ Śmiem > zaryzykować stwierdzenie że dobrze wyposażona Fabia będzie lepszy autem pod > wieloma względami niż Camry > Pozdrawiam Bardzo mi sie podoba wetknięcia kija w mrowisko. Ciekaw jestem efektów. A mój wpis dotyczył ubogości umysłowej założyciela wątku. O ubogości doznań nie wspomnę... Link Zgłoś
derduch Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:41 Fabia lepsza od Camry! Mniej pali! :-)))))))))) Link Zgłoś
frax1 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:45 Mam na myśli amerykańską Camry. To naprawde nie jest szał, nie wiem czy miałeś okazje tym jechać ale to jest takie jeździdło.... podobnie jak Fabia. W USA ten samochód spełnia podobną funkcję co Fabia u nas i jest podobnie popularny. Co więcej do Fabii można zamówić więcej opcji świadczących o nowoczesności tego auta. Wiem że porównywanie Camry do Fabii to przewrotność, tak jak cały ten wątek, ale ktoś kto twierdzi że Fabia jest najgorsza a Camry najlepsza to chyba dwoma autami w życiu jechał. Pozdrawiam Link Zgłoś
qta.phone Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:53 frax1 napisał: > Mam na myśli amerykańską Camry. To naprawde nie jest szał, nie wiem czy miałeś > okazje tym jechać ale to jest takie jeździdło.... podobnie jak Fabia. W USA ten > samochód spełnia podobną funkcję co Fabia u nas i jest podobnie popularny. Co > więcej do Fabii można zamówić więcej opcji świadczących o nowoczesności tego > auta. Wiem że porównywanie Camry do Fabii to przewrotność, tak jak cały ten > wątek, ale ktoś kto twierdzi że Fabia jest najgorsza a Camry najlepsza to chyba > dwoma autami w życiu jechał. > Pozdrawiam A kto powiedzial, ze fabia jest najgorsza. Sa gorsze, np. maluch, logan, tico. Link Zgłoś
pizza987 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:55 qta.phone napisał: > A kto powiedzial, ze fabia jest najgorsza. > Sa gorsze, np. maluch, logan, tico, qta.phone Link Zgłoś
frax1 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:55 No to teraz powiedz mi dlaczego napisałeś Fabia skoro wiesz że są gorsze? Nie możesz powiedzieć że nimi nie jeździłeś bo WIESZ że są gorsze... Pozdrawiam Link Zgłoś
kodem_pl Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 17:05 A to mnie zaciekawiles. Co np. mozna zamowic w Fabii czego nie mozna w Camry? To pytanie bez zadnych zlosliwosci. Link Zgłoś
frax1 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 17:58 Już wklejam, jako że w Polsce Camry jest nie dostępna to wziąłem rynek gdzie jest ona najpopularniejsza. Brak możliwości zamówienia xenonów, Fabia może to mieć. To jedna z opcji, jakbyś przeleciał przez cennik to tam jest wiele pomniejszych rzeczy które ma Fabia a brakuje ich w Camry. Ja nie mówie że Fabia to cuda a Camry jest beeee.. Jeden i drugi to dobry samochód, ale zupełnie inny, inna filozofia budowy, inne rynki docelowe. A przy aktualnym modelu poziomem technologicznym Fabia nie ma się czego wstydzić przy Camry, mimo że to inne klasy. Pozdrawiam Link Zgłoś
qta.phone Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 19:42 kodem_pl napisał: > A to mnie zaciekawiles. Co np. mozna zamowic w Fabii czego nie mozna w Camry? T > o > pytanie bez zadnych zlosliwosci. Chyba kapelusza Link Zgłoś
jay_z Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:20 Najgorszy: Opel Vectra Najlepszy: Volvo V50 Link Zgłoś
jay_z Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:29 Bylo ich wiecej, ale pytajacy pyta sie o NAJlepszy i NAJgorszy przypadek. Ps Fabia tez byla, Tojota tez i VW, Ople inne tez byly, ale tylko te mi w pamieci zostaly. Link Zgłoś
piotrpenar Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 26.02.06, 12:48 O gustach sie nie dyskutuje dla jedengo daewoo to super furka a dla drugiego to tylko polowa samochodu. Jak ktos stwierdzil ze vectra jest najgorsza to znaczy ze jego zdaniem tak jest. A volvo to sa dobre auta i ludzie maja prawo twierdzic ze jest lajlepsze !!! Link Zgłoś
marbrzozk Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:58 jay_z napisał: > Najgorszy: Opel Vectra > Najlepszy: Volvo V50 Najgorszy: Volvo V50 Najlepszy: Opel Vectra Link Zgłoś
julajka Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:30 Najgorszy: skoda favorit Najlepszy: BMW 750 Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:43 najlepszy: skoda fabia 1,2 htp najgorszy:hummer H3 3500 i ten mc laren mercedes cos tam. Link Zgłoś
edek40 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 15:42 Najlepszy - vw polo sredni - seal ibiza oczywiscie najgorszy - skoda fabia Wszystkie 1,4 Link Zgłoś
maciejosss najlepszy to służbowy :-) a najgorszy.. 22.02.06, 16:07 maluch z 1982r - nie było tam rzeczy która byłaby sprawna a aktualnie posiadam Fabię 1,2-64km i sobie chwalę :-) - 36kkm i jak na razie wszystko OK - z samopoczuciem ,że posiadam kultowy samochód tego forum też pozdrawiam Link Zgłoś
qta.phone Re: najlepszy to służbowy :-) a najgorszy.. 22.02.06, 19:41 maciejosss napisał: > maluch z 1982r - nie było tam rzeczy która byłaby sprawna > > a aktualnie posiadam Fabię 1,2-64km i sobie chwalę :-) - 36kkm i jak na razie > wszystko OK - z samopoczuciem ,że posiadam kultowy samochód tego forum też > > > pozdrawiam Chyba antykultowy Link Zgłoś
maciejosss Re: najlepszy to służbowy :-) a najgorszy.. 22.02.06, 21:44 qta.phone napisał: > Chyba antykultowy SAM JESTEŚ ANTYKULTOWY POD SWOIMI WSZYSTKIMI NICKAMI :-) Link Zgłoś
wojtek33 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 16:40 Najgorszy: Toyota Yaris 1.0 Najlepszy: nowy Passat 2.0 Highline (no sorry, jakoś nic się lepszego nie trafiło ;-)) Link Zgłoś
marcinc3 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 17:09 najgorszy maluch najlepszy chyba volvo s80 z tym maluchem yo historia kupilem go z kolesiem do naprawy i sprzedarzy ok 15 lat temu oddalem mercedesa ma remont silnika i postanowilem na basen pojechac maluchem wystawilem go z garazu podjechalem pod dom zadzwonilem domofonem ze jedziemy autobusem i schowalem do garazu ,byl tak rosklekotany i ciezko sie jechalo ze zrezygnowalem Link Zgłoś
antyzlom Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 17:13 Czego się spodziewaliście po "kutafonie" sam nick wskazuję sprawnego inaczej...a jedyny pojazd jaki prowadził to zamiatarka w hipermarkecie. Link Zgłoś
derduch Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 18:15 Najgorszy jaki prowadziłem to Oldcit Najgorzej mi się jechało Mercedesem "beczką" w automacie, przerobiona dla inwalidy, miała gaz w lewej nodze, szok normalnie! :-) Z najlepszych prowadziłem trzy doskonałe auta, marki nie pisze bo i tak nikt nie uwierzy, a na przekomarzania nie mam dzisiaj nastroju. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 20:40 oldcit fajny,pamietam jak ten rumunski wynalazek sprowadzili i wybuchla afera ze klocki sie fajcza. po wielu ekspertyzach okazalo sie ze sa z plyty pazdzierzowej.niestety nie mialem okazji sprobowac. Link Zgłoś
andre_234 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 20:48 Żuk /Jaguar Daimler pzdr Link Zgłoś
redtower Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 22.02.06, 20:58 Najlepszy: Honda CRX Najgorszy: Opel Corsa :) pozdrawiam, Towerek Link Zgłoś
madzia69 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 00:34 Najgorzej prowadzilo mi sie Lanosa i Seicento "fajnie" - Fiat 126p ;), Fiat 127, Trabant, Syrena 105 , Corolla D4D :) Najbardziej ("najlepszy") lubilam Yarisa... Link Zgłoś
madzia69 Czy to prawda, ze Alfa Romeo 23.02.06, 00:42 prowadzi sie wyjatkowo przyjemnie? Czy to prawda, ze vovlo jest "twarde" i "meskie" i kobiecie zle sie je prowadzi? :) Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Czy to prawda, ze Alfa Romeo 23.02.06, 09:27 madzia69 napisała: > prowadzi sie wyjatkowo przyjemnie? > Czy to prawda, ze vovlo jest "twarde" i "meskie" i kobiecie zle sie je > prowadzi Jak na mój gust to raczej na odwrót. AR są dosyć twarde, bo mają raczej sportowy charakter. A Volvo to raczej auta rodzinne i to to raczje one powinny byc miękkie, ale nie jeździłem to nie wiem. A czy "twarde" to męskie a "miekkie" to kobiece to już dyskusyjne. Nie wiem czy ta zasada w przypadku samochodów nadal działa ;-) Link Zgłoś
marcinc3 volvo jest i alfa 23.02.06, 10:28 volvem sie bardzo przyjemnie jezdzi i jest dosc miekie tylko ja akurat jezdze s80 to kobiety skarza sie ze jest za duze alfy se twardzsze i tak powinno bys wszaqk to auta sportowe Link Zgłoś
dandelion Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 05:48 Najlepszy Chevrolet Blazer. Najgorszy - Fiat 125 Link Zgłoś
wredniaak Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 07:35 najgorszy: golf II mojego dziadka... (kupil w komisie podobno od jakiegos pracownika VW ktory byl juz za stary na fure)... tak wymeczone, wytluczone, i krzywe bydle ze trabant przy nim to limuzyna :P nie wiem jak oni go klepali... ze im przystanek nie wyszedl ;) najlepszy: moj wlasny :) bo MOJ ;) ________ google.pl Twoim przyjacielem :D Link Zgłoś
radomir996 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 09:30 Najgorszy: kaszel Najlepszy: Jeep Grand Cherokee Limited V8 Link Zgłoś
ian_curtis Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 09:38 Najgorszy - VW Polo Najlepszy - BWM 645Ci Link Zgłoś
ian_curtis Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 09:39 hahahahaha oczywiście miało być BMW ;-) Link Zgłoś
misiek308 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 10:01 Lipa - 126p Fajna - Toyota Carina E 2.0 B.fajnie XC 70. ale z aewnątrz mi sie nie podoba A na debeściaka cały czas czekam bo dużo różnych niestety nie było. Pozdro Link Zgłoś
macio255 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 10:50 Najgorzej jechało mi się malaczem, to jeszcze z czasów nauki jazdy, ciasno i strach kichnąć, żeby nie wywrócić "plecaka". Później kilka innych. Polonez - b.dobrze, skoda 120 - dobrze, ale przy mniejszych prędkościach, skoda 781 - dobrze, stabilnie, ale za lekka,..., Ł-34 pod samochód nie podlega, ale średnio bo kupa hałasu,mercedes, man, volvo...A najlepiej się prowadziło tego wyśmiewanego przez wielu forumowiczów Trabanta 601,pewny, stabilny, prawie jak druga skóra, tylko poziom dB dawał znać przy dłuższej trasie. Z tych większych to bezkonkurencyjnie VOLVO F12 Link Zgłoś
voytecq Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 11:06 mój najgorszy to zarazem najlepzy samochód jaki prowadziłem: syrena bosto, taka z budą z tyłu i biegami przy kierownicy. Auto byłło koszmarne i psuło się co 100km, ale dzięki niemu miałem jedne z lepszych wakacji w życiu. Z kumlem kupilismy je za roszę, pomalowaliśmy sprayem na różnokolorowo i dawaj w Polskę:) Początek lat 90'. Piękne czasy... Link Zgłoś
des4 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 11:09 - 2o-letni maluch moich teściów - seria zgrzytów i wybuchów (nie wiem po go trzymają mając dwa inne samochody) - Marcury Grand Marquee - po prostu sobie płyniesz Route 66 słuchając J. Casha... Link Zgłoś
bluter Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 13:29 Najlepszy: 1-Skoda (zgadnij jaka), 2-Fiat 126p Najgorszy: fiat punto Link Zgłoś
frax1 Dodge Ram '78 maunal / nie wiem... 23.02.06, 13:36 Najgorszy to był Dodge z tytułu z manualną skrzynia i palącym się sprzęgłem Najlepszy to chyba BMW z4 (pod względem prowadzenia), CL 65 pod względem luksusu,(nie lubie MB), Acura NSX i Nissan 300ZX(ten od bodajże 89 roku, bo nowa 350 jest cienutka w porównaniu ze starszym bratem) pod względem fun. Pozdrawiam Link Zgłoś
waskes29 Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 23.02.06, 13:33 najgorsze :AX ,polonez ,126p sam nie wiem ktory byk najgorszy najlepsze Audi S8, MB124 Brabus Link Zgłoś
radek_m_vd Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 25.02.06, 22:14 Najgorszy: Skoda 100S Najlepszy: A6 2.7 biturbo Link Zgłoś
piotrpenar Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 26.02.06, 12:46 Najgorszy: Maluch,Suzuki Marutti - sa na podobnym poziomie Najlepszy: Cadilac Deville - tym autem sie plynie jest swietne duzy silniczek, dobre wyposazenie :) Najlepszy z europejskich: VW Passat 1.8T Pozdro Piotr P. Link Zgłoś
wahacz Re: Najgorszy i najlepszy samochod jaki prowadzil 26.02.06, 15:01 Najlepszy: citroen BX 1.9 GTI 4x4 - swietne prowadzenie przy rewelacyjnym komforcie jazdy najgorszy: Golf II 1.6 - twardy, tandetny, awaryjny, niewygodny Link Zgłoś