Dodaj do ulubionych

pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 19:36
chodzi mi czy warto wsadzic felgi 17 cali do opla vectry bo ( fabrycznue 15 )
prosze o wasze opinie !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: is300 Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 25.01.03, 00:49
      Zalezy po jakich drogach jezdzisz.
      Plus 15stki masz fabryczne, jaki profil opony to jest?
      I jaki bedziesz mial profil opony po zalozeniu 17tek.
      Niski profil rowna sie bardziej ostrozna jazda, bo oponki mozna latwo pociac i
      felgi pogiac.
      Plusem jest lepsza przyczepnosc do drogi, i auto jest bardziej stabilniejsze
      jak jeszcze jest dobre zawieszenie.
      PZRW.
    • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.03, 21:37
      Widzę niedouczony cwaniaczku,że twoja furka to Vectra.Smiejesz się z mojego
      Focusa,a sam masz byle łajno!Napewno z motorkiem 1800!Sądząc po twoich
      wypocinach na forum,myślałem że śmigasz beemką lub merolem, a tu badziewiasty
      Opel!Domyślam się,że ma z 8-10 lat.Chętnie bym się z tobą pościgał.Jak przyjadę
      nazlot do Torunia,to wywieszę transparent z napisem Krakus.
    • Gość: Rozpacz bierze do .uraka 'roz...ator'a' IP: 62.167.165.* 21.02.03, 00:18
      Gość portalu: evenement napisał(a):

> chodzi mi czy warto wsadzic felgi 17 cali do opla vectry bo ( fabrycznue 15 )
      > prosze o wasze opinie !!!!!!

ja to bym na kartoflach jeżdził a nie 17" ładował na padaczkę i tak się nikt na
      tej wsi nie pozna. No chyba, że driver z camry 2,2.

• Gość: Pawel Re: do .uraka 'roz...ator'a' IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 10:50
        Gość portalu: Rozpacz bierze napisał(a):

> Gość portalu: evenement napisał(a):
        >
        > > chodzi mi czy warto wsadzic felgi 17 cali do opla vectry bo ( fabrycznue 1
        > 5 )
        > > prosze o wasze opinie !!!!!!
        >
        >
        > ja to bym na kartoflach jeżdził a nie 17" ładował na padaczkę i tak się nikt
        na
        >
        > tej wsi nie pozna. No chyba, że driver z camry 2,2.
        >
        Ten klijent to wieśniak, ale prosze nie obrażać mojego miasta. Tam mieszkają
        całkiem normalni ludzie.
        • Gość: Rozpacz bierze Re: do .uraka 'roz...ator'a' IP: *.adslplus.ch 25.02.03, 21:21
          Gość portalu: Pawel napisał(a):

> Ten klijent to wieśniak, ale prosze nie obrażać mojego miasta. Tam mieszkają
          > całkiem normalni ludzie.

Ok Pawel masz raczje zwracam honor ale to nawet nie wiesniak to prawdziwy Burak
    • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 17:17
      Prosisz o pomoc!Myślę że do twojej bryki najlepsze będą 17 te od furmanki!
      Najlepiej się będzie prezentować na kołach z metalowymi obręczami zamiast
      opon.Hehehe!
    • Gość: ewenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 17:29
    • Gość: ewenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 17:47
      nie che mi sie juz wrzucac tobie bo to nie ma sensu bo widze ze grasz
      cwaniaka strasznego spoko na zloscie sie sprawdzimy tylko auta juz wiesz
      jaki mam numer rej. kolor wiec nie bedziesz miał problemów z rozpoznaniem
      mnie i zobaczymy jak opelek gumi focusa chyba ze bedziesz miał duzo ponad
      200 koni a co to stozków to proponuje załozyc z 20 bedziesz miał taką
      rakiete wiec dozobaczenia na zloscie i licze na to ze bedziesz miał odwage
      zmierzyc sie na drodze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
      • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 18:14
        Stary!Nie mam zamiaru ci czegokolwiek wrzucać!Twoje wypowiedzi na forum są
        napastliwe i obraźliwe!Co do jazdy po drodze, to w mieście nie poruszam się z
        prędkością 160 km/h i łapią mnie policjanci w Camry 2,2 l!(rozp...lacz!) Twoich
        numerów nie znam,nie interesują mnie i niczego nie będę Ci udowadniać!Jak się
        może spotkamy, to wtedy na torze możemy się pościgać.Zmień swoje wypowiedzi na
        bardziej cywilizowane, a nie będziesz pośmiewiskiem dla innych forumowiczów.Co
        do mojego Focusa,to wiedz że jego moc mi wystarcza.Bardziej zależy mi na
        kozackim wyglądzie( po tuningu ), niż na dodawaniu kosztem trwałości silnika
        kilkunastu koni więcej.Jak będę chciał mieć auto z 200 konnym motorkiem,to
        sobie takie kupię!
        • Gość: ewenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 18:28
          tylko jak dobrze czytałem na temat twojego auta to ci duzo brakuje i duzo
          bedziesz musiał wydac kasy na to bo czy brewki to jest sie czymś szczycic?
          • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 18:44
            Nie zrobiłem z niego kotylionu,tylko gustownie stunigowałem przy pomocy
            fordowskigo pakietu "RS".Jak tego nie doczytałeś, to masz problem z
            oczami.Proponuję zakończyć tą bezsensowną rozmowę,bo nie o chwalenie się w tym
            wszystkim chodzi.Jak masz fajną,odbajerowaną brykę,to pokaz zdjęcia.Co do
            brewek,to takowe posiadam ale nie są takie jak na innych tunigowanych Fokach.
            • Gość: ewenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 19:01
              i tu sie zgadzam ale nie zawsze tak jest mozna zrobic tak uato ze naprawde
              bedzie miało to coś i bedzie sie rzucało w oczy !!!!! najwazniejsze to mniec
              wizje uata !!! wiesz zadna sztuka jest robic auto na wzór innych tych samych
              modeli !!! np twój focus jako auto to mozna je ładnie zrobic jesli
              oczywiscie bedziesz chiał ale proponuje aby nie patrzec jak inni mają tylko
              zrobic po swojemu efekt bedzie ciekawszy ja tak rozbiłem swoje auto nie
              narzekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proponuje ci abys załozył np
              zderzak przedni jakis inny lub dokładne do tego ładne progi i tylny zderzak
              przerobic i wsadz 2 tłumniki widziałem takiego focusa w belgii na zlocie
              naprawde zajebisty tylko nie oszukujmy sie trzeba miec kase duzo kasy ale
              co tam kasa liczyc sie bedzie styl jaki bedzie miało auto
              • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 19:53
                Widzisz.Jak chcesz.to potrafisz się kulturalnie odezwać.Co do kasy,to nigdy jej
                za wiele.Zwłaszcza jak się ma dwa auta i rodzinę na głowie.Ja jeszcze nie
                jestem uzależniony od tuningu tak ,jak ty.Swoje autko odmieniam
                stopniowo.Staram się robić to małym kosztem i na raty.Obecnie chodzi mi po
                głowie zamontowanie w Focusie twardszych sprężyn i dobrych amorów.Ponieważ mam
                zamiar jeszcze ze dwa lata się nim bujać to troche jeszcze dołożę.Może nawet
                wymienię tylne klosze na te od Helli(białe).
                • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.03, 20:59
                  Jak masz chęć,to opisz swoje auto.Interesuje mnie ,co to za wersja z takim
                  motorkiem.Czy było opisywane w magazynach tuningowych?Jeżeli tak ,to kiedy i
                  gdzie?
                  • Gość: Pawel Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 10:55
                    krakus.mp napisał:

> Jak masz chęć,to opisz swoje auto.Interesuje mnie ,co to za wersja z takim
                    > motorkiem.Czy było opisywane w magazynach tuningowych?Jeżeli tak ,to kiedy i
                    > gdzie?
                    Opisz dokładnie a napewno dostaniesz mandat jak cie zatrzymam, jak sie
                    postarasz to ci dowodzik zabiore.
                    • Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:23
                      paweł jasne juz sie boje strach mi nie pozwala ha ha ha
                    • Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:31
                      wiec silnik 3.2 ma fabrycznie 211 koni teraz moze mam z 220 to to jest
                      silnik fabryczny od vectry tylko ze to rzadkosc ! to jest podobny silniuk
                      jak ma vectra nowa gta ale spoko wiec jest koloru niebieskiego moja vectra i
                      ma zrobione prawie wszyko wizualnie co moze miec czyli zderzaki przerobione
                      progi alusy 17 tylko dobra rada nie zakładaj ani zawieszenia sportowego !!!!!
                      to bedzie twój durzy problem ja załuje to nie jest na nasze drogi szkoda auta
                      oraz konfortu ale stoze to jest extra sprawa !!! pozdrawiam
                      a co do pawła to wiesz zatrzymasz mnie rzuce ci pazernie 20 zl i mnie puscisz
                      i zycze powodzenia zeby mnie dogonic to bedzie malo prawdobotobne i jak cos
                      to zycze miłego stania z radarem zeby mnie upolowac i mozesz odrazu grzac
                      poldka !!!!!!!!!
                      • Gość: Rozpacz bierze Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adslplus.ch 25.02.03, 21:26

> wiec silnik 3.2 ma fabrycznie 211 koni teraz moze mam z 220 to to jest
                        > silnik fabryczny od vectry tylko ze to rzadkosc ! to jest podobny
                        silniuk
                        > jak ma vectra nowa gta ale spoko wiec jest koloru niebieskiego moja vectra
                        i
                        >
                        > ma zrobione prawie wszyko wizualnie co moze miec czyli zderzaki przerobione
                        > progi alusy 17 tylko dobra rada nie zakładaj ani zawieszenia
                        sportowego !!!!!
                        > to bedzie twój durzy problem ja załuje to nie jest na nasze drogi szkoda
                        auta
                        > oraz konfortu ale stoze to jest extra sprawa !!! pozdrawiam
                        > a co do pawła to wiesz zatrzymasz mnie rzuce ci pazernie 20 zl i mnie
                        puscisz
                        >
                        > i zycze powodzenia zeby mnie dogonic to bedzie malo prawdobotobne i jak
                        cos
                        > to zycze miłego stania z radarem zeby mnie upolowac i mozesz odrazu grzac
                        > poldka !!!!!!!!!

Komu cieniasie wciskasz balach? co za glupoty wypisujesz o tej swojej vectrze.
                        Takiego modelu nigdy nie bylo przed 2002. Silnik 3.2i byl wczesniej instalowany
                        tylko w OPEL Frontera 3.2i V6 Limited i to tylko od roku 98 w gore.
                        Komu tu probujesz na uszy makaron nawijać. Masz fabryczne 15" a pytasz sie o
                        17". Nie slyszalem o firmie podrasowujacej fury co wklada nietypowe silniki a
                        zostawia na kapciach 15".
                        Wystraczy mieć wiec niż 10 oczek IQ by wiedzieć ze jestes ściema.
                        A vectre to masz ale Matchbox'a.

• Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 19:02
                        mam fotki teraz robione ale dopiero przesie ci je jak bede miał dostep do
                        swojego kompa bo teraz uzyczam komputer łaskawej dziewczynie wiec musze sie
                        prosic hahah ale spoko podasz meila mi to ci przesle fotki tylko mojej osobki
                        niestety nie ma na foto ale spoko a dlaczego wsadziłes 14? 15 sa oka ja
                        mam zimówki 15 i jakos sie jezdzi i wcale nie jest az tak zle !!!!!!!!!!!!!
                        • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.03, 08:30

> mam fotki teraz robione ale dopiero przesie ci je jak bede miał dostep do
                          > swojego kompa bo teraz uzyczam komputer łaskawej dziewczynie wiec musze sie
                          > prosic hahah ale spoko podasz meila mi to ci przesle fotki tylko mojej
                          osobki
                          >
                          > niestety nie ma na foto ale spoko a dlaczego wsadziłes 14? 15 sa oka ja
                          > mam zimówki 15 i jakos sie jezdzi i wcale nie jest az tak
                          zle !!!!!!!!!!!!!

Szkoda mi było Pirelli P6000,które były przy aucie(na większe brak kasy)więc
                          kupiłem 14!Lepiej się na nich jeździ po krakowskich dziurach!
    • Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:45
      jelsi chodzi o lampy jak masz czarnego focusa to tylko białe i odrazu bedzie
      ciekawiej i jeszcze jedno nie naklejaj zadnych naklejek na wlew paliwa itp
      jak cos tylko na tyln a szybke !!!!!! ale z zawieszeniem sie zastanow ladnie
      bedzie wyglądac a komfort bedzie jak wozem strarzackim nasze drogi sie nie
      nadają tylko zderzaki uszkodzisz
      • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.02.03, 13:42
        To jak na siedemnastkach jeździsz po polskich drogach?Musisz je często
        prostować! Ja zrezygnowałem z 15" na rzecz 14"(słyszę twój śmiech),bo szkoda mi
        kasy na prostowanie.Fabryczne Pirelli 6000 są OK i na alusach Ronala nieźle
        wyglądają.Zawieszenie obniżę,tylko się wstrzymuję z uwagi na przedni
        spoiler.Mam kiepski wjazd do garażu i muszę wjeżdżać ostrożnie.Jak go przerobię
        to zmienię zawieszenie.Jak masz ładną tą Vectrę to zamieść fotkę(razem ze
        sobą),zobaczę jak się prezentuje.Nara!
    • Gość: zorro Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkb.net.pl 26.02.03, 19:11
      aż miło popatrZeć jak rozwija się wasz związek: z początku antagoniści potem
      kumple. połączyła was miłość do brewek i pieprzenia o alufelgach. niedługo
      pierwsze spotkanie na zlocie , pierwsze molestowanko, wiosenne gody. akcja
      rozwija się jak w brazylijskim serialu.
      TUNING NALEPKOWO=BREWKOWY TO POTĘGA !!!!!
      CHŁE CHŁE !!!!!!!!!

mam nadzieje że cdn
      • Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 19:18
        widze ze jestes obeznany w brazyliskie serjale a tak dla jasnosci to
        niektore wiadomosci jako evenement ja jako evenement nie pisalem tylko moj
        głupi młodszy brat no ale spoko !!!!!!!!!!!!!!!1 pozdrawiam
      • Gość: krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bphpbk.pl 27.02.03, 07:47
        Gość portalu: zorro napisał(a):

> aż miło popatrZeć jak rozwija się wasz związek: z początku antagoniści potem
        > kumple. połączyła was miłość do brewek i pieprzenia o alufelgach. niedługo
        > pierwsze spotkanie na zlocie , pierwsze molestowanko, wiosenne gody. akcja
        > rozwija się jak w brazylijskim serialu.
        > TUNING NALEPKOWO=BREWKOWY TO POTĘGA !!!!!
        > CHŁE CHŁE !!!!!!!!!

Jak ewenement mnie nie atakuje i pisze po ludzku to nie widzę powodu dla
        którego ja miałbym czynić inaczej! Nie toleruję chamstwa,ale jak ktoś ma fajną
        furę to chętnie podyskutuję na ten temat(w kulturalny sposób).Pozdrawiam!
        >
        >
    • Gość: evenement Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 18:39
      krakus moze bysmy cos teges w polsacie zawojowali wyprzelibysmy np kaczora
      to ja !! taki zorro miał by wrescie co oglądac z rodzinka i troche grosza by
      wpadło i sławni bysmy byli a pozatym pewnie bysmy mieli fajne fury lub z
      serca dali bysmi role zorrowi bo pewnie bezrobotny jest tez by sie
      przydał !!!!!
    • Gość: zorro Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkb.net.pl 27.02.03, 22:03
      dzięki za troskę ale pracę póki co mam.
      wy natomiast byście sobie dorobili, dokupili sobie po brewce albo nawet po dwie.
      no i dla waszego związku byłaby to jakaś odmiana. miłość korespondencyjna
      czasami szybko się kończy.
      pozdrawiam.
      ps.nawet mnie nie podejrzewajcie o ogłądanie seriali latynowskich.
      • krakus.mp Re: pomórzcie mi prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 07:34
        Gość portalu: zorro napisał(a):

> dzięki za troskę ale pracę póki co mam.
        > wy natomiast byście sobie dorobili, dokupili sobie po brewce albo nawet po
        dwie
        > .
        > no i dla waszego związku byłaby to jakaś odmiana. miłość korespondencyjna
        > czasami szybko się kończy.
        > pozdrawiam.
        > ps.nawet mnie nie podejrzewajcie o ogłądanie seriali latynowskich.

Wiesz Kolego,nie oglądam brazylijskich seriali!Dorabiać nie muszę,bo to co
        zarobię mi wystarcza na godne życie.Mój samochód posiada brewki,lecz ma kilka
        innych rzeczy i nie wstydzę się jeź dzić nim po ulicy.Pozdrawiam i wychodzę z
        tej głupiej dyskusji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka