Dodaj do ulubionych

Po co na ramkach od rejestracji te głupie napisy?

06.03.07, 12:53
Rozumiem jeszcze reklamę salonu (ale jak i tak zmywam to benzyną), ale po co
takie wieśniackie napisy w stylu "Audi, Ford, BMW, Europa' albo "Exclusive
Wheel Covers". Przecież to pachnie lansem na odległość. Kiedyś chciałem kupić
taką ramkę bez napisów i nie dało się. A może po prostu technicznie nie da się
wyprodukować ramki bez napisów?
Obserwuj wątek
    • robert888 tak, zaiste to bardzo poważna kwestia duchowa 06.03.07, 13:08
      • mariusz-ef Re: tak, zaiste to bardzo poważna kwestia duchowa 06.03.07, 16:18
        zaiste.

polaczmy nasze mysli i teleportujmy sie na wyzszy poziom swiadomosci...
    • listowy1 Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 06.03.07, 16:32
      albo napisy w stylu: "nie placz kiedy odjade"...."wal smialo i tak ty placisz"..."samochod sponsorowany przez tesciowa"...
    • czernobyl.zdr6j Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 06.03.07, 16:53
      no bardzo przepraszam, są też niezłe, np. do blach CT xxxxx (Toruń) była ramka -
      "Toruń przeprasza za radio maryja" :D

a jak masz problem z napisem na ramce to czernidłem do zderzaków albo czarną
      pastą do butów ją - spokój na trzy miesiące. zrobiłem tak raz czy dwa ale
      przestałem zwracać na to uwagę - i tak nie mam kiedy podziwiać swoich ramek
      • yeger_er Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 06.03.07, 17:33
        Da się kupić bez napisów, ze srebrną lub czarną obwódką. Ja mam ze srebrną -
        bardziej lansersko wygląda ;)
        A co to komu przeszkadza taki napis ? Czasami to odrobina humoru, stojąc w
        korku i czytając nawet najbardziej kretyński napis.
    • polam5 Z tego samego powodu co napisy na koszulkach. (nt) 06.03.07, 17:41
      • yeger_er Re: Z tego samego powodu co napisy na koszulkach. 07.03.07, 11:19
        Dziś nasunęło mi się jeszcze jedno rozwiązanie tych napisów - reklam dealerów
        samochodowych. W W-wie bardzo dużo jest aut z rejestracjami nie warszawskimi,
        są to mieszkańcy napływowi, zameldowani z dala od W-wy ale tu pracujący i
        mieszkający, więc oni chcą być bardziej warszawscy niż warszawiacy więc skoro
        mają np. rej RTA .... to koniecznie podkładka pod rejestrację musi być jakiegoś
        warszawskiego dealera danej marki, to taki znak - ja też jestem z W-wy,
        cokolwiek miałoby to znaczyć. Nie neguję tego, takie tylko nasunęło mi się
        przemyślenie :)

P.S.
        Ja urodziłem się w W-wie i tu mieszkałem 26lat, teraz mieszkam na wsi,
        podkładki mam beznapisowe. W wawie nadal pracuję.
        • des4 Re: Z tego samego powodu co napisy na koszulkach. 07.03.07, 11:32
          yeger_er napisał:

> Dziś nasunęło mi się jeszcze jedno rozwiązanie tych napisów - reklam dealerów
          > samochodowych. W W-wie bardzo dużo jest aut z rejestracjami nie warszawskimi,
          > są to mieszkańcy napływowi, zameldowani z dala od W-wy ale tu pracujący i
          > mieszkający, więc oni chcą być bardziej warszawscy niż warszawiacy więc skoro
          > mają np. rej RTA .... to koniecznie podkładka pod rejestrację musi być
          jakiegoś
          >
          > warszawskiego dealera danej marki, to taki znak - ja też jestem z W-wy,
          > cokolwiek miałoby to znaczyć. Nie neguję tego, takie tylko nasunęło mi się
          > przemyślenie :)
          >
          > P.S.
          > Ja urodziłem się w W-wie i tu mieszkałem 26lat, teraz mieszkam na wsi,
          > podkładki mam beznapisowe. W wawie nadal pracuję.

Wątpię, wszelkie oznaki świadczące o związkach z Warszawa, czy to tablice, czy
          też ramki są raczej czymś deprecjonujacym w powszechnym odbiorze, vide
          powszechne i na tym forum opinie o warszawskich kierowcach....
          • yeger_er Re: Z tego samego powodu co napisy na koszulkach. 07.03.07, 13:13
            > Wątpię, wszelkie oznaki świadczące o związkach z Warszawa, czy to tablice,
            czy
            > też ramki są raczej czymś deprecjonujacym w powszechnym odbiorze, vide
            > powszechne i na tym forum opinie o warszawskich kierowcach....

Ale nie każdy to rozumie, stąd kupa zadufanych w sobie "warszawiaków
            napływowych"
        • hamamatsu Re: Z tego samego powodu co napisy na koszulkach. 07.03.07, 12:17
          yeger_er napisał:

> Dziś nasunęło mi się jeszcze jedno rozwiązanie tych napisów - reklam dealerów
          > samochodowych. W W-wie bardzo dużo jest aut z rejestracjami nie warszawskimi,
          > są to mieszkańcy napływowi, zameldowani z dala od W-wy ale tu pracujący i
          > mieszkający, więc oni chcą być bardziej warszawscy niż warszawiacy więc skoro
          > mają np. rej RTA .... to koniecznie podkładka pod rejestrację musi być jakiegoś
          >
          Hmm, a ja myślałem, że ramki wymieniają w ASO lub innym serwisie po wizycie u
          nich.
          PS. Choćby mała, to i tak darmowa reklama dla nich.
          > warszawskiego dealera danej marki, to taki znak - ja też jestem z W-wy,
          > cokolwiek miałoby to znaczyć. Nie neguję tego, takie tylko nasunęło mi się
          > przemyślenie :)
          >
          > P.S.
          > Ja urodziłem się w W-wie i tu mieszkałem 26lat, teraz mieszkam na wsi,
          > podkładki mam beznapisowe. W wawie nadal pracuję.
    • mariusz-ef Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 07.03.07, 12:14
      no dobra odpowiem poważnie
      ostatnio wymienialem przednia ramke i: - cena ramki bez napisów(tu reklama sklepu) 4.50 zł
      cena ramki bez napisu (czarna) 16 zł

zgadnijcie ktora wybralem
      • mariusz-ef Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 07.03.07, 12:16
        no tak, o czym innym mysle co innego wychodzi, powinno byc tak:

- cena ramki Z NAPISAMI (reklama sklepu) 4.50 zł

- cena ramki BEZ NAPISÓW (czarna) 16 zł

Przepraszam, za zmotanie
    • wujaszek_joe Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 07.03.07, 13:19
      jak auto ma rejestrację RTA i warszawską podkładkę tzn że było w aso, gdzie
      mechanicy, na ogół nie pytając o zgodę, wstawiają swoją reklamę.
      ja mam białą bez napisu, niedługo będzie reklama mojego mechanika (krewny). mnie
      to wali, a może mu przybędzie klientów
      • yeger_er Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 07.03.07, 13:31
        No właśnie, a mnie by to trochę zeźliło jakby mi wymienili na swoje, zresztą
        zrobili mi tak jak wstawiłem niegdyś auto żony do komisu, odbierając miałem
        podkładki ( o zgrozo czerwone z czarnymi napisami )tego komisu. Wywaliłem je
        przy pierwszym sklepie auto-moto.
    • anyjaps standardowo czym glupszy temat 07.03.07, 13:45
      tym wiecej jajoglowych .
      Zachowujecie sie jak kury, byle by wam tylko czyms sypnac i juz
      bedziecie dziobac aby dziobac.Pomyslec tylko ze taki troll jeden z
      drugim robi z wami ci chce .
      • wujaszek_joe Re: standardowo czym glupszy temat 07.03.07, 13:51
        masz racje. a jak opony wiosłują to nikt nie wie
      • yeger_er Re: standardowo czym glupszy temat 07.03.07, 14:24
        A niech robi, nudna mam dziś w pracy :) ... to sobie piszę na głupie tematy...
        • anyjaps Re: standardowo czym glupszy temat 07.03.07, 14:38
          yeger_er napisał:

> A niech robi, nudna mam dziś w pracy :) ... to sobie piszę na głupie tematy...

jasne rozumiem , wczoraj sie nudziles.
          Jak sie az tak nudzisz znajdz jakis patyk pogrzeb sobie w uchu , nosie
          to przynajmniej cos zrobisz pozytecznego i bardziej rozwijajacego
          przynajmniej zdolnosci manualne .
          • wujaszek_joe jakiś mało miły jesteś. 07.03.07, 14:45
    • rasiauskas Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 07.03.07, 13:46
      Zeby glupi mial zagadke.
    • zbychoo1953 Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 07.03.07, 21:30
      Ja zamalowałem białą farbą napisy na ramce i bardzo się to spodobało paru osobom . Ładnie też wygląda.
      • roto Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 07.03.07, 21:47
        Ja wcale nie mam takich ramek nie są mi do szczęścia potrzebne jak wam
    • tony100 Re: Po co na ramkach od rejestracji te głupie nap 08.03.07, 00:57
      ja dopiero kilka dni temu zobaczyłem jakie mam ramki.Dla mnie ważne jest:auto
      czyste i sprawne,i fajnie wygląda.A jakie ramki???????Bez przesadyzmu!!!
    • kodem_pl A ja mam taka bez napisow! 08.03.07, 02:44
      • kodem_pl Re: A ja mam taka bez napisow! 08.03.07, 02:45
        Z przodu zwykla czarna, z tylu chromowana. Fajnie, nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka