neiden Re: Policjanci przesiadają się na Subaru 30.03.06, 16:14 nie wolno sie temu dziwic ,japonskie samochody sa najleprze na swiecie.podbili rynek jakoscia,cenami.to samo jest z motocyklami. Link Zgłoś
bystrzejszy Re: Policjanci przesiadają się na Subaru 30.03.06, 16:52 motocykle inne niż japońskie to psujące się wraki Link Zgłoś
lapufkasz Re: Policjanci przesiadają się na Subaru 30.03.06, 17:02 neiden napisał: > nie wolno sie temu dziwic ,japonskie samochody sa najleprze na swiecie.podbili > rynek jakoscia,cenami.to samo jest z motocyklami. Jaki rynek podbili samochodami Europe?Najleprze w tym wszystkim ze pisze sie to troche inaczej. Link Zgłoś
firstman Na Słowacji parę lat temu 30.03.06, 17:11 drogówka jeździła VW VR6 (dostawali chyba od niemców)niby 180 koni ale Foresterowi niestety nie dali rady. Miałem nadzieję że ten ich złom wybuchnie. Doczekałem się tylko pęknięcia im jakiejś rury z układu chłodzenia. Zatrzymałem się jak z tyłu zobaczyłem kupę dymu bo myślałem że biedak w coś przydzwonił.Mandat oczywiście zapłaciłem wyśmiewając się z "ukraińskiej" pogoni w wykonaniu gościa w poplamionym mundurze. Link Zgłoś
megaizyda Re: Na Słowacji parę lat temu 30.03.06, 19:41 passaty i tym podobne to gowno, gdzie im tam do japonczykow ----------------------------------------- bez gwiaSSSSSdy nie ma jaSSSSdy! czyli hasło debila... ulubiony sport habudzika - szarpanie malucha! Link Zgłoś