Dodaj do ulubionych

Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.05.06, 02:00
Jezdze czesto autkiem ojca zaznaczam ze nie mam 20 lat i nie jestem jakims
tam malolatem wersja 2,4 ale nie wydaje mi sie zeby to cos wnioslo do
tematu... czy ja mam takie szczescie czy inni maja pecha?! mi nic w nim nie
rdzewieje nawet fajnie przyspiesza( w tym momencie ma okolo 210 ps ) i sie
nie psuje w ogole :)oczywiscie co musze przyznac racje hamulce na zimnych
tarczach niby najlepsze w klasie ale juz po rozgrzaniu duza roznica :/ honda
zawsze miala z tym problem... ale ponawiam pytanie to ja mam szczescie czy
inni maja pecha ???
Obserwuj wątek
    • franek_jelito Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.06, 02:13
      masz pecha
    • thorgal10 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.06, 02:37
      Fajnie.

Ja również, jeżdżę Hondą i czasami ojca Forester'em i nic, a nic od ponad roku
      w Civic'u i pół roku w Subaru.

Pozdrawiam,
      • devote Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.06, 02:52
        a ja jezdze golfem gti i nic sie nie psuje
        co prawda mam go dopiero miesiac :)
        • civic_06 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.06, 06:21
          Nie wiem o co Ci chodzi... Accord 2.4 i 210 PS??? i tez juz niemam lat
          dwudziestu
    • habudzik Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.06, 08:23
      gregor886 napisał:

> Jezdze czesto autkiem ojca zaznaczam ze nie mam 20 lat i nie jestem jakims
      > tam malolatem wersja 2,4 ale nie wydaje mi sie zeby to cos wnioslo do
      > tematu... czy ja mam takie szczescie czy inni maja pecha?! mi nic w nim nie
      > rdzewieje nawet fajnie przyspiesza( w tym momencie ma okolo 210 ps ) i sie
      > nie psuje w ogole :)oczywiscie co musze przyznac racje hamulce na zimnych
      > tarczach niby najlepsze w klasie ale juz po rozgrzaniu duza roznica :/ honda
      > zawsze miala z tym problem... ale ponawiam pytanie to ja mam szczescie czy
      > inni maja pecha ???

Nie można mieć wszystkiego naerz ; albo szczęcie albo dobry samochód.
      To tak jak małe dziecko : jest albo czyste albo szczęśliwe.
    • lorneta.i.meduza Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.06, 09:30
      Sądząc po stylu wypowiedzi, to...całe zycie będziesz jeździł SAMOCHODEM OJCA.
      • gregor886 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 11:57
        nie rozsmieszaj mnie juz mam od dawna swoje auto ale poprawiles mi humor
        buhahaha
        • javus Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 14:17
          w skali 1:42 :) hehhehe
    • lorneta.i.meduza Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 12:46
      >Jezdze czesto autkiem ojca<
      To fajnego masz tatkę...

>zaznaczam ze nie mam 20 lat<
      To nie wstyd, ani zaszczyt...

>nie jestem jakims tam malolatem wersja 2,4<
      O takiej wersji małolata nie słyszałem...

>ale nie wydaje mi sie zeby to cos wnioslo do tematu<
      Istotnie, to nic do tematu nie wnosi...

>czy ja mam takie szczescie czy inni maja pecha?!<
      Chodzi ci o wiek, czy o wersję małolata 2,4 ? ...

>ale ponawiam pytanie to ja mam szczescie czy inni maja pecha ???<
      A skąd ja mam to wiedzieć??? ...

WNIOSEK: wróć może do podstawówki i przyłóż się do nauki języka polskiego,
      a wtedy będziesz mógł zabrać głos na forum w sposób zrozumiały.

P.S. To nie jest kpina, ale dobra rada ;)
      • gregor886 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 17:27
        Zobacz taki kraj jak ten daje dobra prace takim glupim ludziom po studiach jak
        ja :D co pozwolilo mi juz spokojnie kilka lat temu kupic calkiem niezle auto a
        takie wypowiedzi jak Twoje mnie po poprostu smiesza :) nie znam Cie i mam prawo
        miec Cie gdzies i tak wlasnie robie :) dobre rady to mozesz dawac swoim
        koledzom w podstawowce bo ja wnioskujac po Twoim poziomie wypowiedzi stwierdzam
        ze wlasnie w tym wieku jestes buhahaha a moze Ty nigdy nie jechales autem z
        silnikiem o mocy powyzej 200 konikow i wychodzi zazdrosc polaczka jak nie
        prowadziles takiego to powiem Ci ze frajda niezla hahahah
        • borsuk0073 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 21:01
          ale się chłopina zagotował.A łzy i śpiki na tornister kap,kap,kap
        • misha75 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 21:10
          Zobacz taki kraj jak ten daje dobra prace takim glupim ludziom po studiach jak
          > ja :D co pozwolilo mi juz spokojnie kilka lat temu kupic calkiem niezle auto a

pisałeś że to samochód ojca - zdecyduj się

aha, nie wiem co studiowałeś ale o przecinkach ucza juz w liceum (proponuje
          doczytac rozdział o interpunkcji)
          • gregor886 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 21:40
            Aczy ja pisalem ze mam ta honde mam calkiem niezly inny samochod a im wiecej
            postow w tym watku tym wiekszy usmiech na mojej twarzy buhahaha nigdy w necie
            nie uzywam interpunkcji widzisz w wyzszej szkole jest wiele o roznych jezykach
            i sposobie komunikacji gdybys mial wyzsze bys o tym wiedzial i bys zrozumial
            dlaczego w pismach nieformalnych w necie nie uzywam przecinkow hahah ale widze
            ze nie wiesz czyli nie mamy o czym rozmawiac hahaha
            • black_code Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 21:50
              gregor886 napisał:

> Aczy ja pisalem ze mam ta honde mam calkiem niezly inny samochod a im wiecej
              > postow w tym watku tym wiekszy usmiech na mojej twarzy buhahaha nigdy w necie
              > nie uzywam interpunkcji widzisz w wyzszej szkole jest wiele o roznych
              jezykach
              > i sposobie komunikacji gdybys mial wyzsze bys o tym wiedzial i bys zrozumial
              > dlaczego w pismach nieformalnych w necie nie uzywam przecinkow hahah ale
              widze
              > ze nie wiesz czyli nie mamy o czym rozmawiac hahaha

Nie obraz sie ale tu niektorzy maja racje .Sposob w jaki sie wypowiadasz
              daje podstawy sadzic ze jestes dzieciakiem i to niezupelnie chyba dobrze
              rozgarniety, wyglada to tak jakby wam do piaskownicy polaczyli net.
              • gregor886 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.06, 22:11
                Ja sie na nic nie obrazam mozecie sobie pisac co chcecie a ja i tak wiem co mam
                i kim jestem :) a czy Ty bedziesz twierdzil ze jestem dzieckiem to nic nie
                zmieni pisze po prostu ze ze im wiecej postow w tym temacie to tym wiekszy
                usmiech an mojej twarzy :) dobra koniec juz biore zabawki i ide do domu
                buahahaah
                • robert888 idź już wreszcie spać!! 28.05.06, 22:26
                  • gregor886 Re: idź już wreszcie spać!! 28.05.06, 22:45
                    Nie powiem Ci gdzie Ty juz masz isc bo przez tydzien bys nie mogl spac hahaha
            • misha75 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.06, 07:25
              aha i w twojej szkole nauczyli Cie ze w necie nie uzywa sie interpunkcji ?
              • gregor886 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.06, 20:52
                Juz Ci odp wczesniej na to pytanie gdybys byl bystry to bys go nie zadawal
                drugi raz
                • misha75 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.06, 21:14
                  widac nie jestem wystarczajaco bystry zeby zrozumiec takie wypociny, z reszta
                  to forum o motoryzacji a nie o Twoich brakach w edukacji wiec juz nie
                  ustosunkuje sie do ewentualnej odp.
                  • gregor886 Re: Honda Accord 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.06, 22:48
                    AHA :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka