Dodaj do ulubionych

Uroki caravaningu???

18.05.06, 15:37
Mam pytanie, obserwujac corocznie rzesze ciagnace swoje przyczepy przez pol europy zeby rozstawic ja gedzies w corwacji za gruba kase i tloczyc sie w campingach, zmywac gary na urlopie i zagladac prawie do lozka sasiadowi, tto gdzie ten urok caravaningu? moze ktos mi wytlumaczy?
Obserwuj wątek
    • leon.zbowidowiec Re: Uroki caravaningu??? 18.05.06, 16:32
      no wiesz ci ludzie z reguly na codzien maja swoje wille z basenami i gosposie
      od gotowania i zmywania wiec raz na rok to dla nich spora atrakcja taki wyjazd
      gdzie wszystko trzeba zrobic samemu i na dodatek ma sie sasiada 5 metrow obok a
      nie 500 m lub jeszcze dalej :)
    • sonaten Re: Uroki caravaningu??? 27.07.06, 15:30
      To nie jest tak jak odpisał Ci Leon Zbowidowiec. Nie mam kasy, ani willi z
      basenem, a nie wyobrażam sobie innego odpoczynku niż na Campingu. Wiesz nie
      chciałbym być zbyt górnolotny, ale to jest po prostu styl życia. Ten luzik, o
      której się obudzisz i wstaniesz, a także połozysz to Twoja sprawa. Kontakt z
      naturą, widoki, krajobrazy. Nawet te po trasie. Spróbuj sam, bo jak kiedyś
      napisał sprzedawca "Camperów" - kto raz spróbuje takiego wypoczynku nigdy już
      nie wróci do hotelu. I coś w tym jest. Polecam i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka