Gość: evenement IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 19:36 chodzi mi czy warto wsadzic felgi 17 cali do opla vectry bo ( fabrycznue 15 ) prosze o wasze opinie !!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: is300 Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 25.01.03, 00:49 Zalezy po jakich drogach jezdzisz. Plus 15stki masz fabryczne, jaki profil opony to jest? I jaki bedziesz mial profil opony po zalozeniu 17tek. Niski profil rowna sie bardziej ostrozna jazda, bo oponki mozna latwo pociac i felgi pogiac. Plusem jest lepsza przyczepnosc do drogi, i auto jest bardziej stabilniejsze jak jeszcze jest dobre zawieszenie. PZRW. Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.03, 21:37 Widzę niedouczony cwaniaczku,że twoja furka to Vectra.Smiejesz się z mojego Focusa,a sam masz byle łajno!Napewno z motorkiem 1800!Sądząc po twoich wypocinach na forum,myślałem że śmigasz beemką lub merolem, a tu badziewiasty Opel!Domyślam się,że ma z 8-10 lat.Chętnie bym się z tobą pościgał.Jak przyjadę nazlot do Torunia,to wywieszę transparent z napisem Krakus. Link Zgłoś
Gość: Rozpacz bierze do .uraka 'roz...ator'a' IP: 62.167.165.* 21.02.03, 00:18 Gość portalu: evenement napisał(a): > chodzi mi czy warto wsadzic felgi 17 cali do opla vectry bo ( fabrycznue 15 ) > prosze o wasze opinie !!!!!! ja to bym na kartoflach jeżdził a nie 17" ładował na padaczkę i tak się nikt na tej wsi nie pozna. No chyba, że driver z camry 2,2. Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: do .uraka 'roz...ator'a' IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 10:50 Gość portalu: Rozpacz bierze napisał(a): > Gość portalu: evenement napisał(a): > > > chodzi mi czy warto wsadzic felgi 17 cali do opla vectry bo ( fabrycznue 1 > 5 ) > > prosze o wasze opinie !!!!!! > > > ja to bym na kartoflach jeżdził a nie 17" ładował na padaczkę i tak się nikt na > > tej wsi nie pozna. No chyba, że driver z camry 2,2. > Ten klijent to wieśniak, ale prosze nie obrażać mojego miasta. Tam mieszkają całkiem normalni ludzie. Link Zgłoś
Gość: Rozpacz bierze Re: do .uraka 'roz...ator'a' IP: *.adslplus.ch 25.02.03, 21:21 Gość portalu: Pawel napisał(a): > Ten klijent to wieśniak, ale prosze nie obrażać mojego miasta. Tam mieszkają > całkiem normalni ludzie. Ok Pawel masz raczje zwracam honor ale to nawet nie wiesniak to prawdziwy Burak Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 17:17 Prosisz o pomoc!Myślę że do twojej bryki najlepsze będą 17 te od furmanki! Najlepiej się będzie prezentować na kołach z metalowymi obręczami zamiast opon.Hehehe! Link Zgłoś
Gość: ewenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 17:29 Link Zgłoś
Gość: ewenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 17:47 nie che mi sie juz wrzucac tobie bo to nie ma sensu bo widze ze grasz cwaniaka strasznego spoko na zloscie sie sprawdzimy tylko auta juz wiesz jaki mam numer rej. kolor wiec nie bedziesz miał problemów z rozpoznaniem mnie i zobaczymy jak opelek gumi focusa chyba ze bedziesz miał duzo ponad 200 koni a co to stozków to proponuje załozyc z 20 bedziesz miał taką rakiete wiec dozobaczenia na zloscie i licze na to ze bedziesz miał odwage zmierzyc sie na drodze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 18:14 Stary!Nie mam zamiaru ci czegokolwiek wrzucać!Twoje wypowiedzi na forum są napastliwe i obraźliwe!Co do jazdy po drodze, to w mieście nie poruszam się z prędkością 160 km/h i łapią mnie policjanci w Camry 2,2 l!(rozp...lacz!) Twoich numerów nie znam,nie interesują mnie i niczego nie będę Ci udowadniać!Jak się może spotkamy, to wtedy na torze możemy się pościgać.Zmień swoje wypowiedzi na bardziej cywilizowane, a nie będziesz pośmiewiskiem dla innych forumowiczów.Co do mojego Focusa,to wiedz że jego moc mi wystarcza.Bardziej zależy mi na kozackim wyglądzie( po tuningu ), niż na dodawaniu kosztem trwałości silnika kilkunastu koni więcej.Jak będę chciał mieć auto z 200 konnym motorkiem,to sobie takie kupię! Link Zgłoś
Gość: ewenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 18:28 tylko jak dobrze czytałem na temat twojego auta to ci duzo brakuje i duzo bedziesz musiał wydac kasy na to bo czy brewki to jest sie czymś szczycic? Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 18:44 Nie zrobiłem z niego kotylionu,tylko gustownie stunigowałem przy pomocy fordowskigo pakietu "RS".Jak tego nie doczytałeś, to masz problem z oczami.Proponuję zakończyć tą bezsensowną rozmowę,bo nie o chwalenie się w tym wszystkim chodzi.Jak masz fajną,odbajerowaną brykę,to pokaz zdjęcia.Co do brewek,to takowe posiadam ale nie są takie jak na innych tunigowanych Fokach. Link Zgłoś
Gość: ewenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 19:01 i tu sie zgadzam ale nie zawsze tak jest mozna zrobic tak uato ze naprawde bedzie miało to coś i bedzie sie rzucało w oczy !!!!! najwazniejsze to mniec wizje uata !!! wiesz zadna sztuka jest robic auto na wzór innych tych samych modeli !!! np twój focus jako auto to mozna je ładnie zrobic jesli oczywiscie bedziesz chiał ale proponuje aby nie patrzec jak inni mają tylko zrobic po swojemu efekt bedzie ciekawszy ja tak rozbiłem swoje auto nie narzekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proponuje ci abys załozył np zderzak przedni jakis inny lub dokładne do tego ładne progi i tylny zderzak przerobic i wsadz 2 tłumniki widziałem takiego focusa w belgii na zlocie naprawde zajebisty tylko nie oszukujmy sie trzeba miec kase duzo kasy ale co tam kasa liczyc sie bedzie styl jaki bedzie miało auto Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 19:53 Widzisz.Jak chcesz.to potrafisz się kulturalnie odezwać.Co do kasy,to nigdy jej za wiele.Zwłaszcza jak się ma dwa auta i rodzinę na głowie.Ja jeszcze nie jestem uzależniony od tuningu tak ,jak ty.Swoje autko odmieniam stopniowo.Staram się robić to małym kosztem i na raty.Obecnie chodzi mi po głowie zamontowanie w Focusie twardszych sprężyn i dobrych amorów.Ponieważ mam zamiar jeszcze ze dwa lata się nim bujać to troche jeszcze dołożę.Może nawet wymienię tylne klosze na te od Helli(białe). Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 20:59 Jak masz chęć,to opisz swoje auto.Interesuje mnie ,co to za wersja z takim motorkiem.Czy było opisywane w magazynach tuningowych?Jeżeli tak ,to kiedy i gdzie? Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 10:55 krakus.mp napisał: > Jak masz chęć,to opisz swoje auto.Interesuje mnie ,co to za wersja z takim > motorkiem.Czy było opisywane w magazynach tuningowych?Jeżeli tak ,to kiedy i > gdzie? Opisz dokładnie a napewno dostaniesz mandat jak cie zatrzymam, jak sie postarasz to ci dowodzik zabiore. Link Zgłoś
Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:23 paweł jasne juz sie boje strach mi nie pozwala ha ha ha Link Zgłoś
Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:31 wiec silnik 3.2 ma fabrycznie 211 koni teraz moze mam z 220 to to jest silnik fabryczny od vectry tylko ze to rzadkosc ! to jest podobny silniuk jak ma vectra nowa gta ale spoko wiec jest koloru niebieskiego moja vectra i ma zrobione prawie wszyko wizualnie co moze miec czyli zderzaki przerobione progi alusy 17 tylko dobra rada nie zakładaj ani zawieszenia sportowego !!!!! to bedzie twój durzy problem ja załuje to nie jest na nasze drogi szkoda auta oraz konfortu ale stoze to jest extra sprawa !!! pozdrawiam a co do pawła to wiesz zatrzymasz mnie rzuce ci pazernie 20 zl i mnie puscisz i zycze powodzenia zeby mnie dogonic to bedzie malo prawdobotobne i jak cos to zycze miłego stania z radarem zeby mnie upolowac i mozesz odrazu grzac poldka !!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Rozpacz bierze Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adslplus.ch 25.02.03, 21:26 Gość portalu: evenement napisał(a): > wiec silnik 3.2 ma fabrycznie 211 koni teraz moze mam z 220 to to jest > silnik fabryczny od vectry tylko ze to rzadkosc ! to jest podobny silniuk > jak ma vectra nowa gta ale spoko wiec jest koloru niebieskiego moja vectra i > > ma zrobione prawie wszyko wizualnie co moze miec czyli zderzaki przerobione > progi alusy 17 tylko dobra rada nie zakładaj ani zawieszenia sportowego !!!!! > to bedzie twój durzy problem ja załuje to nie jest na nasze drogi szkoda auta > oraz konfortu ale stoze to jest extra sprawa !!! pozdrawiam > a co do pawła to wiesz zatrzymasz mnie rzuce ci pazernie 20 zl i mnie puscisz > > i zycze powodzenia zeby mnie dogonic to bedzie malo prawdobotobne i jak cos > to zycze miłego stania z radarem zeby mnie upolowac i mozesz odrazu grzac > poldka !!!!!!!!! Komu cieniasie wciskasz balach? co za glupoty wypisujesz o tej swojej vectrze. Takiego modelu nigdy nie bylo przed 2002. Silnik 3.2i byl wczesniej instalowany tylko w OPEL Frontera 3.2i V6 Limited i to tylko od roku 98 w gore. Komu tu probujesz na uszy makaron nawijać. Masz fabryczne 15" a pytasz sie o 17". Nie slyszalem o firmie podrasowujacej fury co wklada nietypowe silniki a zostawia na kapciach 15". Wystraczy mieć wiec niż 10 oczek IQ by wiedzieć ze jestes ściema. A vectre to masz ale Matchbox'a. Link Zgłoś
Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 19:02 mam fotki teraz robione ale dopiero przesie ci je jak bede miał dostep do swojego kompa bo teraz uzyczam komputer łaskawej dziewczynie wiec musze sie prosic hahah ale spoko podasz meila mi to ci przesle fotki tylko mojej osobki niestety nie ma na foto ale spoko a dlaczego wsadziłes 14? 15 sa oka ja mam zimówki 15 i jakos sie jezdzi i wcale nie jest az tak zle !!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.03, 08:30 Gość portalu: evenement napisał(a): > mam fotki teraz robione ale dopiero przesie ci je jak bede miał dostep do > swojego kompa bo teraz uzyczam komputer łaskawej dziewczynie wiec musze sie > prosic hahah ale spoko podasz meila mi to ci przesle fotki tylko mojej osobki > > niestety nie ma na foto ale spoko a dlaczego wsadziłes 14? 15 sa oka ja > mam zimówki 15 i jakos sie jezdzi i wcale nie jest az tak zle !!!!!!!!!!!!! Szkoda mi było Pirelli P6000,które były przy aucie(na większe brak kasy)więc kupiłem 14!Lepiej się na nich jeździ po krakowskich dziurach! Link Zgłoś
Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:45 jelsi chodzi o lampy jak masz czarnego focusa to tylko białe i odrazu bedzie ciekawiej i jeszcze jedno nie naklejaj zadnych naklejek na wlew paliwa itp jak cos tylko na tyln a szybke !!!!!! ale z zawieszeniem sie zastanow ladnie bedzie wyglądac a komfort bedzie jak wozem strarzackim nasze drogi sie nie nadają tylko zderzaki uszkodzisz Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.02.03, 13:42 To jak na siedemnastkach jeździsz po polskich drogach?Musisz je często prostować! Ja zrezygnowałem z 15" na rzecz 14"(słyszę twój śmiech),bo szkoda mi kasy na prostowanie.Fabryczne Pirelli 6000 są OK i na alusach Ronala nieźle wyglądają.Zawieszenie obniżę,tylko się wstrzymuję z uwagi na przedni spoiler.Mam kiepski wjazd do garażu i muszę wjeżdżać ostrożnie.Jak go przerobię to zmienię zawieszenie.Jak masz ładną tą Vectrę to zamieść fotkę(razem ze sobą),zobaczę jak się prezentuje.Nara! Link Zgłoś
Gość: zorro Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkb.net.pl 26.02.03, 19:11 aż miło popatrZeć jak rozwija się wasz związek: z początku antagoniści potem kumple. połączyła was miłość do brewek i pieprzenia o alufelgach. niedługo pierwsze spotkanie na zlocie , pierwsze molestowanko, wiosenne gody. akcja rozwija się jak w brazylijskim serialu. TUNING NALEPKOWO=BREWKOWY TO POTĘGA !!!!! CHŁE CHŁE !!!!!!!!! mam nadzieje że cdn Link Zgłoś
Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 19:18 widze ze jestes obeznany w brazyliskie serjale a tak dla jasnosci to niektore wiadomosci jako evenement ja jako evenement nie pisalem tylko moj głupi młodszy brat no ale spoko !!!!!!!!!!!!!!!1 pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bphpbk.pl 27.02.03, 07:47 Gość portalu: zorro napisał(a): > aż miło popatrZeć jak rozwija się wasz związek: z początku antagoniści potem > kumple. połączyła was miłość do brewek i pieprzenia o alufelgach. niedługo > pierwsze spotkanie na zlocie , pierwsze molestowanko, wiosenne gody. akcja > rozwija się jak w brazylijskim serialu. > TUNING NALEPKOWO=BREWKOWY TO POTĘGA !!!!! > CHŁE CHŁE !!!!!!!!! Jak ewenement mnie nie atakuje i pisze po ludzku to nie widzę powodu dla którego ja miałbym czynić inaczej! Nie toleruję chamstwa,ale jak ktoś ma fajną furę to chętnie podyskutuję na ten temat(w kulturalny sposób).Pozdrawiam! > > Link Zgłoś
Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 18:39 krakus moze bysmy cos teges w polsacie zawojowali wyprzelibysmy np kaczora to ja !! taki zorro miał by wrescie co oglądac z rodzinka i troche grosza by wpadło i sławni bysmy byli a pozatym pewnie bysmy mieli fajne fury lub z serca dali bysmi role zorrowi bo pewnie bezrobotny jest tez by sie przydał !!!!! Link Zgłoś
Gość: zorro Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkb.net.pl 27.02.03, 22:03 dzięki za troskę ale pracę póki co mam. wy natomiast byście sobie dorobili, dokupili sobie po brewce albo nawet po dwie. no i dla waszego związku byłaby to jakaś odmiana. miłość korespondencyjna czasami szybko się kończy. pozdrawiam. ps.nawet mnie nie podejrzewajcie o ogłądanie seriali latynowskich. Link Zgłoś
krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 07:34 Gość portalu: zorro napisał(a): > dzięki za troskę ale pracę póki co mam. > wy natomiast byście sobie dorobili, dokupili sobie po brewce albo nawet po dwie > . > no i dla waszego związku byłaby to jakaś odmiana. miłość korespondencyjna > czasami szybko się kończy. > pozdrawiam. > ps.nawet mnie nie podejrzewajcie o ogłądanie seriali latynowskich. Wiesz Kolego,nie oglądam brazylijskich seriali!Dorabiać nie muszę,bo to co zarobię mi wystarcza na godne życie.Mój samochód posiada brewki,lecz ma kilka innych rzeczy i nie wstydzę się jeź dzić nim po ulicy.Pozdrawiam i wychodzę z tej głupiej dyskusji! Link Zgłoś