Gość: Greslaw IP: *.chello.pl 28.02.03, 00:09 Wiatam Mam pytanie o instalacje gazową do Carismy 1,6 97r. Jeśli mozna to proszę o odpowiedź na maila oraz na forum bo nie wiem ile ten wątek się jeszcze utrzyma (po skasowaniu porzedniego) Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Greslaw Re: Do Gaziarza IP: *.chello.pl 28.02.03, 00:25 No i nie podałem maila: Greslaw@wp.pl Pozdrawiam Link Zgłoś
gaziarz Re: Do Gaziarza 28.02.03, 08:29 witam, nie podales, czy Twoje auto posiada kolektor plastikowy i ewentualnie jakies inne wynalazki w silniku (np GDI). Ale jesli nie, to propozycja jest dokladnie taka sama, jak do mazdy 626 opisywanej w moim watku (tam szerzej). czyli instalacja II generacji, podcisnieniowa, firma LOVATO: 1600zl do 8 marca, 1650 zl po 8 marca dyfuzor- jesli sie okaze konieczny (tez nie wiem, nie widzac silnika, czy masz przeplywomierz) +100zl (a raczej 50zl w tym przypadku) doplata za butle w kolo +100zl (jesli taka sobie zazyczysz). drugie rozwiazanie to Landi LIS, czyli III generacja- wtrysk. podstawowa cena 3600zl + ewentualnie doplata za butle. szczegoly w watku o mazdzie. zapraszam 0602 306 906 od razu informuje, ze do poniedzialku moge nieregularnie odpowiadac w sieci, bo bede mial urwanie glowy z weselem przyjaciela :) Link Zgłoś
Gość: Kris Pytanie do Gaziarza IP: mieszko.pl.u* 28.02.03, 12:27 Witam Chcialbym zapytac jaka najlepiej zalozyc instalacje do Hondy Civic 1.4 z 95r. i jaki ew. jest koszt. Dziekuje i pozdrawiam Link Zgłoś