Gość: druid_ IP: 209.25.130.* 17.12.02, 17:10 Zeby ulatwic wybor, bierzemy pod uwage wylacznie samochody obecnie produkowane. Moje typy: 1. Daewoo Lanos. 2. Daewoo Matiz. 3. Skoda Fabia. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gradus co za... IP: *.biomag.uni-jena.de 17.12.02, 17:15 ...debil :( Nastpena zalosna prowokacja... Gdyby nie to, ze watek jest na gorze to bym go nie podbijal ;). Pozdro. Link Zgłoś
Gość: młody daj spokój dzieciaku, ten temat już był... IP: *.acn.pl / 10.71.3.* 17.12.02, 17:44 chyba nawet przez Ciebie zakładany...chyba że to inny druid Link Zgłoś
Gość: Niknejm Olać go! IP: proxy / *.pg.com 17.12.02, 17:48 Druidek już dla mnie nie istnieje, odkąd został rozjechany na płask w innym prowokacyjnym wątku. Chyba, że wpadnie na jakiś przełomowy pomysł (wtedy mogłoby być zabawnie), ale na razie się na to nie zanosi... :-( Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Olać go! IP: *.atlanta.ga.us 17.12.02, 20:08 Tamten druid to byla jakas podrobka (mial 2 podkreslenia). Ten ma jedno i jest wyboldowany wiec chyba to ten sam. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Olać go! IP: proxy / *.pg.com 17.12.02, 20:13 Gość portalu: Marek napisał(a): > Tamten druid to byla jakas podrobka (mial 2 > podkreslenia). Ten ma jedno i jest wyboldowany wiec chyba > to ten sam. Dwa podkreślenia to miał dopiero na samym końcu. Wcześniej to był prawdziwy, tyle, że mocno wypłowiały i wyprany z konceptu Druid... Zresztą, nieważne... Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Olać go! IP: *.atlanta.ga.us 17.12.02, 20:27 Nie, nie, nie. Ten "fake" druid byl: - z jednym podkresleniem ale nie wyboldowany (kazdy tak moze) - z dwoma podkresleniami wyboldowany (bo sobie zalozyl konto) Ten obecny jest z jednym podkresleniem i wyboldowany co jest oznaka "prawdziwego" druida. Choc z drugiej strony jakosc tematu przypomina wypociny tej "podrobki" druida. Mam podejzenia ze jego ostatnie wyprawy w Andy wystawily go na zbyt dlugie dzialanie promieniowania kosmicznego i stacil pomyslowosc... Link Zgłoś
Gość: młody Re: Olać go! IP: *.acn.pl / 10.71.3.* 17.12.02, 20:51 Gość portalu: Marek napisał(a): > Nie, nie, nie. Ten "fake" druid byl: > - z jednym podkresleniem ale nie wyboldowany (kazdy tak moze) to czemu teraz twierdzisz że to ten prawdziwy skoro "każdy tak może"? teraz też nie jest zalogowany... > - z dwoma podkresleniami wyboldowany (bo sobie zalozyl konto) nie wiem zupełnie o co Ci chodzi bo: w poprzednim wątku w którym druid się skompromitował - też nie był zalogowany i IP było to samo(przynajmniej 3 pierwsze liczby) - miał 2 podkreślniki bo prawdopodobnie by wyjść z twarzą chciał wzbudzic watpliwości takich jak Ty zakładając drugie konto pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: verte Re: Olać go! IP: 62.233.163.* 17.12.02, 21:09 Ileż emocji wzbudza w forumowiczach ten człowieczek..... Link Zgłoś
Gość: Marek Jestem stukrotna dupa IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 18.12.02, 00:27 Na oczy mi sie rzucilo. Widzialem druida wyboldowanego i z jednym podkresleniem. A on nie jest wyboldowany.... To jakis cienki bolek! Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: *.int.warszawa.tdci.pl 17.12.02, 17:49 Gość portalu: druid_ napisał(a): > Zeby ulatwic wybor, bierzemy pod uwage wylacznie samochody obecnie > produkowane. > Moje typy: > 1. Daewoo Lanos. > 2. Daewoo Matiz. > 3. Skoda Fabia. no i poza konkurencją megawiocha pod nazwą Seat Leon , z której urodą równać się może jedynie Polonez.... Link Zgłoś
greenblack Tutaj poległ Druid 17.12.02, 18:25 Czytajcie uważnie: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=20&w=3841340&a=3841340&v=2 Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Marek Poniewaz to prawdziwy Druid to odpisze IP: *.atlanta.ga.us 17.12.02, 18:59 A Seicenta i CC to co? A samochod dla plebsowego sportowca czyli CC/SC Sporting? A samochod dla plebsowego bogacza czyli Daewoo Leganza? A samochod dla super plebsu czyli Opel Astra Classic (jak ktos przy zdrowych zmyslach mogl to jeszcze kupowac)? Nie pomyslal Pan, Panie druid przed wyslaniem tego postu... A dla milosnikow Ameryki: - wzbogacony plebs jezdzi BMW 3'ka - czarny plebs to merce - zolty plebs to Lexusy - polskie smiecie to Pontiacki A ludzie z klasa jezdza Infiniti :) Link Zgłoś
Gość: Marek Jeszcze cos mi sie przypomnialo IP: *.atlanta.ga.us 17.12.02, 19:02 W Polsce w srodowisku nienajlepiej zarabiajacych profesorow wyraznie szczytem marzen jest Yaris. Wymowka jest "zanieczyszczenie srodowiska" a nie brak kasy na cos porzadnego. Link Zgłoś
polokokt Re: Jeszcze cos mi sie przypomnialo 17.12.02, 21:07 Po pierwsze zgadzam sie z "marba" A po drugie, to chyba dawno nie byles w Polsce. Zapraszam, i proponuje zajrzec pod siedzibe rektoratu Akademi Medyczej w warszawie. Zdziwisz sie. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: marba Re: Poniewaz to prawdziwy Druid to odpisze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 19:42 Gość portalu: Marek napisał(a): > A Seicenta i CC to co? A samochod dla plebsowego > sportowca czyli CC/SC Sporting? A samochod dla plebsowego > bogacza czyli Daewoo Leganza? A samochod dla super plebsu > czyli Opel Astra Classic (jak ktos przy zdrowych zmyslach > mogl to jeszcze kupowac)? Nie pomyslal Pan, Panie druid > przed wyslaniem tego postu... > > A dla milosnikow Ameryki: > - wzbogacony plebs jezdzi BMW 3'ka > - czarny plebs to merce > - zolty plebs to Lexusy > - polskie smiecie to Pontiacki > A ludzie z klasa jezdza Infiniti :) Jak byś miał choć cień klasy to byś takich głupot nie pisał. Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Poniewaz to prawdziwy Druid to odpisze IP: *.telocity.com 18.12.02, 05:16 Gość portalu: Marek napisał(a): > A dla milosnikow Ameryki: > - wzbogacony plebs jezdzi BMW 3'ka > - czarny plebs to merce > - zolty plebs to Lexusy > - polskie smiecie to Pontiacki > A ludzie z klasa jezdza Infiniti :) I tu jestes w bledzie. Polskie smiecie jak to okreslasz to Honda Civic I Toyota Corola, a polska ELITA to Acord i Camry. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Poniewaz to prawdziwy Druid to odpisze IP: *.atlanta.ga.us 18.12.02, 12:54 Jako wlasciciel Pontiaca i Chevroleta stanowczo protestuje! Choc z ta Corolla to chyba masz racje... Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 17.12.02, 19:24 BMW Wstyd takim badziewiem się poruszać ,konkurentem dla tego czegoś jest tylko mesio Link Zgłoś
Gość: Toyot Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: *.proxy.aol.com 17.12.02, 22:41 Gość portalu: Rosa napisał(a): > BMW > Wstyd takim badziewiem się poruszać ,konkurentem dla tego czegoś jest tylko > mesio No nieee ! Wciaz czytam, ze to dla mafii(w Polsce). Dla plebsu tylko Lexus (przynajmniéj tutaj). Link Zgłoś
Gość: inz.Burock Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.12.02, 04:07 racja,uwazaja ,ze zamykajac drzwi do swojego Lexusa,nabieraja klasy,heheh Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 17.12.02, 19:33 a ty druid ktorym z tych trzech jeździsz? Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: srvIP:* / 10.0.52.* 18.12.02, 12:13 porsche 924 Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 12:23 Moje typy to : 1. Skoda Fabia 2. Matiz 3. Lanos Pozdr. Nemo Link Zgłoś
Gość: JEJA Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: 194.251.142.* 18.12.02, 12:34 wszystko ponizej 300 KPLN. Link Zgłoś
Gość: Adam W. Re: Wybieramy samochod dla plebsu IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 18.12.02, 22:06 Rozumiem , że wypowiada się sama arystokracja , która daje się wpuścić w maliny hrabiemu Druidowi. P.S. Na samochód za 300 t.PLN w Bananowej Republice Polski stać w 99% tylko dużego złodzieja , bandziora , cwanego polityka , szefa PZU , nieśmiertelnych członków rad nadzorczych spółek Skarbu Państwa , ojca Rydzyka , biskupów ( z Glempem na czele) , szefa cudownej firmy Prokom i paru innych "twardzieli". Link Zgłoś