Dodaj do ulubionych

Zmieniarka cd

21.11.06, 20:22
Czy ktos z was uzywa zmieniarki cd "po fm". Mam zamiar zalozyc ale nie wiem czy dziala to dobrze i czy jest sens. Jesli ktos ma taka prosze o opnie.
Obserwuj wątek
    • zdecydowany4 Re: Zmieniarka cd 21.11.06, 20:26
      Nie warto. Wydasz kupę kasy, a sprzedając samochód nikt tego nie doceni.

Kup w Norauto takie etui na 10 albo 20 płyt (te na 20 potrafi opadać pod
      ciężarem)do powieszeniu na rzepy na daszku przeciwsłonecznym i masz "changer" za
      20 PLN. Używam takiego od 5 lat i jestem bardzo zadowolony.
      • jkw2 Re: Zmieniarka cd 21.11.06, 22:04
        Problem w tym, ze mam fabryczne radio w alfie i jest problem z dokupieniem oryginalnej zmieniarki, moja mi ukradziono. Nie mam teraz nic na plyty.
        Jesli nic nie dopasuje musze kupic w serwisie, a to drogo. Moze ktos cos doradzi.
        • kkkamilw Re: Zmieniarka cd 22.11.06, 04:19
          Jeżeli masz zapłacić kupe kasy za zmieniarke to lepiej kup dobre ranio na mp3.Na
          jedną płyte wchodzi 10 godzin muzyki :) więc broblem zmieniarki rozwiązany a na
          partego 2-3 płyty w schowku z ulubioną muzą nie będą zajmowały dużo miejsca.
          • jkw2 Re: Zmieniarka cd 22.11.06, 10:04
            Dzieki za odpowiedz, ale problem jest w tym ze jest t Alfa 166 i nawet nie bardzo jest miejsce aby zamontowac drugie radio, a fabrycznego nie da sie usunac bo jest zespolone ze sterowaniem wiwkszosci funkcji w samochodzie.
            Dlatego mysle ze zmieniarka jest jedynym wyjscie tylko nie wiem jaka zalozyc.
    • kodem_pl Re: Zmieniarka cd 22.11.06, 13:06
      A czy w alfach przypadkiem nie ma sprzetu blaupunkta? Moze podjedzie zmieniarka
      blaupunkta... te sa latwiej dostepne;)

Zapytaj moze na gazetowym forum A-R
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka