kubanio5 28.08.06, 22:48 Fajny mały samochodzik jeszcze szybszy od copera s pare dotatków stylistycznych. Fajny ale ile kosztuje... 169 tyś zł. Ale warto wydać tyle forsy Link Zgłoś Obserwuj wątek
fazi_ze_sztazi Re: Mini by Works 29.08.06, 00:22 bylem kiedys u dilera mini. podstawowa wersja (1.6 bez turbo) jest slabiutka i uboga a kosztuje ponad 20 k$. wersja S (turbo) jest od razu lepiej wyposazona i oczywiscie lepiej jezdzi ale cena to juz ponad 25 k$. stala tez wersja works - sliczne autko, lista dodatkow sie nie miescila na jednej stronie, ale cena mnie rozbila - ponad 40 k$. za 33 k$ moge miec EVO albo Sti. pzdr. Link Zgłoś
robert888 Re: Mini by Works 29.08.06, 08:03 byłem kiedys z małzonka w sklepie Polliniego. Kurde balas takie małe pantofelki za 2 tysiaki - za tyle to ja moge mieć ze 50 par gumofilców. Skandal. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Mini by Works 29.08.06, 20:56 porownalem mini by works do malych aut z zacieciem sportowym - EVO i Sti. sa to zapewne rozne auta, ale przez rynek sa odbierane w podobny sposob - male i mocne. natomiast twoje porownanie ma duzo wieksza rozbieznosc. wiem ze mini jest dla hobbystow, a wersja by Works jest dla prawdziwych maniakow marki. mieszkam w rejonie chicago i pomimo wielu mini na drogach, wersje works widzialem raz - faktycznie autko prezentowalo sie wysmienicie, a koles skakal po pasach na autostradzie i widac bylo ze auteczko sobie z tym niezle radzi. osobiscie mini mi sie podoba, ale jak juz wspomniale w wersji S i dobrym wyposazeniem. pzdr. Link Zgłoś