Dodaj do ulubionych

Mini by Works

28.08.06, 22:48
Fajny mały samochodzik jeszcze szybszy od copera s pare dotatków
stylistycznych. Fajny ale ile kosztuje... 169 tyś zł. Ale warto wydać tyle forsy
Obserwuj wątek
    • fazi_ze_sztazi Re: Mini by Works 29.08.06, 00:22
      bylem kiedys u dilera mini.
      podstawowa wersja (1.6 bez turbo) jest slabiutka i uboga a kosztuje ponad 20 k$.
      wersja S (turbo) jest od razu lepiej wyposazona i oczywiscie lepiej jezdzi ale
      cena to juz ponad 25 k$. stala tez wersja works - sliczne autko, lista dodatkow
      sie nie miescila na jednej stronie, ale cena mnie rozbila - ponad 40 k$.
      za 33 k$ moge miec EVO albo Sti.
      pzdr.
      • robert888 Re: Mini by Works 29.08.06, 08:03
        byłem kiedys z małzonka w sklepie Polliniego. Kurde balas takie małe pantofelki
        za 2 tysiaki - za tyle to ja moge mieć ze 50 par gumofilców. Skandal.
        • fazi_ze_sztazi Re: Mini by Works 29.08.06, 20:56
          porownalem mini by works do malych aut z zacieciem sportowym - EVO i Sti.
          sa to zapewne rozne auta, ale przez rynek sa odbierane w podobny sposob - male
          i mocne.
          natomiast twoje porownanie ma duzo wieksza rozbieznosc.
          wiem ze mini jest dla hobbystow, a wersja by Works jest dla prawdziwych
          maniakow marki. mieszkam w rejonie chicago i pomimo wielu mini na drogach,
          wersje works widzialem raz - faktycznie autko prezentowalo sie wysmienicie, a
          koles skakal po pasach na autostradzie i widac bylo ze auteczko sobie z tym
          niezle radzi.
          osobiscie mini mi sie podoba, ale jak juz wspomniale w wersji S i dobrym
          wyposazeniem.
          pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka