Dodaj do ulubionych

he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze

07.11.06, 12:20
www.auto-motor-und-sport.de/d/129698/d_ams_vtest_wertung_cars
Obserwuj wątek
    • pawebdgo Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 07.11.06, 12:56
      A swoja droga kto krzyczal ze Audi jest lepsze od BMW? Roznica punktowa jest
      dosc znaczna.
    • pawebdgo Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 07.11.06, 13:01
      Co do hondy to mimo ze ma prawie 300km czyli najwyzsza moc z tej czworki, to
      najgorszy naped, najgorzej przyspiesza i najwiecej pali.
      • programistajava Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 07.11.06, 13:15
        Nawet w Motorze czy AS jakos bez emocji ocenili to auto... w sumie niczym nie
        zachwyca, moze inaczej, miczym szczegolnym sie nei wyroznia na tle konkurencji.
        • xxbms Re: Honda dobrze śmierdzi (plastiki) 07.11.06, 14:17
          .. to jest wyróżnik, no i ten smród jest najdroższy.
          jeden forumowicz pisał, na jazdę na dłuższej trasie kończy się bólem głowy od
          smrodu plastików.
          • wlk.brytania Re: Honda dobrze śmierdzi (plastiki) 07.11.06, 15:42
            Poza tym nie lata,jak do niej mowisz to nie odpowiada,no i do lozka jej tez nie
            wezmiesz...Co wiecej-nie jestem pewien czy dobrze gotuje.

Jak ja nienawidze tej Hondy !
            • pindoll Re: Honda dobrze śmierdzi (plastiki) 07.11.06, 15:49
              wlk.brytania napisał:

> Jak ja nienawidze tej Hondy !

mniód na Twe serce. Tu niemiaszki ją obstawiły w mocnym squadzie. Dostarczył
              karakalla :)
              www.auto-motor-und-sport.de/d/129698
          • nowy_accord nieścisłe 07.11.06, 17:38
            po pierwsze, dzięki za przywołanie mojej skromnej osoby.

po drugie, napisałem że w odebranym z salonu Accordzie przy dłuższej jeździe rozbolała mnie głowa, prawdopodobnie od środków konserwujących. Potem dopisałem, że przeszło po jakiś 2-3 tysiącach kilometrów.

po trzecie, już polubiłem to auto, chociaż z mety odpadła gaśnica w bagażniku plus kilka innych drobiazgów.

po czwarte, pozdrawiam wszystkich hondziarzy i anty-hondziarzy (jeszcze nie wiem, do której grupy mam siebie zaliczyć)
            • zbig73 Re: nieścisłe # nie polubiłeś Hondy? 07.11.06, 22:05
              jesli jeszcze nie polubiłeś i nie stałeś się hondziarzem tzn że wciąż śmierdzi
              Trudno japca nazwać samochodem. Lexus i merc to dwa bieguny. Nie wiem jak
              Legend, ale w accordzie plastiki tandetne, zresztą salony miały jeszcze do
              sprzedaży roczniki 2004 za 50% wartości, proporcjonalnie do popytu!!
              • franek-b Re: nieścisłe # nie polubiłeś Hondy? 07.11.06, 22:24

> sprzedaży roczniki 2004 za 50% wartości, proporcjonalnie do popytu!!

A gdzie takie cuda widziales? kupilbym z checia za takie pieniadze
              • red_qublik Re: nieścisłe # nie polubiłeś Hondy? 08.11.06, 22:56
                zbig73 napisał:
                Lexus i merc to dwa bieguny.

jak ja chetnie bym przeczytal wypowiedz uzytkownika obu wspomnianych aut,
                poparta konkreteami. skoro przejechales kazdym z nich przynajmnie po
                kilkanascie tys. km, to podziel sie prosze z nami swoja opinia, ale podajac
                pewne fakty.

bez.odbioru

p.s. 95% uzytkownikow tego forum nie prowadzilo lexusa, nie mowiac o jego
                posiadaniu, badz posiadaniu kilku marek luxusowych aby moc sobie wyrobic o nich
                opinie.

• rickky Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 07.11.06, 17:34
        > Co do hondy to mimo ze ma prawie 300km czyli najwyzsza moc z tej czworki, to
        > najgorszy naped, najgorzej przyspiesza i najwiecej pali.

Z tym przyspieszeniem to trochę przesadziłeś.
        Popatrz na Audi.
    • aklisch Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 07.11.06, 16:52
      w durnych niemieckich gazetach zawsze mercedes na 1 miejscu.
      A w ameryce USA testowali te same auta i ten bardzo dobry mercedes byl na 5
      MIEJSCU HA HA HA

www.caranddriver.com/comparisons/9391/spoilsport-sedans.html
    • aklisch Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 07.11.06, 20:39
      caly swiat ma w d---e te niemieckie testy / w niemcach i Gó.. pachnie :

www.edmunds.com/insideline/do/Drives/Comparos/articleId=106555
      • pawebdgo Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 07.11.06, 20:51
        i wykorzystywać możliwości samochodu, wiec po co im BMW.
        • moto_maniak Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 07.11.06, 21:01
          bredzisz - infiniti rulez
          • pawebdgo Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 07.11.06, 21:02
            >bredzisz - infiniti rulez

Ale nie jeździ tak jak BMW.
            • moto_maniak Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 07.11.06, 22:21
              nie wiem - nie jezdziłem opisywanymi modelami infiniti i bmw ale ogladalem to
              cacuszko i jest swietnie wykonane. "brednie" dotyczyły tego że amerykanie nie
              umieja jezdzić - jakby przeliczyc na miliony to tam jest chyba wiecej dobrych
              kierowców niz w całej europie :)
              • habudzik Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 07.11.06, 22:34
                moto_maniak napisał:

"brednie" dotyczyły tego że amerykanie nie
                > umieja jezdzić - jakby przeliczyc na miliony to tam jest chyba wiecej dobrych
                > kierowców niz w całej europie :)

No nie wiem , nie jestem taki pewny . Te miliony kierowców w US sa robione
                przez staruszków za kierownica i szczyli którzy jeszcze sie nie muszą golić ale
                do szkoły samochodem jeżdżą .
                • moto_maniak i tak wszyscy skończą w Toyotach 07.11.06, 22:37
                  żółtki wykupią wszystko!

auto.gazeta.pl/auto/1,48316,3723073.html
                  • habudzik Re: i tak wszyscy skończą w Toyotach 07.11.06, 22:54
                    moto_maniak napisał:

> żółtki wykupią wszystko!

"idą na ilość" ???
                    • pawebdgo Re: i tak wszyscy skończą w Toyotach 08.11.06, 18:29
                      > "idą na ilość" ???

ktos im na to pozwala - co co kupuja
                  • black_code Re: i tak wszyscy skończą w Toyotach 09.11.06, 10:12
                    moto_maniak napisał:

> żółtki wykupią wszystko!
                    >
                    > auto.gazeta.pl/auto/1,48316,3723073.html

i wszyscy zdechna z glodu
                    miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3691778.html?skad=rss
            • deskaklozetowa Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 08.11.06, 18:34
              pawebdgo napisał:

> >bredzisz - infiniti rulez
              >
              > Ale nie jeździ tak jak BMW.

A jechałeś Infinity albo BMW?
              • pawebdgo Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 08.11.06, 18:39
                > A jechałeś Infinity albo BMW?

Jechałem nowym 535d. Infinity nie, ale jakie nissan może mieć niesamowite
                właściwości jezdne?
                • red_qublik Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 08.11.06, 23:00
                  pawebdgo napisał:
                  > Jechałem nowym 535d. Infinity nie, ale jakie nissan może mieć niesamowite
                  > właściwości jezdne?

i tak wlasnie tworzy sie opinie o danej marce. nie znam jej, nie jechalem, ale
                  wiem ze jest gowno warta i koniec.

bez.odbioru

• pawebdgo Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 08.11.06, 23:06
                    > i tak wlasnie tworzy sie opinie o danej marce. nie znam jej, nie jechalem, ale
                    > wiem ze jest gowno warta i koniec.

Nie twierdze, że gó.. warta. Tak to mówią tutaj o skodzie zupełnie nie wiem
                    dlaczego.
                    • red_qublik Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 08.11.06, 23:15
                      jak chcesz moge ci 2 slowa powiedziec o infiniti, gdyz moj szef ma juz drugie,
                      oba od nowosci, razem przejechane ponad 200 kmil. jezdze tym autem czesto i
                      wyrobilem sobie opinie.
                      pzdr.
                      • pawebdgo Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 08.11.06, 23:20
                        Proszę bardzo, przeczytam z uwagą, ale skomentuje jutro bo teraz idę spać.
                        • red_qublik Re: Wiadomo, że amerykanie nie umieją jeździć... 08.11.06, 23:34
                          otoz auto to QX4. pierwsze mialo problem ze sterowaniem automatycznej skrzyni
                          biegow. kupil drugie. ma na nim zrobione prawie 150 kmil. wymiana swiec/kabli
                          dopiero po 100 kmil. usterek jak do tej pory brak.
                          w srodku auto ma dobrej jakosci plastiki, jakies tam wstawki drewniane. miejsca
                          nie za duzo. skora dobrej jakosci, chociaz malo trwala.
                          silnik V6, dobre przyspieszenie, ekonomia slaba (16-18 mpg w miescie). skrzynia
                          tylko 4 biegi, zmienia plynnie, bez szarpniec. zawieszenie szytwne, malo
                          komfortowe, ale bezpieczne. przy jezdzie 100 mph na autostradzie czujesz sie
                          pewnie. uklad przeniesienia napedu bardzo dobry. wybor pomiedzy 2X4, 4X4, 4X4 z
                          blokada mostu i reduktorem realizowany pokretlem na desce. w zimie sie
                          sprawdzil w zaspach snieznych i lodem na drodze.
                          auto ma juz swoje lata (przestali je produkowac chyba ze 2 lata temu) wiec
                          ogolnie nie zachwyca. na plus mozna zaliczyc dynamiczny silnik, bezawaryjnosc i
                          naped 4X4. na minus ilosc miejsca w srodku (ale to wada wielu SUV) oraz spore
                          zuzycie paliwa (a to koszt mocnego silnika i wysokosci auta).
                          ja nie lubie SUV do jazdy po miescie, wiec nie przepadam za tym autem. ale
                          uwazam ze jest lepsze jakosciowo niz nissan i okreslanie infinity ze to tylko
                          nissan ze skora jest bledem.

pzdr.
    • aklisch Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 08.11.06, 18:01
      Polska: Kłopoty Hondy i jej dealerów

www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec,4/new/11799/__Polska_K%C5%82opoty_Hondy_i_jej_dealer%C3%B3w.html
      • rickky Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 08.11.06, 19:31
        Ten link bardziej, moim zdaniem, opisuje kłopoty Hondy...
        www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec,4/new/11778/__Accord_najbardziej_niezawodnym_autem_Honda_najlepsz%C4%85_mark%C4%85.html
        • habudzik Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 08.11.06, 20:58
          Raz sie jest na wozie a raz pod nim .
          www.infor.pl/isp/?serwis_isp=poradyprawne&komentarze=1&serwis=10&P180=I02.2001.090.00000260B
          • rickky Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 08.11.06, 21:45
            > Raz sie jest na wozie a raz pod nim .
            Tak, ale to było w roku 2001.
            A o czym to świadczy ?
            • habudzik Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 09.11.06, 00:13
              rickky napisał:

> > Raz sie jest na wozie a raz pod nim .
              > Tak, ale to było w roku 2001.
              > A o czym to świadczy ?

Dokładnie to co napisałem . Raz na wozie raz pod . W tym przypadku jest to
              zależne od kierunku i siły wiatru .
              • 77_adam Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 09.11.06, 09:10
                schizofrenia to ciężka choroba
    • doda-elektroda polecam poniższe auta 09.11.06, 11:18
      www.auto-motor-und-sport.de/die_schoensten_seiten.131205.htm
      zdjęcie nr 57, w środku, to ja.
      • habudzik Re: polecam poniższe auta 09.11.06, 11:49
        Jejciaaaaaaa! Ale jesteś !!!!
    • foreks Re: he,he biedna Honda a mialo byc tak dobrze 09.11.06, 12:53
      biedna honda oraz panicz bogacz polak hondy limo wnikliwie oceniajacy.
      pyszny zestaw :))) szkandal & purnography.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka