Dodaj do ulubionych

Wiadomo już co dalej z Top Gear

05.10.06, 11:17
No to klawo:-D Najlepszy program wraca nie zginie!
Obserwuj wątek
    • andrju9 Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 12:07
      miejmy nadzieje ze bedzie troche ciakawszy - wiekszosc odcinkow to powielanie
      tego samego schematu
      • yeger_er Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 13:19
        Wolę ten schemat niż schemat powielany w polskich produkcjach telewizyjnych
        auto-moto gdzie pokazuje się marnej jakości autka i zachwyca się ich
        beznadziejnością wpierając ludkom jakie to cuda techniki.
        • andrju9 Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 14:12
          dlatego nie podalem innego przykladu :) ale autorzy tg powinni zauwazyc ze
          okreslona koncepcja i wizerunek programu to nie to samo co powielanie tych
          samych pomyslow (wieczne wyscigi samochodow z samolotem, statkiem , pociagiem
          etc = może teraz kajak?, prezentacje aut - koniecznie wsrod ładnych widoczkow
          na tzw. łonie natury itd - nudaaaa...) - zmieniam program po 10 min.
          • yeger_er Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 15:37
            E tam, wydziwiasz.
            Nie tak dawno widzialem w tg jak ganiają samochodem po jeziorze i to
            niezamarźniętym !!!

Roomster tego nie potrafi ;)
          • pindoll Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 15:51
            andrju9 napisała:

(wieczne wyscigi samochodow z samolotem, statkiem , pociagiem
            > etc = może teraz kajak?)

znoowuu? Przeciez niedawno był wyścig z kajakiem...
          • dr.verte Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 03.02.08, 14:59
            andrju9 napisała:

> nudaaaa...) zmieniam program po 10 min.

a na jaki zmieniasz, obrady sejmu?
        • amfi82 Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 30.01.08, 15:56
          dokładnie, jak dla mnie Top Gear to program o samochodach a nie program motoryzacyjny. przeciez kazdy kto ogladal wie ze samochody sa tam oceniane dosc subiektywnie i nikogo nie intersuje jaka poemnosc ma bagaznik jakiegos auta albo ile on pali. oni ciesza sie z jazdy i przekazuja ludziom wrazenia z jezdzenia super furami ktorymi wiekszosc smiertelnikow ie bedzie miala okazji sie przejechac nigdy. za to lubie Top Gear
    • ktbb Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 15:36
      > No to klawo:-D Najlepszy program wraca nie zginie!

Może też dzięki petycji, w podpisach której było jak widziałem wiele polskich
      nazwisk jako jedynych oprócz angielskich.
      • grogreg Re: Wiadomo już co dalej z Top Gear 05.10.06, 16:01
        To dlatego ze brytyjskie i polskie poczucie humory sa bardzo podobne.
        • plawski mam nadzieję, że i w naszych TV pojawi się 30.01.08, 16:47
          jakaś miła odmiana od tego, co teraz leci.
          Oczywiście nie mówię tu o programie na miarę TG, nawet nie ma co próbować ale
          jakimś programie z dystansem, humorem i na luzie a nie danymi technicznymi i
          spalaniem na setkę.
          • plawski I co Wy na to? 31.01.08, 10:16
            tiny.pl/lgq1
            • maksiunio1 Super, juz sie doczekać nie umie... 31.01.08, 11:47
              ... Test 300, Zakup kontrolowany, Uwaga Pirat, Automaniak, i ten z tanimi
              autkami dla kazdego, gdzie testuja fiata 125 i wartburga.. mniam..
              zrobie sobie popcornu..
              Kolejna stacja która ląduje do ostatniej 10 kanałow mojego TV. Szkoda
              • amfi82 Re: Super, juz sie doczekać nie umie... 31.01.08, 14:12
                u mnie spadl juz do drugiej i jak tak dalej pojdzie to pewnie i dalej ;) a Uwaga Pirat to juz dla mnie zenada, komentarze ktore tam mozna uslyszec sa tak kwasne jak zielona cytryna. do kogo niby jest skierowany ten program?
                • krzysztof_k2 Re: Super, juz sie doczekać nie umie... 01.02.08, 23:38
                  Jak widzę nie jestem sam w pochlebnych opiniach o TG i o tym że
                  trochę nam brakuje nowych programów. Pojawia się coś na otarcie łez:)
                  www.topgear.com.pl/
    • dyktator_bolandy dobry program rozrywkowy 02.02.08, 21:56
      dość prostacki, ale często zabawny. Mozna obejrzeć.
      • krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 03.02.08, 21:35
        Fajnie, że zgadzamy się co do rozrywkowego, ale pokaż mi Twoim
        zdaniem ambitny program motoryzacyjny.
        • amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 07.02.08, 14:20
          krzysztof_k2 napisał:

> Fajnie, że zgadzamy się co do rozrywkowego, ale pokaż mi Twoim
          > zdaniem ambitny program motoryzacyjny.

a co rozumiesz oprzez "ambitnyu program motoryzacyjny" ?
          • krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 07.02.08, 21:46
            Kolega wcześniej napisał o TG że to prostacki program, więc starałem
            się znaleźć przeciwieństwo, czyli coś ambitnego, osobiście nie
            uważam żeby Clarkson i pozostali tworzyli strasznie ambitny program,
            bo tak nie jest, ale jest inny, przez co ciekawy, na pewno nie
            prostacki, bo jest wiele przycinek, które przypisuje się raczej
            inteligentom;p
            • amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 08.02.08, 16:34
              zgodzę się że nie jest to zbyt ambitny program. jednak tak jak napisałeś żarty są inteligentne i trafione. wg mnie to bardziej program rozrywkowy o samochodach niż typowy program motoryzacyjny (jak wiele osób uważa).

jak ktoś chce oglądać programy popularno-naukowe to niech zmieni kanał na Discovery :P
              • krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 08.02.08, 22:22
                No dokładnie, każdy ma wybór programów, ale mi osobiście już
                przyjadły się programy, w których non stop porównuje się auta i
                sprawdza czy spalanie jest takie samo jak podaje producent.
                • amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 09.02.08, 22:14
                  ja myślę że twórcom Top Geara takie programy już dawno się przejadły. dlatego własnie powstał ten program. pokazują auta bez wnikania w pewne sprawy. bo w sumie co mnie interesuje ile pali jakieś Lambo czy AstonMartin skoro i tak prawdopodonie nigdy się nim nie przejadę, nie mówiąc o kupnie... wolę popatrzeć jak go Clarkson katuje na torze nabijając się z "tandetnego" wykończenia :P :P :P
                  • krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 10.02.08, 22:33
                    Dokładnie, jaki sens ma podawanie spalania czy bezpieczeństwa auto,
                    które albo się kocha na zabój, albo nienawidzi, a pozwolić sobie na
                    nie może tylko osoba która ma tylko taki dylemat, bo nie kasa tu
                    odgrywa główną rolę:)
                    • amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 12.02.08, 14:16
                      nom. w ogóle wg mnie to prowdzący takie programy powiny być osobami z ogroaną pasją, kochającymi dany temat. inaczej wychodzą bezpłciowe programy...
                      • krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 12.02.08, 22:25
                        No właśnie wczoraj widziałem taką marną produkcję na jakimś kanale.
                        Jest kilka osób w naszych tv, Wojciechowska, Zientarscy (osobiście
                        ich nie lubię), wcześniej Iwaszkiewicz, te osoby zjadły na
                        motoryzacji przysłowiowe zęby, podobnie naczelny polskiego TG, który
                        mam nadzieję tchnie życiem ten magazyn.
                        • amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 13.02.08, 12:37
                          w dużej części się zgodzę ale jeśli chodzi o Wojciechowską to z całym szacunkiem do jej osoby, to wg mnie nie nadaje się ona do prowadzenia automaniaka...
                          • krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 17.02.08, 21:50
                            Wisławski, również z całym szacunkiem nie widzi mi się w tym
                            programie, którego obecna forma też mi się nie podoba.
                            Kupiłem sobie TG, więc tv poszła w odstawkę:)
                            • amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 21.02.08, 14:24
                              heheeh racja. ja Automaniak już od dawna nie oglądam. właście z polslich programów w TV to jeszczę na Vmaxa moe popatrzeć, szkoda tylko że go emitują w weekend z samego rana jak człowiek chce pospać sobie :P
                              • krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 21.02.08, 23:31
                                Ostatni okres dla tv jest dość ciężki, przemawiają również za tym
                                dobre notowania gazet motoryzacyjnych. Auto Świat, KMH, teraz Top
                                Gear mają się całkiem nieźle.
                                • amfi82 Re: dobry program rozrywkowy 22.02.08, 18:52
                                  no to też fakt. kiedyś nie było tylu tak dobrych gazet. zreszta taki Top Gear wyrobił sobie markę dzieki Tv - ciekawe czy gazeta dotrzyma poziomu :)
                                  • krzysztof_k2 Re: dobry program rozrywkowy 24.02.08, 21:52
                                    Z tego co na razie czytam to myślę że spokojnie dotrzyma kroku, ale
                                    to trzeba też trochę czasu żeby ocenić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka