lapufkasz Re: golf II 1,3 08.04.06, 12:11 Tu wszyscy maja samochody za minimum 100tys i max. roczne z salonu . Ja tez nie bede gorszy ale z opowiesci dziadka wiem ze Golf II mial cos ok 45 litrow zbiornik paliwa a z takim silnikiem mysle ze gdzies pali 8- 9litrow w miescie i ok 7 w trasie.Ale sprawdz to sobie dziadek mogl miec slaba pamiec. Link Zgłoś
piotrek_zalogowany [...] 08.04.06, 12:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
lapufkasz Re: golf II 1,3 08.04.06, 12:46 sabdora napisała: > chyba jednak nie wszyscy........ Na tym forum to prawie wszyscy tak twierdza a jak jest naprawde to wystarczy wyjrzec za okna. Link Zgłoś
fuiio Re: golf II 1,3 08.04.06, 17:42 Przyjacielu ,nie ma powodu do nerwów,przyjdzie czas ,ze i Ciebie będzie stac na porządną nową-co ważne furke.Wielu tutaj śmieje sie z Ciebie a sami jeżdża autami niby lepszymi ;jeden jakims fordem który zardzewiał (ma juz 4 lata więc miał prawo)inny wiekową vectrą (1998rocznik) .Jeśli golfik jeszcze sie trzyma - to super-jak sie zdecydujesz pomoge w wyborze NOWEJ porządnej furki za naprawde niedrogie pieniążki.Pozdrawiam z Wawy Link Zgłoś
sabdora Re: golf II 1,3 08.04.06, 22:08 dziękuę wszystkim bardzo za odpowiedzi szczególnie te na temat. aż miło posłuchać innych opini. i mam nadzieję żż enawet jak będzie mnie stać na furę za 100 tys. to nie będzie to dla mnie powodem tylko do szpanu ale i do dumy, w przeciwieństwie do niektórych. pozdrawiam Link Zgłoś
lopi1 Re: golf II 1,3 09.04.06, 10:11 Dobry trwaly wozek. Sam mam dwojke 1,8. U siebie mam spalanie ok 10 l gazu, benzyny ok 8 l, przy jezdzie mieszanej. Zajrzyj na www.autocentrum.pl na forum VW. Link Zgłoś