elibre 28.09.06, 11:36 Czy ktos wie moze czy da sie zamienic miejscami zamki (ew. wkladki) w drzwniach w Oplu Vectrze A? chodzi mi o przestawienie kierowca-pasazer. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fredoo Re: zamki w Vectrze 28.09.06, 18:56 Oczywiście,że można.Ale wcześniej lepiej naoliwić zamki zamaczając kluczyk w oleju silnikowym i wkładając do zamka wielokrotnie.Potem poobwacać i powinien być jak nowy. Link Zgłoś
elibre Re: zamki w Vectrze 29.09.06, 01:19 dzieki, byc moze sprobuje je zamienic (bo wchodzi rowniez w rachube wymiana WSZYSTKICH, lacznie ze stacyjka i bagaznikiem). Problem nie w nienaoliwionym ale w wylamanym. Ktos sobie tam srubokret wsadzil. Ciekawe po co i jakim cudem nie wszedl do srodka. A zeby bylo smieszniej to mieszkam obecnie w UK i samochod ma kierownice z LEWEJ (naszej, kontynetalnej) strony. Brytyjski odpowiednik mojego cacka kosztuje max 500GBP i to musialby byc pic blysk, a zazwyczaj ok 200-300GBP a czesto oddaja takie za darmo, bo Angolom nie oplaca sie zlomowac. Po co wiec komu byl moj - nie mam pojecia. najprawdopodobniej dla zabawy :) Link Zgłoś