wujaszek_joe 01.03.07, 18:32 samochody z roku 2007 oferowane są z dodatkowym wyposażeniem w specjalnej cenie (...) golf: podłokietnik z przodu ze schowkiem za 490zł (880zł) za autoświatem ciekawe czy starczy dla wszystkich Link Zgłoś Obserwuj wątek
moderator10 Re: promocja u volkswagena 01.03.07, 19:26 wujaszek_joe napisał: > samochody z roku 2007 oferowane są z dodatkowym wyposażeniem w specjalnej cenie > (...) golf: podłokietnik z przodu ze schowkiem za 490zł (880zł) > za autoświatem > > ciekawe czy starczy dla wszystkich Bardziej rzetelny jest tez fakt ze do kazdego gratis jest pakiet Q- line ,i jak na VW wrecz bardzo hojny. Link Zgłoś
rasiauskas Re: promocja u volkswagena 01.03.07, 22:07 wujaszek_joe napisał: > samochody z roku 2007 oferowane są z dodatkowym wyposażeniem w specjalnej cenie > (...) golf: podłokietnik z przodu ze schowkiem za 490zł (880zł) > za autoświatem > > ciekawe czy starczy dla wszystkich Zdecydowanie lepszym rozwiazaniem jest takie nowoczesne, jak w yaris-centralny zamek w limitowanej najdrozszej serii! Czaisz, centralny zamek! Link Zgłoś
piotr33k2 Re: promocja u volkswagena 01.03.07, 23:07 ja tam i tak bym tego dziadostwa nigdy nie kupił za takie pieniądze za jakie sie to oferuje ,chodzi szczególnie o silniki diesla w pasatach i golfach ,a pompy wspomagania to już obowiązkowo są do wymiany ,wszystko w autach wyprodukowanych już po 2000 roku czyli nowej generacji dieslach ,francuzi japońce i włosi biją ich na głowe w dieslach pod kazdym wzgledem ,i ceny i jakosci i rozwiązań technologicznych . Link Zgłoś
arekata Re: promocja u volkswagena 09.03.07, 23:06 Piotr33k2 jeśłi dla ciebie francuzi, japończycy i włosi są bożyszcem jakości, technologii oraz niezawodności to gratuluję i tkwij w tych fascynajcach dalej. Ale sie uśmiałem normalnie boki zrywam. Szczególnie jeśli chodzi o francuzów i włochów. Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y Re: promocja u volkswagena 05.03.07, 02:06 rasiauskas napisał: > Zdecydowanie lepszym rozwiazaniem jest takie nowoczesne, jak w yaris-centralny > zamek w limitowanej najdrozszej serii! Czaisz, centralny zamek! d.u.p....ie bez ci.y gosciu centralny zamek jest we wszystkich wersjach oprocz podstawowej Terra www.toyota.katowice.pl/samochody_nowe_wyposazenie.php?id=88 Czaisz ? Link Zgłoś
jurgieadam Re: promocja u volkswagena 05.03.07, 17:10 dla rasiauskutasa to za trudne - trzeba przeczytać... Link Zgłoś
rasiauskas Re: promocja u volkswagena 06.03.07, 12:57 Dla wszystkich OPROCZ. Heh. Żałość. Reklamowanie centralnego zamka i bocznych poduszek swiadczy o poziomie Toyoty, ktora konkurowac moze ze skoda. Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y opcja - dywaniki do BMW 06.03.07, 14:10 rasiauskas napisał: > Dla wszystkich OPROCZ. Heh. Żałość. Reklamowanie centralnego zamka i bocznych > poduszek swiadczy o poziomie Toyoty, ktora konkurowac moze ze skoda. jezeli wg takich pa.la.ntow jak ty dane ze specyfikacji to reklama ,to Toyota moze tez konkurowac z BMW - podaja w specyfikacji dla BMW 3 Touring jako dodatkowe wyposazenie za niecale 500zl ..... DYWANIKI WELUROWE !!! Link Zgłoś
anyjaps Re: opcja - dywaniki do BMW 06.03.07, 14:21 w_r_e_d_n_y napisał: > rasiauskas napisał: > > > Dla wszystkich OPROCZ. Heh. Żałość. Reklamowanie centralnego zamka i bocz > nych > > poduszek swiadczy o poziomie Toyoty, ktora konkurowac moze ze skoda. > > jezeli wg takich pa.la.ntow jak ty dane ze specyfikacji to reklama ,to Toyota > moze tez konkurowac z BMW - podaja w specyfikacji dla BMW 3 Touring jako > dodatkowe wyposazenie za niecale 500zl ..... DYWANIKI WELUROWE !!! > he,he wredny sie zdenerwowal bo wyszlo ze jego YARIS to nie klasa wyzsza. Link Zgłoś
b_r_e_d_n_y Re: opcja - dywaniki do BMW 06.03.07, 16:01 anyjaps napisał: > > jezeli wg takich pa.la.ntow jak ty dane ze specyfikacji to reklama ,to To > yota > > moze tez konkurowac z BMW - podaja w specyfikacji dla BMW 3 Touring jako > > dodatkowe wyposazenie za niecale 500zl ..... DYWANIKI WELUROWE !!! > > > > he,he wredny sie zdenerwowal bo wyszlo ze jego YARIS to nie klasa > wyzsza. taa, ciota myslala ze ma lymuzyne hehe.. Nie geju, to zwykle badziewie dla bab. Link Zgłoś
rasiauskas Re: opcja - dywaniki do BMW 06.03.07, 17:16 Tak, to prawda. Do 5-tki tez jest opcja. Ale jak zawsze jest ale. Daja zazwyczaj jako gratis przy odbiorze. Wiem, bo nie jestem idiota zeby placic po tysiaca zlotych za dywaniki, a jednak mam welurowe. Link Zgłoś
zbig73 Re: promocja u volkswagena- 4-koła w standardzie 01.03.07, 23:50 reszta to skrzypiące plastiki, i dyzel na olej smarny z filtrem na pompowtryskiwacze Link Zgłoś
czytajacy_w_zbozu Re: promocja u volkswagena 02.03.07, 08:52 Jak pomyślę , że za 80 000 zł mogę mieć Passata albo Corolę to może naprawdę mają promocję. Link Zgłoś
andy1951 Re: promocja u volkswagena 03.03.07, 10:17 Mam Golfa 5 2,0 TDI co do trzeszczących plastików to poprzednio miałem Golfa 4 tam nie było słychać plastików a w V absolutnie jest cicho. Wydaje mi się że na tym forum są osoby których nie stać na Golfa i stąd problemy z tą marką. Golfa IV miałem 5 lat nie było żadnych problemów V mam pół roku 21.000 tysięcy przejechane chodzi jak zegarek. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: promocja u volkswagena 03.03.07, 10:40 osobiście nie mam nic do golfa, może w przyszłym roku nawet będę kupował IV, chodziło mi tylko o tą promocje:) volkswagen bardzo mądrze rozgrywa nasz rynek, skoda robi u nas za vw, volkswagen jest raktowany jak audi w niemczech a audi to absolutne szczęście Link Zgłoś
wilkstein Re: promocja u volkswagena 03.03.07, 19:23 Nie wyobrazam sobie kogos kupujacego nowy samochod kto pojdzie na obnizke ceny za podlokietnik o kilkaset zedli. Albo ktos sobie tutaj kpi, albo o droge pyta ... Link Zgłoś
moderator10 Re: promocja u volkswagena 03.03.07, 19:41 wilkstein napisała: > Nie wyobrazam sobie kogos kupujacego nowy samochod kto pojdzie na obnizke ceny > za podlokietnik o kilkaset zedli. Albo ktos sobie tutaj kpi, albo o droge > pyta ... Kpina jest wartosc tego co napisal wujaszek_drzol . Jesli chodzi o promocje jaka objety jest Golf to nie jest taka zla . Dostaje sie gratis pakiet Q-line a tam : Wyposażenie dodatkowe oferowane w wersji Q-Line: klimatyzacja półautomatyczna "Climatic", komputer pokładowy, reflektory przeciwmgielne, czujnikia parkowania z tyłu z wyświetlaczem, skórzana dźwignia zmiany biegów i hamulca recznego, skórzana kierownica z niebieskimi obszyciami, radio CD "RDC 300", felgi aluminiowe 6Jx16, klamki, klistwy i lusterka w kolorze nadwozia, antracytowa tapicerka siedzeń "Popcorn", elementydekoracyjne Micropoint na drzwiach i konsoli środkowej. • Pakiet ubezpieczeń Allianz Link Zgłoś
pocieszne Re: promocja u volkswagena 05.03.07, 02:11 wowo5 napisał: > Co to jest klimatyzacja polautomatyczna? no i jak sie zmienia biegi "skórzana dźwignia zmiany biegów" ? Link Zgłoś
czytajacy_w_zbozu Re: promocja u volkswagena 05.03.07, 19:28 Utrzymuje zadaną temperaturę jak w automatycznej ale ręcznie musisz ustawić nawiewy powietrza i nie zamyka wlotu powietrza z zewnątrz w przypadku "smrodu spalin". Link Zgłoś
belus77 Re: promocja u volkswagena 06.03.07, 00:01 No to jest kolosalna roznica! Jednak technologia sie rozwija w zawrotnym tempie ... Link Zgłoś
emsel53 Re: promocja u volkswagena 05.03.07, 19:54 zgadzam się całkowicie.ci którzy wypisują takie bzdury ,prawdopodobnie nigdy nie mieli nowego samochodu. Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: promocja u volkswagena 06.03.07, 08:14 Ciekawe czy daja lusterka w standarcie. No i powinni dodawac dresy do kazdej wersji wtedy nabywcy byli by zadowoleni. A tak powaznie. Drogie kiepskie jakosciowo VW odstaja od konkurencji ktora poszla duzo dalej do przodu. Nie warto kupowac tego zlomu. Link Zgłoś
narabany.drwal Re: promocja u volkswagena 06.03.07, 14:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=58384060&wv.x=2&a=58522412 VW to tyz SKODA !!! Link Zgłoś
jot-23 Re: promocja u volkswagena 09.03.07, 21:44 heheh...chyba sobie kupie golfa (u nas to siem "rabbit" nazywa w tym roku)...bez promocji u nas niestety ... muszem zaplacic PELNA cene, nie chca nic spuscic, lol..jedyne co wywalczylem to gumowe dywaniki za darmo!! pelna cena= $17,000 za 3-dzwiowy golf V, abs, traction control, ESP, 4 poduszki, ipod connector... Link Zgłoś
zbig73 Re: promocja u volkswagena 10.03.07, 00:09 nie tylko!!! w standardzie masz 4-koła i kierownice z plastiku!!! Link Zgłoś