kodem_pl 05.10.06, 11:17 No to klawo:-D Najlepszy program wraca nie zginie! Link Zgłoś Obserwuj wątek
andrju9 Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 12:07 miejmy nadzieje ze bedzie troche ciakawszy - wiekszosc odcinkow to powielanie tego samego schematu Link Zgłoś
yeger_er Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 13:19 Wolę ten schemat niż schemat powielany w polskich produkcjach telewizyjnych auto-moto gdzie pokazuje się marnej jakości autka i zachwyca się ich beznadziejnością wpierając ludkom jakie to cuda techniki. Link Zgłoś
andrju9 Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 14:12 dlatego nie podalem innego przykladu :) ale autorzy tg powinni zauwazyc ze okreslona koncepcja i wizerunek programu to nie to samo co powielanie tych samych pomyslow (wieczne wyscigi samochodow z samolotem, statkiem , pociagiem etc = może teraz kajak?, prezentacje aut - koniecznie wsrod ładnych widoczkow na tzw. łonie natury itd - nudaaaa...) - zmieniam program po 10 min. Link Zgłoś
yeger_er Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 15:37 E tam, wydziwiasz. Nie tak dawno widzialem w tg jak ganiają samochodem po jeziorze i to niezamarźniętym !!! Roomster tego nie potrafi ;) Link Zgłoś
pindoll Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 15:51 andrju9 napisała: (wieczne wyscigi samochodow z samolotem, statkiem , pociagiem > etc = może teraz kajak?) znoowuu? Przeciez niedawno był wyścig z kajakiem... Link Zgłoś
dr.verte Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 03.02.08, 14:59 andrju9 napisała: > nudaaaa...) zmieniam program po 10 min. a na jaki zmieniasz, obrady sejmu? Link Zgłoś
amfi82 Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 30.01.08, 15:56 dokładnie, jak dla mnie Top Gear to program o samochodach a nie program motoryzacyjny. przeciez kazdy kto ogladal wie ze samochody sa tam oceniane dosc subiektywnie i nikogo nie intersuje jaka poemnosc ma bagaznik jakiegos auta albo ile on pali. oni ciesza sie z jazdy i przekazuja ludziom wrazenia z jezdzenia super furami ktorymi wiekszosc smiertelnikow ie bedzie miala okazji sie przejechac nigdy. za to lubie Top Gear Link Zgłoś
ktbb Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 15:36 > No to klawo:-D Najlepszy program wraca nie zginie! Może też dzięki petycji, w podpisach której było jak widziałem wiele polskich nazwisk jako jedynych oprócz angielskich. Link Zgłoś
grogreg Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 16:01 To dlatego ze brytyjskie i polskie poczucie humory sa bardzo podobne. Link Zgłoś
plawski mam nadzieję, że i w naszych TV pojawi się 30.01.08, 16:47 jakaś miła odmiana od tego, co teraz leci. Oczywiście nie mówię tu o programie na miarę TG, nawet nie ma co próbować ale jakimś programie z dystansem, humorem i na luzie a nie danymi technicznymi i spalaniem na setkę. Link Zgłoś
maksiunio1 Super, juz sie doczekać nie umie... 31.01.08, 11:47 ... Test 300, Zakup kontrolowany, Uwaga Pirat, Automaniak, i ten z tanimi autkami dla kazdego, gdzie testuja fiata 125 i wartburga.. mniam.. zrobie sobie popcornu.. Kolejna stacja która ląduje do ostatniej 10 kanałow mojego TV. Szkoda Link Zgłoś
amfi82 Re: Super, juz sie doczekać nie umie... 31.01.08, 14:12 u mnie spadl juz do drugiej i jak tak dalej pojdzie to pewnie i dalej ;) a Uwaga Pirat to juz dla mnie zenada, komentarze ktore tam mozna uslyszec sa tak kwasne jak zielona cytryna. do kogo niby jest skierowany ten program? Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: Super, juz sie doczekać nie umie... 01.02.08, 23:38 Jak widzę nie jestem sam w pochlebnych opiniach o TG i o tym że trochę nam brakuje nowych programów. Pojawia się coś na otarcie łez:) www.topgear.com.pl/ Link Zgłoś
dyktator_bolandy dobry program rozrywkowy 02.02.08, 21:56 dość prostacki, ale często zabawny. Mozna obejrzeć. Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 03.02.08, 21:35 Fajnie, że zgadzamy się co do rozrywkowego, ale pokaż mi Twoim zdaniem ambitny program motoryzacyjny. Link Zgłoś
amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 07.02.08, 14:20 krzysztof_k2 napisał: > Fajnie, że zgadzamy się co do rozrywkowego, ale pokaż mi Twoim > zdaniem ambitny program motoryzacyjny. a co rozumiesz oprzez "ambitnyu program motoryzacyjny" ? Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 07.02.08, 21:46 Kolega wcześniej napisał o TG że to prostacki program, więc starałem się znaleźć przeciwieństwo, czyli coś ambitnego, osobiście nie uważam żeby Clarkson i pozostali tworzyli strasznie ambitny program, bo tak nie jest, ale jest inny, przez co ciekawy, na pewno nie prostacki, bo jest wiele przycinek, które przypisuje się raczej inteligentom;p Link Zgłoś
amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 08.02.08, 16:34 zgodzę się że nie jest to zbyt ambitny program. jednak tak jak napisałeś żarty są inteligentne i trafione. wg mnie to bardziej program rozrywkowy o samochodach niż typowy program motoryzacyjny (jak wiele osób uważa). jak ktoś chce oglądać programy popularno-naukowe to niech zmieni kanał na Discovery :P Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 08.02.08, 22:22 No dokładnie, każdy ma wybór programów, ale mi osobiście już przyjadły się programy, w których non stop porównuje się auta i sprawdza czy spalanie jest takie samo jak podaje producent. Link Zgłoś
amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 09.02.08, 22:14 ja myślę że twórcom Top Geara takie programy już dawno się przejadły. dlatego własnie powstał ten program. pokazują auta bez wnikania w pewne sprawy. bo w sumie co mnie interesuje ile pali jakieś Lambo czy AstonMartin skoro i tak prawdopodonie nigdy się nim nie przejadę, nie mówiąc o kupnie... wolę popatrzeć jak go Clarkson katuje na torze nabijając się z "tandetnego" wykończenia :P :P :P Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 10.02.08, 22:33 Dokładnie, jaki sens ma podawanie spalania czy bezpieczeństwa auto, które albo się kocha na zabój, albo nienawidzi, a pozwolić sobie na nie może tylko osoba która ma tylko taki dylemat, bo nie kasa tu odgrywa główną rolę:) Link Zgłoś
amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 12.02.08, 14:16 nom. w ogóle wg mnie to prowdzący takie programy powiny być osobami z ogroaną pasją, kochającymi dany temat. inaczej wychodzą bezpłciowe programy... Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 12.02.08, 22:25 No właśnie wczoraj widziałem taką marną produkcję na jakimś kanale. Jest kilka osób w naszych tv, Wojciechowska, Zientarscy (osobiście ich nie lubię), wcześniej Iwaszkiewicz, te osoby zjadły na motoryzacji przysłowiowe zęby, podobnie naczelny polskiego TG, który mam nadzieję tchnie życiem ten magazyn. Link Zgłoś
amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 13.02.08, 12:37 w dużej części się zgodzę ale jeśli chodzi o Wojciechowską to z całym szacunkiem do jej osoby, to wg mnie nie nadaje się ona do prowadzenia automaniaka... Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 17.02.08, 21:50 Wisławski, również z całym szacunkiem nie widzi mi się w tym programie, którego obecna forma też mi się nie podoba. Kupiłem sobie TG, więc tv poszła w odstawkę:) Link Zgłoś
amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 21.02.08, 14:24 heheeh racja. ja Automaniak już od dawna nie oglądam. właście z polslich programów w TV to jeszczę na Vmaxa moe popatrzeć, szkoda tylko że go emitują w weekend z samego rana jak człowiek chce pospać sobie :P Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 21.02.08, 23:31 Ostatni okres dla tv jest dość ciężki, przemawiają również za tym dobre notowania gazet motoryzacyjnych. Auto Świat, KMH, teraz Top Gear mają się całkiem nieźle. Link Zgłoś
amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 22.02.08, 18:52 no to też fakt. kiedyś nie było tylu tak dobrych gazet. zreszta taki Top Gear wyrobił sobie markę dzieki Tv - ciekawe czy gazeta dotrzyma poziomu :) Link Zgłoś
krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 24.02.08, 21:52 Z tego co na razie czytam to myślę że spokojnie dotrzyma kroku, ale to trzeba też trochę czasu żeby ocenić. Link Zgłoś