jkw2 21.11.06, 20:22 Czy ktos z was uzywa zmieniarki cd "po fm". Mam zamiar zalozyc ale nie wiem czy dziala to dobrze i czy jest sens. Jesli ktos ma taka prosze o opnie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
zdecydowany4 Re: Zmieniarka cd 21.11.06, 20:26 Nie warto. Wydasz kupę kasy, a sprzedając samochód nikt tego nie doceni. Kup w Norauto takie etui na 10 albo 20 płyt (te na 20 potrafi opadać pod ciężarem)do powieszeniu na rzepy na daszku przeciwsłonecznym i masz "changer" za 20 PLN. Używam takiego od 5 lat i jestem bardzo zadowolony. Link Zgłoś
jkw2 Re: Zmieniarka cd 21.11.06, 22:04 Problem w tym, ze mam fabryczne radio w alfie i jest problem z dokupieniem oryginalnej zmieniarki, moja mi ukradziono. Nie mam teraz nic na plyty. Jesli nic nie dopasuje musze kupic w serwisie, a to drogo. Moze ktos cos doradzi. Link Zgłoś
kkkamilw Re: Zmieniarka cd 22.11.06, 04:19 Jeżeli masz zapłacić kupe kasy za zmieniarke to lepiej kup dobre ranio na mp3.Na jedną płyte wchodzi 10 godzin muzyki :) więc broblem zmieniarki rozwiązany a na partego 2-3 płyty w schowku z ulubioną muzą nie będą zajmowały dużo miejsca. Link Zgłoś
jkw2 Re: Zmieniarka cd 22.11.06, 10:04 Dzieki za odpowiedz, ale problem jest w tym ze jest t Alfa 166 i nawet nie bardzo jest miejsce aby zamontowac drugie radio, a fabrycznego nie da sie usunac bo jest zespolone ze sterowaniem wiwkszosci funkcji w samochodzie. Dlatego mysle ze zmieniarka jest jedynym wyjscie tylko nie wiem jaka zalozyc. Link Zgłoś
kodem_pl Re: Zmieniarka cd 22.11.06, 13:06 A czy w alfach przypadkiem nie ma sprzetu blaupunkta? Moze podjedzie zmieniarka blaupunkta... te sa latwiej dostepne;) Zapytaj moze na gazetowym forum A-R Link Zgłoś