devote 29.12.06, 22:02 www.edmunds.com/media/reviews/top10/05.under.25k/05.dodge.magnum.500.jpg jestem ciekaw znajomy wlasnie zabiera do polski na mienie przesiedlencze Link Zgłoś Obserwuj wątek
tasma_klejaca Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 29.12.06, 22:23 Owszem, na moim osiedlu 2 takie jezdza. Szczegolnie jeden wyglada i brzmi swietnie - kremowy, hemi. Link Zgłoś
devote Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 29.12.06, 22:42 czy te auta sa sprzedawane w polsce lub europie? czy to import indywidualny? znajomy zabiera wersje 3.5 SXT AWD Link Zgłoś
purhed Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 29.12.06, 22:45 zdecydowanie więcej jest chryslerów 300C (są oferowane u nas), ale magnum też się zdarzają, w polsce pochodzą z prywatnego importu Link Zgłoś
devote Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 29.12.06, 22:51 musze powiedziec ze ten samochod nawet mi sie podoba wyglada masywnie jak czołg Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 31.12.06, 16:49 znajomy ma wercje V6, naped na tyl. jechalem nim kilka razy. auto mocne, zawieszenie poprawne (ale bez zachwytow), wylaczalny ESP daje troche frajdy na mokrym. slaba widocznosc poprzez masywne slupki przednie. bardzo pojemny bagaznik. w USA ma stosunkowo duza utrate wartosci, wiec pewnie warto kupic 2 latka i zabrac do europy. pzdr. Link Zgłoś
devote Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 31.12.06, 16:51 fazi_ze_sztazi napisała: > znajomy ma wercje V6 ktory V6 ? Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 31.12.06, 22:58 devote napisał: > fazi_ze_sztazi napisała: > > > znajomy ma wercje V6 > > > > ktory V6 ? nie wiem i na razie sie nie dowiem bo od ponad miesiaca pije w polsce, wroci za 3 tygodnie pzdr. Link Zgłoś
primerasri chrysler 300C 31.12.06, 17:33 Raczej markowanego Dodge w Europie sie nie trafi ale jestem pewien, ze w PL bedzie ich pod dostatkiem jako Chrysler 300C ;-) Przynajmniej w UK tak jest i do tego sprzedaja sie swietnie - jest na nie nawet prawie polroczny czas oczekiwania....Najlepiej sprzedaja sie z bodykit ktory upodabnia grill do Bentley'a - taki Poor man's bentley ;-) Link Zgłoś
mati_lecha Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 01.01.07, 01:02 To jest to samo co 300C? DODGE taki jest w poznańskiej giełdzie telewizyjnej, HEMI 370KM Link Zgłoś
primerasri Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 01.01.07, 10:09 mati_lecha napisał: > To jest to samo co 300C? Jak najbardziej. I do tego calkiem przyjemne auto, szczegolnie jako sedan. Jedno co mnie troche denerwuje to dach - wyglada, jakby cos na niego spladlo i go splaszczylo ;-) Swoja droga szkoda ze tutaj podatek od samochodu sluzbowego za taki wynalazek jest tak wysoki - mnie by to kosztowalo na rok (za 6.1 Hemi) jakies 6000GBP zeby takim jezdzic (a jakbym mial fuel allowance to kolejne kilka tysiecy) wiec odpada....dla mnie to by bylo wyrzucanie pieniedzy w bloto.... mi wystarczy moj rover 75, wprawdzie tylko V6 ale jakos sie da przezyc ;-) A swoja droga chetnie bym go zmienil na R75 z silniczkiem V8 - wprawdzie to silnik mustanga i ma moc tylko 260KM ale mi by to wystarczylo...ale ten glos silnika jest urzekajacy :-) Link Zgłoś
devote Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 02.01.07, 23:00 ciekaw jestem czy nie ma problemu jak sie cos zrypie w takim samochodzie gdzie to naprawiac? Link Zgłoś
primerasri Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 02.01.07, 23:18 devote napisał: > ciekaw jestem czy nie ma problemu jak sie cos zrypie w takim samochodzie > gdzie to naprawiac? Tym bym sie akurat nie przejmowal - jako main dealer mamy do tego technicians i sprzet. A roznice miedzy Chryslerem i dodge'm pewnie wyjawia sie glownie w blacharce. Link Zgłoś
devote Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 03.01.07, 02:17 ok wiec problem z blachami,lampami itd w razie malej stluczki trzeba bedzie czekac tygodniami i slono placic Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: czy widuje sie to auto w Polsce? 03.01.07, 21:56 A czy widuje sie to auto w Polsce? www.gausden.com/images/Car1.jpg znajomy tez wlasnie zabiera je do polski na mienie. Jestem ciekaw Link Zgłoś