bbso 21.03.06, 09:27 Czy posiadając w samochodzie radio CLARION powiedzmy wkładając w to miejsce radio innej marki będzie ono pasowało. Czy wymiana radia wiąże sięz wymianą tego nie wiem - gniazda, szuflady - pod nie dedykowane ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
purhed Re: radio... 21.03.06, 15:51 Element, o który pytasz to tzw. półkieszeń, i niestety różnie z nimi bywa, czyli lepiej wymieniając radio zmienić także ją (co nie stanowi problemu, to naprawdę prosta czynność). Pamiętaj też, że radia miewają różne kostki (do podłączania zasilania, głośników i ew. wzmacniacza, zmieniarki). Link Zgłoś
bbso Re: radio... 21.03.06, 17:38 Czyli najlepiej kupić powiedzmy inne radio CLARION, tylko czy inny CLARION będzie pasował w tą samą kieszeń ?? No ale zawsze można zapytać tam gdzie się będzie kupować. Link Zgłoś
purhed Re: radio... 21.03.06, 17:41 bbso napisał: No ale zawsze można zapytać tam gdzie się > będzie kupować. to jest zdecydowanie najlepsze wyjście:) Link Zgłoś
mejson.e Co tańsze? 21.03.06, 21:44 Półkieszeń nie jest droga a wszelakie wtyczki są dostępne i niedrogie - to nie jest problem. Wybierz radio, jakie Ci sie spodoba a montaż zleć warsztatowi (tylko nie ASO!). Ja płaciłem za porządną robotę ok. 100 zł a wchodziło w to także przeprowadzenie nowej antenty. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Link Zgłoś
canx Re: Co tańsze? 21.03.06, 21:48 kupilem clariona, wczesniej byl pioneer, clarion wszedl bez problemu, zlacza te same, polkieszen ta sama, wszystko jest cacy. pzdr Link Zgłoś