pindoll Re: toyota paseo - opinnie 21.09.06, 17:03 Konradzie Nurzyński, jako stary forumowicz powinieneś potrafić korzystać z wyszukiwarki Link Zgłoś
wallenrode Re: toyota paseo - opinnie 21.09.06, 17:15 a moze ktoś miał /ma i chce się wypowiedzieć ? dlaczego mam nie skozrystać z tego forum? Link Zgłoś
pindoll Re: toyota paseo - opinnie 21.09.06, 17:21 wallenrode napisał: > a moze ktoś miał /ma i chce się wypowiedzieć ? dlaczego mam nie skozrystać z > tego forum? no dobra - sorki. W wyszukiwarce jest parę wątków (całe dwa?), ale faktycznie szczegółów żadnych. Link Zgłoś
wallenrode Re: toyota paseo - opinnie 21.09.06, 17:26 wiesz kumpel chce kupić i co ciekawe bardzo mało jest ich w PL . ito jest fajne ! a ceny są bardzo atrakcyjne! ciekawe jak z trawałością ? pzdr Link Zgłoś
wallenrode Re: toyota paseo - opinnie 21.09.06, 23:13 ziomek chce kupić i chce mu pomóc pzdr. Link Zgłoś
iberia30 Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 10:28 wallenrode napisał: > ziomek chce kupić i chce mu pomóc > pzdr. to nie mozna bylo tak od razu?A nie jakimis polslowkami :-)))) p.s.sprawdz@ Link Zgłoś
wallenrode Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 18:34 dzięki za wyrozumiałość. pzdr. i czekam na info od Ciebie Link Zgłoś
iberia30 Re: toyota paseo - opinnie 23.09.06, 09:40 wallenrode napisał: > dzięki za wyrozumiałość. alez nie za ma co :-))) > > pzdr. i czekam na info od Ciebie ??? nie dostalam od Ciebie @ :-(( Link Zgłoś
krzys99 Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 02:19 Auto bardzo ciekawe, tylko brakuje mu silnika z prawdziwego zdarzenia! Myślę że to będzie ostatnia prawdziwa Toyota... Także o usterkowość się nie martw. Link Zgłoś
chris62 Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 09:42 Mój kolega ma przykre wspomnienia z tym jeździdłem - zatarło się we Francji i kosztownie doświadczył bezawaryjności Toyoty..... Link Zgłoś
carssc Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 10:34 chris62 napisał: > Mój kolega ma przykre wspomnienia z tym jeździdłem - zatarło się we Francji i > kosztownie doświadczył bezawaryjności Toyoty..... a dlaczego się zatarło? Link Zgłoś
chris62 Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 13:48 Silnik gubił olej, pomimo że dolewał w trasie kilka razy i tak się zatarł. Oczywiście to nie świadczy o tym, że wszystkie tak mają ale to jedyny przypadek Passeo jaki znam :) Silnik to miało 1,6 90 KM. Link Zgłoś
carssc Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 14:15 chris62 napisał: > Silnik gubił olej, pomimo że dolewał w trasie kilka razy i tak się zatarł. > Oczywiście to nie świadczy o tym, że wszystkie tak mają ale to jedyny przypadek > Passeo jaki znam :) > Silnik to miało 1,6 90 KM. Jesli już to 1,5 90KM. Pytanie tylko dlaczego gubił. Bo opowieści, że samochód jest winny bez znajomości przyczyn sa dziwne. Widziałem samochód ambasady Japonii w którym zatarł się silnik, corolla zresztą. Tylko, że chłopaki zapomnieli przez 80tys. km, że należy olej wymieniac i ewentualnie uzupełniac. Link Zgłoś
chris62 Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 16:29 Wydaje mi sięjednak że 1,6 nawet pamiętam test porównawczy Passeo i Megane w wersjach cabrio - silniki były tej samej pojemności i mocy no chyba że dziennikarze coś pokręcili. Kolega olej wymieniał ale jak mówiłem miał wyciek bo w trasie szybko go ubywało widać za rzadko dolewał - inna sprawa że jechał cały czas z pedałem w podłodze jak to się jeździ z Hiszpanii..... Link Zgłoś
carssc Re: toyota paseo - opinnie 23.09.06, 12:28 hm, no trudno tu winic samochód, skoro własciciel wiedział, że ma wyciek i go nie zlikwidował a wybrał sie w trasę i jeszcze go traktował na max. Link Zgłoś
edek40 Re: toyota paseo - opinnie 22.09.06, 10:08 www.autocentrum.pl/oceny_aut/Toyota_Paseo.html Link Zgłoś