18.11.06, 18:33
na forum Katowice taki oto wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
f=59&w=52425499
Obserwuj wątek
    • m824 teraz linik OK 18.11.06, 18:33
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=52425499
      • purhed Re: teraz linik OK 18.11.06, 19:16
        niedobrze, niedobrze
        Jeśli to są fotoradary to będę miał problemy... mam nadzieję, że to zwykły
        monitoring.
        • swoboda_t Re: teraz linik OK 18.11.06, 22:56
          Yyyy, no, ten tego, eee - nawet tych geratów nie zauważyłem, jak to jest radar
          to się zapowiada droga impreza. Przy drugiej raczej nie jeżdżę z prędkością
          dwucyfrową :| Wątek już w ulubionych :P

P.S.: W ogóle to tam jest jakiś znak, czy standardowa sześćdziesiątka, bo nigdy
          nie zwróciłem uwagi?
          • m824 Re: teraz linik OK 18.11.06, 23:15
            eh... no ja tez nie wiem co tam jest. na pewno ograniczenie prędkości pojawia
            się na Chorzowskiej na wysokości wjazdu na wiadukt (ale dla aut, które jadą
            prosto - "pod" wiadukt. czy i gdzie jest wcześniej ograniczenie - ???

standardowy radar to chyba nie jest, ale jak pisał kolega powyżej to faktycznie
            mogą chcieć wystraszyc tych, którzy z SCC wjezdzali sobie na wiadukt przez
            ciągłą linię. nie wiem.... pozyjemy zobaczymy, ale na pewno predkosci to nie
            mierzy. w końcu jezeli mają to być zwykłe (takie półokrągłe) kamery
            monitoringu...?

a tak w ogóle to witam sąsiada po dłuższej mojej nieobecności na forum :-)
            • swoboda_t Re: teraz linik OK 18.11.06, 23:26
              Witam również - już sie zmartwiłem, że Cię odstręczły pierdoły wypisywane przez
              co poniektórych :) Szkoda że wcześniej nie wiedziałem, byłem dziś w SCC
              tramwajem, mogłem się przyjrzeć. W ogóle ostatnio poruszam się na
              piechotę/banami, bo mi się przydarzyło :( tiny.pl/r214 (szkoda, że ta
              kamera nie stoi 150 metrów dalej, nagraliby tamtych debili).
              • m824 Re: teraz linik OK 19.11.06, 00:37
                Eh, faktycznie, dzień zdecydownie nie jak co dzień. Cóż mogę powiedzieć...
                stówka stówką, prawko prawkiem, ale jak sam piszesz wyjeźdżasz, więc za pare
                tygodni (miesięcy) historia pozostanie tylko zabawnym wspomnieniem. Stówkę
                odpracujesz, prawko będzie miał plastikowe. Więc nie aż tak źle, bo jak
                przeczytałam o tych "zawodowcach" co się ścigali... &%%$%& ...mogło skończyć
                sie dużo gorzej.

A tak w ogóle to czym jeździsz? Bo jak ostatnio "rozmawialiśmy" to był to
                Karlik ;-) ja właśnie teraz tak sie poruszam. z autkiem ok, ale w pewnych
                porach dniach, nie ma najmniejszego sensu żeby go ruszać, bo korek to
                ostatnio "złapał" mnie koło kościoła na Dębie (jechałam w stronę centrum of
                course :-/

Aha - no i jeszcze jedno. Piszesz o wyjeździe. Własnie z tego powodu nie było
                mnie na forum. Niestety... uczelnia i rok akademicki trwają, więc do lipca
                siedzę w Katowicach. No i muszę poszukać sobie pracy... jeżeli będzie OK, to
                zostanę (przynajmniej na razie).
                • swoboda_t Re: teraz linik OK 19.11.06, 13:52
                  Lanosem - obecnie od dwoch tygodni na honorowym miejscu przed Biedronką :P Na
                  szczęście już jutro powinieniem dostać prawko. Z tym, że auto nie jest moje -
                  kupiła je niedawno Mutti, ale z różnych względów nim nie jeździ. A mnie się
                  kilka dni temu trafiło okazyjne Seicento od znajomego. Rzecz jest prawnie
                  zamieszana i w toku, ale za kilka dni jak dobrze pójdzie kupię fiaciora i
                  wymienię za Lanosa - będzie jak Bóg przykazał, kobieta w mniejszym, facet w
                  większym :) Jak wypali to wrzucę fotki, na razie do wątku "nasze auta" wciąż
                  się nie kwalifikuje :P

P.S.: Tu masz link z paroma fotkami z tunelu - otwarcie ponoć w grudniu, więc
                  może będziesz mogła spokojnie jeździć na uczelnię tiny.pl/r2n2 Skoro Cię
                  nie było, to jeszcze moje pięć minut w Gazecie: tiny.pl/7r1h LOL
                  • iberia30 Re: teraz linik OK 19.11.06, 16:45
                    swoboda_t napisał:

> jak dobrze pójdzie kupię fiaciora i wymienię za Lanosa - będzie jak Bóg
                    przykazał, kobieta w mniejszym, facet w większym :)

no nieeeeeeeeee Swoboda.....tego sie po Tobie nie spodziewalam.....:-PPP

--
                    href="tiny.pl/r2n2" target="_blank">tiny.pl/r2n2</a> Skoro Cię
                    > nie było, to jeszcze moje pięć minut w Gazecie: tiny.pl/7r1h LOL
                    >
                    • purhed Re: teraz linik OK 20.11.06, 11:16
                      Dziś 2 razy przejeżdżałem w okolicy SCC i obejrzałem dokładnie te kamery -
                      wyglądają jak typowe urządzenia do monitoringu (w półkolistych szklanych
                      obudowach), więc raczej nie ma obaw, że to fotoradary. uff:)
                      • swoboda_t Re: teraz linik OK 20.11.06, 13:21
                        Uff, zostanie w kieszeni parę złotych - będzie min. na nowy wkład lusterka, bo
                        sobie w nocy ktoś pożyczył >:(

A co do rozmiaru samochodu - Lanos jest 4D i nie ma wspomagania (chiałem nawet
                        założyć, ale ostatecznie zrezygnowałem), przez co dla Mamuśki, kobiety bardzo
                        drobnej jest trudny do ogarnięcia (już zdążyła drzwi załatwić). Jak się ma
                        męczyć, to niech lepiej jeździ sejasem :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka