Dodaj do ulubionych

TVN Turbo grrrrr

25.08.06, 12:34
Jak dlugo beda reklamowali Skode Roomster w tym programie? Robia to przy
kazdej okazji, malo sie nie zesraja nad tym pitoleniem jakie to super auto
jest. A moze by powiedzieli, ze jak by tak podsumowac cene auta z takim
wyposarzeniem, to kosztowalo by ono grubo ponad 100tys zl???

Co wy o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • yeger_er Re: TVN Turbo grrrrr 25.08.06, 13:23
      My sądzicie że dostali wielka kasa i że to prywatna TV więc mogą sobie pitolić
      do bólu, MY i tak swój rozum mamy i za 100000 PLN to kupimy inne auto.
      • autofil Re: TVN Turbo grrrrr 25.08.06, 14:41
        ALe tymi banialukami zniechecaja do ogladania programu, ktory sam w sobie jest
        calkiem calkiem.
    • robert888 skoda rumsztyk to super fura. Kupie se taka wam 25.08.06, 14:51
      na złość.
      • yeger_er Re: skoda rumsztyk to super fura. Kupie se taka w 25.08.06, 14:58
        A kupuj sobie człowieku, jesteś w tzw. grupie docelowej tego produktu więc go
        kup. Będziesz z niego zadowolony i o to chodzi, ja bym nie był, nie za 100000
        zł ale ja jestem w innym "targecie" ;)
        • robert888 no i git. Uważaj bo za bardzo oddaliłeś sie od 25.08.06, 15:35
          grupy swojego targetu. Tu na forum targetem jest "co dużego dla 7 osób z dużym
          bagażnikiem, mało palącego <3-4l/100>, na gwarancji, nie starsze niż 15 lat, z
          przebiegiem < 80tys km aby sie zmieścić w cenia 3000pln". No i oczywiście wazne
          aby sie nie psuło.
          • jay_z Re: no i git. Uważaj bo za bardzo oddaliłeś sie o 25.08.06, 15:47
            Trafne spostrzezenie. Gosciu nalezy ci sie litr albo i 2!
            • yeger_er Re: no i git. Uważaj bo za bardzo oddaliłeś sie o 25.08.06, 15:52
              A gdzie wyczytałeś w jakim targecie ja się znajduję że imputujesz mi takie
              brednie o miniciężarówkach napędzanych tym co zazwyczaj cywilizowany człowiek
              wykożystuje do ugotowania obiadu ?
              • robert888 łoł 25.08.06, 16:09
                uff
              • iszkariota Foch! 25.08.06, 18:00
                yeger_er napisał:

> A gdzie wyczytałeś w jakim targecie ja się znajduję że imputujesz mi takie
                > brednie o miniciężarówkach napędzanych tym co zazwyczaj cywilizowany człowiek
                > wykożystuje do ugotowania obiadu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka