Dodaj do ulubionych

Dzisiejszy peto-śmieciarz !!!

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.01.03, 19:43
Przebrali miarkę peto śmieciarze, znudziło mnie codzienne trąbienie na takich
chamów. Będę codziennie podawał kto jest peto-śmieciarzem.

8.30 róg Chałubińskiego i Koszykowej w stronę Centrum
Daewoo Nubira WXF 379K wiśniowy metalik z dyndającym badziewiem na lusterku.

Kiedy zatrąbiłem rozglądał się i dziwił o co chodzi.

Zobaczymy kto następny.
Obserwuj wątek
    • Gość: vaz Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 16.01.03, 19:51
      Przedni pomysł, tylko audytorium naszego forum raczej skromne...
    • Gość: a.psik Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 22:42
      Ale o co chodzi? bo nie kumam....
      moze to jakis warszawski nowy zwyczaj???
      ale moze mi to ktos wytłumaczy...
      bede wdzieczny

pzdr
      • Gość: vaz Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 16.01.03, 23:12
        Przypuszczam, że chodzi o ludzi wyrzucających niedopałki przez okna swoich aut.
    • Gość: krisis Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 07:20
      Kilka razy juz poruszales ten temat i zawsze gdy ludzie przestawali sie
      interesowac twoimi wywodami - Ty rozpoczynasz nowy watek. Powiem ci jedno
      najgorszym i najmnniej tolerancyjnym jest ten, ktory kiedys byl podobny do
      szkalowanego przez Ciebie teraz. Troche umiaru czlowieku. W tych watkach twoja
      kultura jakos nie wzniosla sie na wyzyny wiec nie pouczaj innych a sam dawaj
      przyklad. A trabic sobie mozesz do czasu az ktos sie wkurzy i da ci zwyczajnie
      w czerep. Bo swoim zachowaniem (trabieniem) destabilizujesz innym jazde i
      wprowadzasz zamieszanie na drodze. Sygnaly dzwiekowe sluza do ostrzegania przed
      jakims niebezpieczenstwem i naduzywanie ich szczegolnie na miescie jest
      karalne. Negowanie zachowan innych wymaga od negujacego wykazania sie wyzsza
      kultura osobista od tych, ktorych chcesz pouczac. Wychowanire zacznij od siebie
      i swojej rodziny. Ach zapomnialem jestes Ty i twoja rodzina az do bolu
      czyscioszkami i zawsze ale to zawsze wszystko niesiecie w kieszeniach do
      najblizszego kosza choby nawet on byl 1 km od WAS. Zalosne sa te twoje
      wypociny, musze przyznac ze chyba jestes strasznym cholerykiem i masz jakies
      kompleksy z tego powodu. Ale cos takie juz sa skutki rzucenia palenia przez
      palacza, niestety zawsze bedzie nerwowym czlowiekiem, no czegos mu brakuje
      Pozdrowka.
      • Gość: Bernard Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: proxy / *.ed.shawcable.net 17.01.03, 07:24
        2x2=4
      • Gość: Adam Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 18:35
        Gość portalu: krisis napisał(a):

> Kilka razy juz poruszales ten temat i zawsze gdy ludzie przestawali sie
        > interesowac twoimi wywodami - Ty rozpoczynasz nowy watek.

Witaj, to trochę nie tak. Nie tworzę wątków tak dla sztuki żeby sobie popisać
        tylko wtedy kiedy coś mnie intryguje lub irytuje, a właśnie takie zachowanie
        chamstwa peciarstwa jest tego najlepszym dowodem.

Powiem ci jedno
        > najgorszym i najmnniej tolerancyjnym jest ten, ktory kiedys byl podobny do
        > szkalowanego przez Ciebie teraz. Troche umiaru czlowieku. W tych watkach
        twoja
        > kultura jakos nie wzniosla sie na wyzyny wiec nie pouczaj innych a sam dawaj
        > przyklad.

Nie wiem co to ma do wyżyn kultury, ale skoro nie wyrzucam niczego przez okno
        to chyba dobrze. Zapewniam Cię, że reagowanie nawet trąbiąc na ewidentny brak
        kultury jest lepsze od śmiecenia więc chyba coś nie tak z Twoją argumentacją.

A trabic sobie mozesz do czasu az ktos sie wkurzy i da ci zwyczajnie
        > w czerep. Bo swoim zachowaniem (trabieniem) destabilizujesz innym jazde i
        > wprowadzasz zamieszanie na drodze. Sygnaly dzwiekowe sluza do ostrzegania
        przed
        >
        > jakims niebezpieczenstwem i naduzywanie ich szczegolnie na miescie jest
        > karalne.

Zobaczymy, też nie wypadłem sroce z pod ogona i z tym dawaniem w czerep może
        być różnie.

Negowanie zachowan innych wymaga od negujacego wykazania sie wyzsza
        > kultura osobista od tych, ktorych chcesz pouczac. Wychowanire zacznij od
        siebie
        >
        > i swojej rodziny. Ach zapomnialem jestes Ty i twoja rodzina az do bolu
        > czyscioszkami i zawsze ale to zawsze wszystko niesiecie w kieszeniach do
        > najblizszego kosza choby nawet on byl 1 km od WAS.

Tu akurat trafiłeś w 10. Każdy papierek po gumie do żucia czy cukierku ląduje z
        mojej popielniczki dokładanie tam gdzie powinien czyli w koszu. Mam nadzieję,
        że tak samo będzie postępować w przyszłości moja córeczka

Zalosne sa te twoje
        > wypociny, musze przyznac ze chyba jestes strasznym cholerykiem i masz jakies
        > kompleksy z tego powodu. Ale cos takie juz sa skutki rzucenia palenia przez
        > palacza, niestety zawsze bedzie nerwowym czlowiekiem, no czegos mu brakuje

Tu się z Tobą zgodzę , jestem cholerykiem i brak nikotyny pomimo czterech lat
        nie palenia daje mi się we znaki, ale co to ma do braku kultury czy tolerowania
        chamów i śmieciarzy?

> Pozdrowka.

Również pozdrawiam i życzę więcej pogody ducha :).

Ps. Widziałem dzisiaj tego samego człowieka z Nubiry(nie palił!!!!!)
        • Gość: robert Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 17.01.03, 19:51
          Gość portalu: Adam napisał(a):

>
          > Ps. Widziałem dzisiaj tego samego człowieka z Nubiry(nie palił!!!!!)

Adaś, jeździsz za nim?
          :-0))))))))
          • Gość: Wicio Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 21:46
            Chamstwo i prostactwo się szerzy. Gdyby za każdy papierek
            czy pet dać mandat (nawet "symboliczną" stówkę) to o ile
            przyjmniej i czyściej by było! I to nie tylko tyczy się
            samochodziarzy, ale wszystkich.
            Kiedyś jechałem sobie tramwajem i zobaczyłem panienkę
            siłującą się z oknem. Było gorąco, więc sądziłem że
            chciała się schłodzić. Pomogłem jej. Ona mi grzecznie
            podziękowała i wypieprzyła jakieś śmieci na tory!!!!
            Załamałem się. Powiedziałem głośno, że gdybym wiedział co
            zrobi, w życi bym jej nie pomógł. ZAWSTYDZIŁA się bardzo.
            Mam nadzieję, że jej to pomogło. Dodam, że byłem wtedy
            mniej więcej w jej wieku (ze 25 lat).
            Śmierć śmieciarzom!!!
            • ma-ga Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! 17.01.03, 21:59
              pomysł nie jest zły. Musze przyznac ze sam jestem nałogowym palaczem i pety
              wyrzucam za okno zeby mi nie smierdziały. Pozatym popielniczki w samochodach są
              tak zaprojektowane że lepiej wyrzucic go za oknoniz spowodowac wypadek bawiac
              sie w gaszenie.
              Jak juz tak koniecznie chcesz opisywac to zacznij pisac o tych palantach którzy
              na skrzyzowaniu dopiero w momencie skrętu w lewo włączaja kierunkowskaz.
              To jest chyba bardziej naganne
              1 tworza sie korki co jest duzo bardziej szkodliwe dla środowiska niz pet który
              sie rozłozy.
              2 w....... cie bo jak byś wiedział wczesniej ze bedzie skręcał w lewo to stanał
              byś sobie na prawym pasie.
              itd
              pzdr
          • Gość: Adam Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.01.03, 23:11
            Gość portalu: robert napisał(a):
            > Adaś, jeździsz za nim?
            > :-0))))))))

Nie, tylko dwa dni z rzędu znależliśmy się o podobnej godzinie w zakorkowanej
            Al. Niepodległości.
    • toksyczny.mutant Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! 17.01.03, 21:50
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> Przebrali miarkę peto śmieciarze, znudziło mnie codzienne trąbienie na takich
      > chamów. Będę codziennie podawał kto jest peto-śmieciarzem.
      >
      > 8.30 róg Chałubińskiego i Koszykowej w stronę Centrum
      > Daewoo Nubira WXF 379K wiśniowy metalik z dyndającym badziewiem na lusterku.
      >
      > Kiedy zatrąbiłem rozglądał się i dziwił o co chodzi.
      >
      > Zobaczymy kto następny.

ja
    • Gość: krisis Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 07:01
      Widzisz tresc twoich watkow przedkladana jest nad fakty. Niestety znow nie
      trafiles w 10 :( jesli chodiz o moja argumentacje:

1)...wyrzucenie peta przez okno - jest mniej niebezpieczne od trabienia i
      destablizacji jazdy innym uzytkownikom drogi... za zaklocanie ciszy i
      wykorzystywanie sygnalow dzwiekowych niezgodnie z przepisami dostaniesz mandat
      co najmniej 200 zl plus 2 pk karne, za wyrzucenie peta policja nie kara - kara
      straz miejska....
      2)...tak pamietam twoje posty o tym, iż wszystko ladnie wyrzucasz do kosza -
      pamietam tez taki watek, ktory chcialbym przypomniec dla wyjasnienia...
      napisales ze wozisz ze soba saperke w razie potrzeb fizjologicznych itd., wiec
      ja sie pytam jak wyglada sprawa w czasie zimy gdy ziemia jest zamarznieta??
      wozisz tez kilof aby wykopac dziure w lasku czy raczej starszasz sie utrzymasz
      ww potrzeby do czasu najblizszej stacji??...
      3)...jeden z przedmowcow staral sie wyjasnic Tobie, iz wyrzucenie peta nie jest
      az tak naganna sprawa jak lamanie przepisow ruchu drogowego, co niestety ci sie
      zdarza (trabienie), nie wiem jakim jezdzisz autem ale zapewne zaraz sie okaze,
      iz jakas super maszyna, w kazdym badz razie chce ci wyjasnic, co juz robilem,
      ze wiekszym brakiem kultury jest jezdzenie autem, ktore zwyczajnie niszczy i
      zanieczyszcza srodowisko chemikaliami czyt. oleje cieknace, plyt hamulocowy itp
      wymien sobie jeszcze pare. Oczywiscie nie smiem twierdzisz ze u ciebie cos
      cieknie bo przeciez to jest nie mozliwe.

Lekko tu traci ironia, nie wiem tylko czy do ciebie dotra wyzej wymienione
      smiesznosci bedace twoja mocna strona.

Pozdrowka - i spokoju zycze - bo wiem jak to jest byc cholerykiem gdy sie rzuca
      palenie.
      • Gość: olo Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 07:35
        )...wyrzucenie peta przez okno - jest mniej niebezpieczne od trabienia i
        A jeśli twój kiep wpadnie do mojego samochodu. Że mało prawdopodobne napiszesz,
        że ty uważasz i patrzysz w lusterko, że po cholerę ja mam okno otwarte itd itp.
        • Gość: krisis Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 09:03
          - wpadniecie peta do innego auta - mozliwe jest li i tylko wtedy gdy ktos
          specjalnie pstryknie w auto jadace obok niego innej mozliwosci nie ma - fizyka
          sie klania.. pozdrowak
      • Gość: robert jasne jasne IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 20.01.03, 09:15
        a to że pies sra na chodnik pod moim domem jest mniej niebezpieczne od tego że
        czyjś gówniarz wybija szyby kamieniem. A wybijanie szyb kamieniem jest mniej
        niebezpieczne od rzucania kamieniem w dzieciaki. A rzucanie kamieniem w
        dzieciaki jest mniej niebezpieczne od jeżdżenia autem po chodniku... sratatata
        i tak sie ten swiatej kręci. Lecz sie chłopie.
        • Gość: hip Re: jasne jasne IP: *.pgi.waw.pl 20.01.03, 11:02
          Gość portalu: robert napisał(a):

> a to że pies sra na chodnik pod moim domem jest mniej niebezpieczne od tego
          że
          > czyjś gówniarz wybija szyby kamieniem. A wybijanie szyb kamieniem jest mniej
          > niebezpieczne od rzucania kamieniem w dzieciaki. A rzucanie kamieniem w
          > dzieciaki jest mniej niebezpieczne od jeżdżenia autem po chodniku...
          sratatata
          > i tak sie ten swiatej kręci. Lecz sie chłopie.

hip: Masz rację.
          • Gość: krisis Re: jasne jasne IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 14:16
            Jacy wy wszyscy swiatobliwi jestescie - az dziw jak juz pisalem w innym poscie
            na ten temat ze tyle smieciarzy jest - ach jak by to bylo fajne zlapac takiego
            adama albo roberta lub hipa za reke przy smieceniu. Alez to przeciez
            niemozliwe - wy i smiecenie?? To to obraza boska. I tak wlasnie ten swiat sie
            kreci klamstwo na klamstwie o ile brak mozliwosci jego wykrycia. Bawcie sie w
            swoje cnoty Panowie - ja uwazam, ze prosciej powiedziec popelnilem blad ale
            przepraszam. Wam sie jednak wydaje ze jestescie tacy cacy iz bledy i smiecenie
            wam sie nie przytrafia. Ah ah ah. Tylko wzdychac do was. Gdziez mieszkacie,
            chetnie tam sie przeprowadze majac swiadomosc ze pies nie nasra na wycieraczke,
            ze pod autem nie znajde peta, ze powiecie dzien dobry i dobry wieczor. Niby nie
            duzo, ale dlaczego was wlasnie ne spotykam, tylko jakis hamow wobec ktorych byc
            kulturalnym to tak jakby postawic boksera wagi piorkowej przeciwko lewisowi.
            Ehhh swiat jest taki bajerancki i idealny gdy po nim chodzicie. Papaptki
            panowie zyjcie utopia nie zmuszajcie innych. Utopia sie nie sprawdza. A kultury
            uczyc nalezy od dziecinstwa a nie tylko wtedy gdy komus pasuje. Zdziwilibyscie
            sie gdybyscie poznali mnie. Nie neguje potrzeb kultury i dorbego wychowania
            neguje zachowania takie jakie prezentuje Adam, zalozyciel watku. Paps
            • Gość: hip Re: jasne jasne IP: *.pgi.waw.pl 20.01.03, 14:57

> Jacy wy wszyscy swiatobliwi jestescie - az dziw jak juz pisalem w innym
              poscie
              > na ten temat ze tyle smieciarzy jest - ach jak by to bylo fajne zlapac
              takiego
              > adama albo roberta lub hipa za reke przy smieceniu. Alez to przeciez
              > niemozliwe - wy i smiecenie?? To to obraza boska. I tak wlasnie ten swiat sie
              > kreci klamstwo na klamstwie o ile brak mozliwosci jego wykrycia.
              hip: Na jakiej podstawie zarzucasz kłamstwo? Dowody proszę. A jeśli ich nie
              masz to się nie kompromituj. I pamiętaj: nie każdy jest świnią.

Bawcie sie w
              > swoje cnoty Panowie - ja uwazam, ze prosciej powiedziec popelnilem blad ale
              > przepraszam. Wam sie jednak wydaje ze jestescie tacy cacy iz bledy i
              smiecenie
              > wam sie nie przytrafia. Ah ah ah.
              hip: Nie chodzi o pojedyńcze błędy i przypadki tylko o zasady i reguły.

Tylko wzdychac do was. Gdziez mieszkacie,
              > chetnie tam sie przeprowadze majac swiadomosc ze pies nie nasra na
              wycieraczke,
              > ze pod autem nie znajde peta, ze powiecie dzien dobry i dobry wieczor.
              hip: najpierw musisz na to zasłużyć:)

Niby nie duzo, ale dlaczego was wlasnie ne spotykam, tylko jakis hamow wobec
              ktorych byc kulturalnym to tak jakby postawic boksera wagi piorkowej
              przeciwko lewisowi.
              hip: Widać takie środowisko sobie wybrałeś. Ja wybrałem inne.

> Ehhh swiat jest taki bajerancki i idealny gdy po nim chodzicie.
              hip: Skąd te daleko idące wnioski?

Papaptki
              > panowie zyjcie utopia nie zmuszajcie innych. Utopia sie nie sprawdza. A
              kultury uczyc nalezy od dziecinstwa a nie tylko wtedy gdy komus pasuje.
              hip: Chyba przeinterpretowujesz zagadnienie.

Zdziwilibyscie sie gdybyscie poznali mnie. Nie neguje potrzeb kultury i
              dorbego wychowania neguje zachowania takie jakie prezentuje Adam, zalozyciel
              watku. Paps
              hip: Twoje prawo. Inni też mają prawo się wypowiedzieć, a skoro uważają, że
              należy przeciwstawiać się chamstwu to ja nie widzę w tym nic złego. Oczywiście
              cywilizowanymi metodami.
      • Gość: Adam Krisis parę faktów IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.01.03, 19:50
        za wyrzucenie peta policja nie kara - kara
        > straz miejska....

Za głupotę karze samo życie.........

> 2)...tak pamietam twoje posty o tym, iż wszystko ladnie wyrzucasz do kosza -
        > pamietam tez taki watek, ktory chcialbym przypomniec dla wyjasnienia...
        > napisales ze wozisz ze soba saperke w razie potrzeb fizjologicznych itd.,

Ewidentne kłamstwo NIGDY nie pisałem niczego o saperce, mylisz ludzi kolego

nie wiem jakim jezdzisz autem ale zapewne zaraz sie okaze,
        > iz jakas super maszyna, w kazdym badz razie chce ci wyjasnic, co juz robilem,
        > ze wiekszym brakiem kultury jest jezdzenie autem, ktore zwyczajnie niszczy i
        > zanieczyszcza srodowisko chemikaliami czyt. oleje cieknace, plyt hamulocowy
        itp
        >
        > wymien sobie jeszcze pare.

Vectra 2.0 1999 rok NIC NIE CIEKNIE!!!

Oczywiscie nie smiem twierdzisz ze u ciebie cos
        > cieknie bo przeciez to jest nie mozliwe.

Fakt

> Lekko tu traci ironia, nie wiem tylko czy do ciebie dotra wyzej wymienione
        > smiesznosci bedace twoja mocna strona.
        >
        > Pozdrowka - i spokoju zycze - bo wiem jak to jest byc cholerykiem gdy sie
        rzuca
        >
        > palenie.

Za cholerę nie wiem o co Ci chodziło, ale podtrzymuję,że nie wolno śmiecić.
        Asertywność też dobra rzecz dlatego pokornie dziękuję za uwagi,

Nawet takie......

ach jak by to bylo fajne zlapac takiego adama albo roberta lub hipa za reke
        przy smieceniu. Nie neguje potrzeb kultury i dorbego wychowania
        neguje zachowania takie jakie prezentuje Adam, zalozyciel watku. Paps

Tu mam pytanie na dowidzenia o jakie moje zachowanie Ci chodzi????, że nie
        śmiecę??????????

Adam

Ps. Niestety tylko Robertowi psy nie srają pod oknem (strzeżone osiedle)ja mam
        psów sąsiadów i tym samym gówna w nadmiarze. Jeżeli zamierzasz tu zamieszkać to
        4000 za metr kwadratowy (Mokotów) i masz gówna ile dusza zapragnie :)

• Gość: Wicio Re: Krisis parę faktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 22:15
          Dziś widziałem pedałka z granatowego Seicento, który
          stojąc na światłach (róg Wałbrzyskiej i Puławskiej)
          otworzył drzwi, siarczyście splunął pod koła, po czym
          zamknął drzwi i odjechał. To mniej szkodliwe niż pety,
          ale chyba bardziej odrażające. Mógł sobie na plastiki
          napluć dureń jeden - przynajmniej by mu się błyszczały...
      • Gość: młody do KRISISA IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 21.01.03, 23:18
        krótko, bo nie mam czasu na obszerną korespondencję...
        śmiecenie jest złe czy dobre, należy smiecić czy nie?
        przeszkadzaja Ci jakiekolwiek formy zaśmiecania?

tylko nie próbuj stopniować i grupować występków na mniejsze i wieksze grzechy

pzdr
        • Gość: krisis Re: do KRISISA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 06:57
          nalezalo przeczytac ostatni watek, to wiedzial bys jaki sens maja moje
          wypowiedzi. Pozdr
    • Gość: krisis Re: Dzisiejszy peto-śmieciarz !!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 07:26
      ..ach jak by to bylo fajne zlapac takiego adama albo roberta lub hipa za reke
      ..przy smieceniu. Nie neguje potrzeb kultury i dorbego wychowania
      ..neguje zachowania takie jakie prezentuje Adam, zalozyciel watku. Paps

--->Tu mam pytanie na dowidzenia o jakie moje zachowanie Ci chodzi????, że nie
      śmiecę??????????

Chodzi mi zwyczajnie o to - ze patrzac na innych nie zauwazasz wlasnych bledow.
      Gorzej, na innych patrzysz krytycznie i z gory, tak jakby innym byly przypisane
      te wszystkie wady, Ty natomiast jestes idealem. W zadnym watku ani poscie nie
      przyznales sie do jakiegokolwiek bledu, do jakiejkolwiek skazy. Widzisz wciaz
      tylko innych. A co gorsza ci inni to dla ciebie zwyczajni, beznadziejni
      smieciarze. Masz dzieci?? Dasz glowe ze nie smieca idac do szkoly, ze szkoly,
      ze nie broja na podworku, ze nie ciagna psa za ogon, ze nie wyrzuca pustego
      opakowania po chipsach?? I tak moglbym wymieniac, nie tylko o dzieci ale i o
      Ciebie tu chodzi. Ty jednak tego nie chcesz zauwazyc bo Tobie to nie pasuje, a
      nie wierze, iz nie wiesz o co mi biega. Stosujesz tutaj metode polityki, mowic
      zle o innych siebie pokazac w dobrym swietle a jesli juz ktos powie cos
      negujacego o Tobie, Ty mowisz o wszystkim tylko nie o konkretnych rzeczach. I
      wiem, ze doskonale zdajesz sobie sprawe o co mi w tych wypowiedziach chodzi.
      Ale Ty z uporem osla (bez urazy) wciaz "trabisz" o tym samym nie zastanawiajac
      sie nad samym soba, nad zachowaniami swoich bliskich i samego siebie
      (trabienie). POzdrawiam

ps/ zyl kiedys ponoc Jezus - zdaje sie, iz powiedzial, aby kamieniem rzucil ten
      kto nie jest winny. W tym zdaniu zawiera sie calosc moich wypowiedzi. Ty kiedys
      tez taki byles, pisales o tym w innym zdaje sie pierwszym posci. Paliles i jak
      sam przyznales zdarzalo ci sie wyrzucic peta przez okno. Nie kaz mi szukac
      poprzednich watkow. Jak znajde czas to je przejrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka