macieklas 28.07.06, 23:52 Witam, Czy warto kupić Corolle '99 1.4 z przebiegiem 190 tys ? Czy to nie za dużo ? czy z takim przebiegiem nie zaczną już się pojawiać większe problemy? mimo że auto bezwypadkowe i serwisowane regularnie w ASO. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
habudzik Re: Corolla 99 28.07.06, 23:58 macieklas napisał: > Witam, > Czy warto kupić Corolle '99 1.4 z przebiegiem 190 tys ? > Czy to nie za dużo ? czy z takim przebiegiem nie zaczną już się pojawiać > większe problemy? mimo że auto bezwypadkowe i serwisowane regularnie w ASO. Ta przed liftingiem z przlomu 99/00 to ostatnia dobra toYota . Ale one mialy 1.3 o ile pamietam . Link Zgłoś
cristof_w Re: Corolla 99 29.07.06, 18:49 Witaj, to był chyba raczej 1.3 silnik a nie 1.4. Ogólnie jak autko zadbane to bierz, przebieg duży co prawda, ale dla silnika i skrzynki to nie jest wiele. Są jednakże inne elementy takie jak np. sprzęgło, katalizator i tu żywotność może być już niezbyt duża, ale tak naprawdę to nikt tego nie wie, nie ma reguły. Pozdrawiam. Link Zgłoś
737ng Re: Corolla 99 30.07.06, 06:00 Ten silnik to chyba bylo 1332ccm, toyota nazwala go 1.4 dla odroznienia od poprzedniego, 12V, ktory mial troche ponizej 1.3 Jesli ma 190kkm wiesz przynajmniej, ze tyle ma. Chetniej kupilbym takie auto niz "42 tysiace, panie, kobieta tylko w niedziele do kosciola jezdzila". Mialem 2 Corolle, Starletke, przekraczaly 200kkm i jezdzily dalej. Teraz moja panna ma Rav4, 220kkm i tez nic sie niepokojacego nie dzieje. Mysle wiec, ze jesli sprawdzisz dobrze auto i wszystko bedzie OK to jeszcze nia sie pokulasz dlugo. K. Link Zgłoś
chris62 Re: Corolla 99 31.07.06, 15:30 No co Ty telewizji nie oglądasz? "Przejechałem tą Toyotą 600 tysięcy kilometrów, w tej Toyocie pierwszy raz pocałowałem Ewę ....tyle uniesień ... i takie tam. Pokazują starego trupa, którego opukują nabywcy a Ty się obawiasz o rocznik 99? Sprawdź tylko czy korbki od szyb ma nie połamane i jazda :) Link Zgłoś