Dodaj do ulubionych

jaki samochód do 15tys?

05.02.07, 17:30
jaki samochód polecicie dla 4 osobowej rodziny? koniecznie kombi 9sporo
rzeczy sie wozi przy dzieciaczkach). opel vectra? volvo s40? oczywiscie
taki, który ma sporo zamienników, tanie czesci itp..
bede wdzieczna za podpowiedzi..:)
Obserwuj wątek
    • mgr.nauk Re: jaki samochód do 15tys? 05.02.07, 18:27
      Ja bym polecił Syrenę 105 ale niestety nie robili jej jako kombiak. Tak czy
      inaczej proszę ją wzięć pod rozwagę.
      • swoboda_t Re: jaki samochód do 15tys? 05.02.07, 20:56
        BOSTO!!!
    • pindoll wyszukiwarka jak nie gryzła, tak nie gryzie nadal 05.02.07, 18:31
      tiny.pl/wbtj
    • zgryzliwy1 pochlastac sie mozna :-(((((( 05.02.07, 18:37

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=55842735
    • sum_tzw_olimpijczyk Re: jaki samochód do 15tys? 05.02.07, 19:16
      Załamać się można:/ A może mamy utworzyć specjalne forum do takich poszukiwań?
    • kundabufer Re: jaki samochód do 15tys? 06.02.07, 09:26
      Zamiast nowego forum tabelka z eurotaxu-samochód rodzinny do 15tys.=Passat
      1,9tdi z 97,do 50tys.=Passat 1,9tdi z 2002 itd.Szkoda tracic czas dla ludzi
      którym nie chce się nawet zerknąć na Allegro.
      • jonaska Re: jaki samochód do 15tys? 06.02.07, 15:20
        hmmm..no..Panowie dzieki za życzliwość..gdyby chodziło o bardziej babskie
        sprawy, pewnie miałabym to w nosie i sama podjęłabym decyzję..
        jakoś nie mam czasu przy dwójce małych dzieci szukać ...i szukac..i zastanawiać
        się, czy wyszukiwarka coś mi wynajdzie..co niekoniecznie musi byc odpowiedzią
        na moje pytanie... w każdym razie dziękuję..może poszukam kogoś bardziej
        życzliwego...

• sum_tzw_olimpijczyk Re: jaki samochód do 15tys? 06.02.07, 15:22
          Nie masz czasu skorzystać z wyszukiwarki i poszukać odpowiedniego tematu, a masz
          czas czekać kilka dni, aż ktoś Ci odpowie na zadane pytanie?
          • jonaska Re: jaki samochód do 15tys? 06.02.07, 15:24
            puknij się w głowę człowieku...to raczej mniej czasu zajmuje niż szperanie i
            wyszukiwanie ... daruj sobie odpowiedzi..poradze sobie jak juz pisałam
            wczesniej...serdecznie dziękuję.
            • sum_tzw_olimpijczyk Re: jaki samochód do 15tys? 06.02.07, 15:29
              Taa, na pewno cały wątek zajął mniej czasu niż szukanie w wyszukiwarce. Może po
              prostu przyznasz się, że ci się nie chciało? Że wolałaś mieć podane wszystko na
              talerzu?
              • jonaska Re: jaki samochód do 15tys? 06.02.07, 15:33
                sum..posłuchaj..odpowiem ci tak...gdybyś szukał linku o odzywkach do paznokci
                za 10zł..i znalazłbys 10 takich wątków..a nigdzie nie byłoby opsane że ta do
                łąmliwych, ta do suchych itp..to zadałbyś kolejne pytanie, bo się na tym nie
                znasz tak? chciałabyś aby dokładnie polecono ci odzywkę dla ciebie..czy nie
                tak??? więc ja spytałam o samochód, który odpowiadałby w jakims stopniu mojej
                rodzinie.,..nie chodzi tylko o to,żeby był do 15 tys i kombi..ktos chce do
                15tys i kombi,,bo przewozi towar...a mnie skoro mam dzieci, zależy jeszcze na
                sporej ilości miejsca z tyłu...i takie tammm..
                ale to już w sumie nie ważne.,
                tak jestem leniwa i nie chciało mi się - chyba to chciałeś przeczytac, więc
                piszę.
                pozdrawiam.
      • x-man6 Re: jaki samochód do 15tys? 06.02.07, 15:44
        Popieram przedmówcę.
        Jedyne dobre doświadczenia jeżeli chodzi o samochody mam z autami niemieckimi
        (wykluczam opla)
        • jonaska Re: jaki samochód do 15tys? 13.02.07, 15:36
          jeszcze o tym samochodzie pomarudzę...
          kwota wzrosła do 20tys i ten passat mi w głowie siedzi..tylko jak to jest z
          tymi kradzieżami? rzeczywiście kradną je częściej niż inne samochody? nie
          chciałabym aby szybko zniknał mi spod bloku...tylko nie krzyczcie...jeśłi takie
          pytanie juz było:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka