Dodaj do ulubionych

Master of foliowanie

28.02.03, 12:38
Myśłałem, że w temacie "folia+samochód" widziałem już wszytko, ale nie.
Dzisiaj doświadczyłem spotkania z "foliowym absolutem", w postaci Opla
Kadetta E. Zaklejone czarną folią przednie światła zmieniły moją percepcję
świata materialnego.

Pozdrawiam
Greenblack - od kilku godzin inny człowiek.
Obserwuj wątek
    • mrzagi01 Re: Master of foliowanie 28.02.03, 12:44
      a nie mial przypadkiem zdemontowanych zaworow wylotowych co by fajnie rypac
      ogniem z rury? ;)
      • Gość: pilot Re: Master of foliowanie IP: *.wil.pk.edu.pl 28.02.03, 12:49
        następnym razem, jak dasz radę, to zrób zdjęcie barana, niech inni też mają coś
        od życia :)
        pozdr
        pilot, jeszcze nie odmieniony
    • Gość: olo Re: Master of foliowanie IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:54
      zeczywiscie wlasciciel tego samochodu zbliza sie do szczytu swiata tiuningu. ja
      osobiscie po spotkaniu na ulicy zółtego cieniasa stiuningowanego przez jakiegos
      dresa juz wiem ze nic mnie nie jest w stanie zaskoczyc. samochod oczywiscie
      mial tylna i boczne szyby zaklejone folia, oczywiscie mial blat baru
      przyczepiony do tylnej klapy, oczywiscie asfalt podskakiwal w takt lecacej ze
      srodka muzyki, ale dopiero zobaczenie co mozna zrobic z przednia szyba wywolalo
      u mnie "szacunek" do tego osobnika- otóz nakleil on na nia czarna folie, ale
      zeby nie oslabiała ona percepcji otaczającego swiata miała wycięte dwa koła
      na wysokosci twarzy kierowcy i pasażera.

szacunek
      • Gość: Tomek Re: Master of foliowanie IP: *.ack.kolornet.pl 28.02.03, 13:19
        A ja widzialem kiedys Golfa II - wydech zrobiony z rynny, felgi chyba 19
        oklejone paskiem gumy, w srodku glosniki od wiezy!!! Tak, mial na tylnym
        siedzeniu dwie skrzynie. Niebieskie postojowki i swiatla mijania, "brewki",
        spoiler pod zderzakiem. Ale najwieksze wrazenie zrobil na mnie pasek na pol
        szyby przedniej z napisem "Krzysiek". Gwoli scislosci, pasek byl w kolorze
        samochodu-czerowny,napis bialy.
        Mnie odmienil juz Hip artykulem o intymnosci tuningowca
        • Gość: jolly_bb Re: Master of foliowanie IP: *.home.net / 192.168.1.* 28.02.03, 15:15
          Jacys zwolennicy Wisly Krakow na forum? Kalu Uche ostatnio pomyka juz nie
          czarna octavia laurent&klement ale czarna octavia L&K z workami na smieci na
          szybach :) nawet tymi bocznymi z przodu :) juz nie widze pod naszym budynkiem
          tego slicznego jasno-brazowego wnetrza octavii L&K :)
    • Gość: hip Re: Master of foliowanie IP: *.pgi.waw.pl 03.03.03, 07:52
      Witam serdecznie,
      Ostatnio moja aktywność na forum zmalała, ale cieszę się, że o pseudotuningowej
      głupocie głosy nie ucichły.
      pozdrawiam wszystkich
      • remo29 Re: Master of foliowanie 03.03.03, 08:34
        A mnie się w sobotę przepalił tłumik - klang mam beściarski. Jeśli nie uda mi
        się go gdzieś po południu zespawać, to taniej wyjdzie mnie dres, czarna folia i
        naklejka pioneer...
        :)
        • Gość: kyfy Re: Master of foliowanie IP: *.kki.krakow.pl 03.03.03, 12:10
          Na takich gości jest określenie "rice" lub "rice boy", oczywiście na zachodzie.
          Może zaproponujecie coś swojskiego? Bo tuningowiec "tuningowcowi" nierówny.
          • remo29 Re: Master of foliowanie 03.03.03, 13:01
            Gość portalu: kyfy napisał(a):

> Na takich gości jest określenie "rice" lub "rice boy", oczywiście na
            zachodzie.
            >
            > Może zaproponujecie coś swojskiego?

Po co wymyślać nowe? Już jest - burak. A i z ryżem (rice) ma wspólne kulinarne
            korzenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka